Probleem NESTE A24-ga ja üldse tanklatega!

Postid, mis kuhugi mujale ei sobi.

Moderaator: Moderators

Kasutaja avatar
LandLord
Got ARB and Nitrous?
Kontakt:

Postitus Postitas LandLord »

seda ma teengi ja tagasi maksan siis kui saan :D :D :D Nestest tuli raha alles nüüd tagasi peale suurt karjumist nende peale aga vahet pole nendel jääb ikka õigust ülegi...
Reklaam-Disain-Teostus. kõik reklaamidest, kleepsudest autole ja mujale....50 96 122 reklaamiteenused.onepagefree.com
Kasutaja avatar
Landy
Typo Master 2.1
Kontakt:

Postitus Postitas Landy »

O.T.
Maainimesena peaks sulle asi nimega kanister tuttav olema.
Isegi minul, kui põlisel linnainimesel on keldris/garaazis ALATI 20L kanku kütusega varuks (Mustadeks päevadeks). Teine samsugune loksub tihti ka veel (metsa)autos kaasas. Seega olen ka eriolukorras või kütuseblokaadi tingimustes võimeline kogutud varuga hädavajalikud sõidud ära tegema.
Viimati muutis Landy, E Juun 02, 2008 1:30 pm, muudetud 1 kord kokku.
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Kasutaja avatar
rommi
afroäi

Postitus Postitas rommi »

Vaatamata plärtsumisele olen ma teemaalgatajaga siiski nõus. Mul on ka raha bronnimisega probleeme olnud... õnneks küll tankimata ei jäänud aga minumeelest on see väga kaugel kauplemise hea tava põhimõttest - raha võetakse aga kaupa vastu ei anta. Olgu see summa kasvõi 10 krooni. Igal juhul peaks olema siis kuskil mingi hoiatus, et nii võib juhtuda... mitte nii, et avastad seda omal nahal.

Hoian ka alati veidike kütust kodus - kasvõi sae ja muruniiduki jaoks on garaazhis paarkümmend liitrit alati varuks aga aga see on antud teemas täitsa offtoopik.
Rommi / near Rubicon with Cherokee XJ '00 Long Arm
007
Fitting 38"

Postitus Postitas 007 »

Tore teema arendus. Tuleb vägisi keskaeg meelde, kus topicu autor hooaja lõpuks riidale tõmmati ja kõik kaasanoogutajad lõppeks tule otsa panid :shock: . Minu arust käib jutt sellest, et süsteem üldiselt on üksikisiku vastu. Kui pangale päeva võlgu jääd, siis kuri karjas kohe samas ise nad kraabivad sinu arve pealt PIDEVALT maha mingeid olematuid makseid. Samamoodi erinevaid igasugu broneeringuid (ka ekslikke) tehakse kogu aeg aga, kui läks midagi valesti, siis võid ennast halliks oodata, et tagasi saada seda raha. Elik tööneeger (loe kodueestlane) jookseb ennast lolliks. Lõppeks me elame juba sellises heaolu ühiskonnas, et mul ei pea olema kanister kütusega pagaasnikus või kuskil keldris seismas. Selle kuradi eest ma maksangi makse, et ma saaks ennast tunda VALGE INIMESENA.

Pe..se raisk vaata mis kütuse hind on 20 eek liiter. Selle raha eest peaks selle kütuse koju kätte tooma. Barreli hind tõusis eelmine aasta esimest korda üle 100 $. Räägitakse et see hind või tõusta aastaks 2015 kuni 500$ barrelist ehk, siis meile kütuse liitri hind on vähemalt sellisel juhul 200 eek/l. Vaatame mitu kanistrit siis teil keldris on. Ma ei jõua kõike vajalikku omal topelt kaasa kanda. targutada teemal, et ise tead siis, kui ette ei näinud on mõttetu. Nagu öeldud ma maksan makse selle eest et ma seda tegema ei peaks.

F..ck the system

solaariumit ja muda härrased mina lähen nüüd merele
8)
RR Sport
LR Disco II.
Disco III
LR Disco I
RR TDV8
... and counting
Kasutaja avatar
reimo
Rock Crawler
Kontakt:

Postitus Postitas reimo »

007 kirjutas:Pe..se raisk vaata mis kütuse hind on 20 eek liiter. Selle raha eest peaks selle kütuse koju kätte tooma.
No tegelikult ju tuuakse ka, kui õieti küsida ja hinda annab ka kaubelda :roll:
Mul täna toodi (küll tööle, mitte koju) ja hind koos toomisega oli 18.60. Lausa 5 tonni toodi... :twisted:
Oli Grand Cherokee '93 metsasõitudeks - müüdud
Nüüd Grand Cherokee '12 teedel liikumiseks ja veduriks
007
Fitting 38"

Postitus Postitas 007 »

reimoq kirjutas: No tegelikult ju tuuakse ka, kui õieti küsida ja hinda annab ka kaubelda :roll:
Mul täna toodi (küll tööle, mitte koju) ja hind koos toomisega oli 18.60. Lausa 5 tonni toodi... :twisted:
.. no sa saad ju ise ka aru, et "keskmine eestlane" ei osta omale koju 5 tonni kütust korraga esiteks maksab see 90 000 eek ja teiseks ei pane näiteks Landy, keda ma tean elavat Mustamäel, omale maja ette 5 tonnist "kankut" (rääkimata keldrist). :lol: No aga varsti on pankadel jälle uus turuvigur pakkuda, nimeks Kütuselaen/liising/rent. Rutake seltsimehed pankurid rutake.
RR Sport
LR Disco II.
Disco III
LR Disco I
RR TDV8
... and counting
Kasutaja avatar
MahviaDeTyrk
I live off from the mud
Kontakt:

Postitus Postitas MahviaDeTyrk »

007 kirjutas:No aga varsti on pankadel jälle uus turuvigur pakkuda, nimeks Kütuselaen/liising/rent. Rutake seltsimehed pankurid rutake.
Piiks-Piiks ja kütus tuleb :twisted:
tartuoffroad.ee
5581340
Kasutaja avatar
reimo
Rock Crawler
Kontakt:

Postitus Postitas reimo »

007 kirjutas:... no sa saad ju ise ka aru, et "keskmine eestlane" ei osta omale koju 5 tonni kütust korraga ...
Saan küll aru. Lihtsalt Sinu kommentaarile vastuseks et nii saab ka. Kahjuks pean ma ka oma auto paaki ikka tanklast kütust panema, tänagi peale selle suure tünni otsast alla ronimist sõtsin Statoili ja ostsin sealt 20.20 maksvat kütust :(
Oli Grand Cherokee '93 metsasõitudeks - müüdud
Nüüd Grand Cherokee '12 teedel liikumiseks ja veduriks
Kasutaja avatar
isakene
I know how to fix stuff

Postitus Postitas isakene »

MahviaDeTyrk kirjutas:
007 kirjutas:No aga varsti on pankadel jälle uus turuvigur pakkuda, nimeks Kütuselaen/liising/rent. Rutake seltsimehed pankurid rutake.
Piiks-Piiks ja kütus tuleb :twisted:
http://www.epl.ee/arvamus/430621 :twisted:
007
Fitting 38"

Postitus Postitas 007 »

...jään huviga ootama Ernitsa versiooni, mis ilmselt lööb kõiki eelnevaid. :twisted:
RR Sport
LR Disco II.
Disco III
LR Disco I
RR TDV8
... and counting
Reix
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas Reix »

Mõttetu hala, mine sõida siis Paralepa tee otsa Kiltsi tanklasse kui see Neste nii närvi ajab (edasi tagasi ots NesteA24 juurest kokku 4 kilti). Seal on ju vana kooli tankla, kus tädi istub pukis jne. Ei pea Uuemõisa sõitma ega midagi. Kabanossijärjekorras ka ei pea ootama. Suure trummi tõusu ei pea ka võtma :D
Grand Cherokee
vtl
asjade olemus - see on imelihtne

Postitus Postitas vtl »

rommi kirjutas:Vaatamata plärtsumisele olen ma teemaalgatajaga siiski nõus. Mul on ka raha bronnimisega probleeme olnud... õnneks küll tankimata ei jäänud aga minumeelest on see väga kaugel kauplemise hea tava põhimõttest - raha võetakse aga kaupa vastu ei anta. Olgu see summa kasvõi 10 krooni. Igal juhul peaks olema siis kuskil mingi hoiatus, et nii võib juhtuda... mitte nii, et avastad seda omal nahal.
007 kirjutas:Tore teema arendus. Tuleb vägisi keskaeg meelde, kus topicu autor hooaja lõpuks riidale tõmmati ja kõik kaasanoogutajad lõppeks tule otsa panid :shock: . Minu arust käib jutt sellest, et süsteem üldiselt on üksikisiku vastu. Kui pangale päeva võlgu jääd...
Ma just enne üritasin selgitada, et säärased juhtumid ei ole Neste või teise bensumüüja süü, vaid kogu elektroonilise pangasüsteemi eripära. Ilmselt ei ole ka see inimeste kiusamiseks välja mõeldud, vaid mingi kompromiss turvalisuse ja käideldavuse vahel.
Hankige omale nurgatagusesse garaazitöökotta ka kaardimakseterminal ja saate omal nahal tunda, kui klient miski pealejäänud bronni pärast Teie juurde lamenti lööma tuleb.
Kasutaja avatar
414 AVM
Rock Crawler

Postitus Postitas 414 AVM »

rommi kirjutas:Vaatamata plärtsumisele olen ma teemaalgatajaga siiski nõus...
Mina ei ole. Kuigi öeldakse, et kõik mis ei tapa, see karastab, ei ole mu meelest normaalne toppida oma kaarte igasse pilusse, kuhu need vaid sisse mahuvad. Kui just muidugi adrenaliin vaja õigele tasemele aidata, siis on Neste selleks üks paremini toimivaid abimehi. Ja vahet pole, on see Neste või elektroonilise panganduse eripära, on neid Nestega rahulolematuid ka minu tutvuste hulgas mitu. Mu enda teinepool kaitses Nestet sama tuliselt, kui ambražuurile viskuv punakaartlane, kuni Pääsküla automaat talt rahatähed vastu võttis ja siis isegi keskmist sõrme ei näidanud... lihtsalt vaikis. Siis läks 7 kõnet, 5 meili ja 3 avaldust ja juba saigi raha tagasi :evil: .
Mina ootan parem kolm minutit kabanosside taga järjekorras, kuid suhtlen inimeste, mitte masinatega ja olen :D .
PS. Ise lõpetasin Nestega läbikäimise u. 5 aastat tagasi, kui Järve tanklas püstolit kergitades tõusis sealt mingi väga räige hais, mis minu arusaamist mööda bensule küll kuuluda ei tohiks :evil:.
Minu valik on Statoil :wink: .
Uku Velbri +372 56 48 43 78
Isuzu D-Max 2,5 TwinTDi Double Cab LSX AT'16
Isuzu D-Max 3,0 TD Double Cab LSX AT '08. Ex
Isuzu D-Max 3,0 TD Space Cab LS AT'05. Ex
vtl
asjade olemus - see on imelihtne

Postitus Postitas vtl »

414 AVM kirjutas:...kuni Pääsküla automaat talt rahatähed vastu võttis ja siis isegi keskmist sõrme ei näidanud... lihtsalt vaikis. Siis läks 7 kõnet, 5 meili ja 3 avaldust ja juba saigi raha tagasi
Selge see, et palja telefonikõne või meili peale ükski asutus raha kuhugi tagasi maksma ei hakka, olgu siis küsijal selleks tuline õigus või mitte. Seega ei näita kõnede ja meilide arv mitte midagi. Korrektselt vormistatud (ja õigesse kohta saadetud!) avaldus on ainus, mis asjad liikuma paneb. Selle info teadasaamiseks piisaks ilmselt ühest telefonikõnest klienditoele.
414 AVM kirjutas:PS. Ise lõpetasin Nestega läbikäimise u. 5 aastat tagasi, kui Järve tanklas püstolit kergitades tõusis sealt mingi väga räige hais, mis minu arusaamist mööda bensule küll kuuluda ei tohiks.
Minu valik on Statoil.
Minuteada tulevad Neste ja Statoili kütused Eestis ühest ja samast tünnist...

vtl@tangib.nii.nestest.kui.statoilist
007
Fitting 38"

Postitus Postitas 007 »

vtl kirjutas: Minuteada tulevad Neste ja Statoili kütused Eestis ühest ja samast tünnist...

vtl@tangib.nii.nestest.kui.statoilist
.. nii ongi. Igaüks segab oma kokteili ainult
RR Sport
LR Disco II.
Disco III
LR Disco I
RR TDV8
... and counting
Vasta

Mine “Ajaviide ja muidu huvitav jutt”