Probleem NESTE A24-ga ja üldse tanklatega!
Moderaator: Moderators
- LandLord
- Got ARB and Nitrous?
- Kontakt:
Probleem NESTE A24-ga ja üldse tanklatega!
asi nii ,et surasin kaardi automaati toksisin pin. ja tuleb tekst "autoriseerimine ebaõnnestus" ok lähen siis teise tanklasse aga raisk nad proneerisid minult juba 1000.- ära ja kütuski ei saanud jäin suu lahti asja kaema kui teisest tanklast öeldi teil pole kütuse tasumiseks kaardil raha enam. Rajakad pole seda siiani tagastanud kuigi olen ikka pidevalt helistanud ja räuskanud. Idioodid saavad raha maha võtta aga kui tagasi küsid siis ,et oota nädal või nii "varastavad" raha kaardilt ja siis teenivad veel protsenti minu rahalt. Selle asja peaks üles võtma meedias. See pole normaalne enam terve nädalavahetuse sõidud keerati untsu.
See oleks nagu nii ,et Kui tuled minult midagi ostma võtan kohe ette sult 1000.- ,et üldse sinuga rääkida ja kui tahan ei räägi ka üldse ja ütlen ,et saad oma raha nädala pärast kätte . Mis nägu te siis teeks.
See oleks nagu nii ,et Kui tuled minult midagi ostma võtan kohe ette sult 1000.- ,et üldse sinuga rääkida ja kui tahan ei räägi ka üldse ja ütlen ,et saad oma raha nädala pärast kätte . Mis nägu te siis teeks.
Viimati muutis LandLord, T Juun 03, 2008 1:24 pm, muudetud 1 kord kokku.
Reklaam-Disain-Teostus. kõik reklaamidest, kleepsudest autole ja mujale....50 96 122 reklaamiteenused.onepagefree.com
Pole siin midagi.. kindlasti on ka teisi kel müts pähe tõmmatud.
http://www.kanal2.ee/?perform=saade&saade_id=2067
http://www.kanal2.ee/?perform=saade&saade_id=2067
Kui sul on põnevat infot või vajad Võsapetsi abikätt, siis kirjuta vosareporter@kanal2.ee või helista vihjetelefonile 54 54 1010.
Mida vingem maastur seda kaugemale tuleb järgi minna.
[
Kull või kiri[/size]] [
kaubaotsing[/size]] [
4x4]
[

TÄIELK probleem NESTEGA... aga mida paremat sealt tahta, tegutsevad nad ju frantsiisilepingute alusel, st. müüvad sellist paska mis neile suuremat kasu toob ja teevad üldse mida iganes, et lollidelt raha ära võtta
.
Kvaliteetinimesele kvaliteetNeste
.

Kvaliteetinimesele kvaliteetNeste

Uku Velbri +372 56 48 43 78
Isuzu D-Max 2,5 TwinTDi Double Cab LSX AT'16
Isuzu D-Max 3,0 TD Double Cab LSX AT '08. Ex
Isuzu D-Max 3,0 TD Space Cab LS AT'05. Ex
Isuzu D-Max 2,5 TwinTDi Double Cab LSX AT'16
Isuzu D-Max 3,0 TD Double Cab LSX AT '08. Ex
Isuzu D-Max 3,0 TD Space Cab LS AT'05. Ex
- nymmik
- Rock Crawler
- Kontakt:
Tangin juba aastaid igapäevaselt Neste A24 tanklates ja pole kordagi mingit probleemi olnud. minu jaoks on OUT Statoil, kus kabanossi järjekorras pead seisma et bensiini eest maksta
PS!
Raha broneerimine kaardilt võib toimuda ükskõik kus kohas, samuti Prismas kui kaart ei lähe läbi ja kratsitakse 3x ning pärast on 2 summat bronnitud ja 1 maha võetud.

PS!
Raha broneerimine kaardilt võib toimuda ükskõik kus kohas, samuti Prismas kui kaart ei lähe läbi ja kratsitakse 3x ning pärast on 2 summat bronnitud ja 1 maha võetud.
Grandpa's Garage https://www.facebook.com/GrandpasGarage
VW Amarok
Mazda RX8 2003
ZAZ965
Olnud traktorid Jeep WK 2007 3.0CRD / ZJ-5,2V8 / WJ-2,8CRD / NissanKingCab-3.0V6
VW Amarok
Mazda RX8 2003
ZAZ965
Olnud traktorid Jeep WK 2007 3.0CRD / ZJ-5,2V8 / WJ-2,8CRD / NissanKingCab-3.0V6
- LandLord
- Got ARB and Nitrous?
- Kontakt:
Ma elan Haapsalu ligidal metsas kust on kõik maatanklad ära kaodatud ja kui linna sõit on esimene tankla neste alati on viimase tilgaga sinna sõidetud. Minul pole valikut järgmisse lihtsalt ei jõuaks aga kui veel sellist jama teevad see on täielik mõtetus. Hea ,et ei pidanud veel hiiumaa praamile kiirustama!
Autoriseerida ei saa aga raha maha võtta saavad see ajab mind närvi kõige rohkem. Pakivad MINU teenitud raha mõneks ajaks enda riiulile tolmu koguma
selle eest lasti vanasti inimesed maha midagi peab ka ette võtma Neste vastu kes siin laiutab ja aina kütuse hindu tõstab aga teenindus on nagu kõrbejänesel. Nad ei tohiks sedasi ettemaksu võtta kaubalt mida reaalselt pole veel saanud. Kui olen ära tankinud siis võtku kasutatud kütusekoguselt raha mitte vastupidi. Ja see pole vabandus,et nad ei tea kas kaardil raha on alati kui mul on isegi 50.- kaardil väljastavad nad kütust ainult 50.- eest. Seda asja peab täpsemalt uurima pole õiglane,et inimene kohe enne maksjaks tembeldatakse kui kui pole veel enda kaupa reaalselt saanud.
Autoriseerida ei saa aga raha maha võtta saavad see ajab mind närvi kõige rohkem. Pakivad MINU teenitud raha mõneks ajaks enda riiulile tolmu koguma

Reklaam-Disain-Teostus. kõik reklaamidest, kleepsudest autole ja mujale....50 96 122 reklaamiteenused.onepagefree.com
-
- asjade olemus - see on imelihtne
Kui tegu just Neste krediitkaardiga pole, siis autoriseerimisvea andis ja raha broneeris kontol ikkagi Pankade Kaardikeskus, mitte Neste.
Sularahata ühiskonna rõõmud, mis muud. Masina vea pärast pole mõtet oma viha telefoniteenindajate peale välja valada - milles nemad süüdi on.
Teinekord, kui tonn Sinu pangakontol on kogu Sinu viimane raha eelolevaks nädalavahetuseks, on kindlam varakult minna kontorisse pangatädide juurde, võtta see sulas välja ja minna mõnesse vanakooli tanklasse. Nestes sai vähemalt vanasti ka kümneka kaupa kupüüre sisse toppida.
Sularahata ühiskonna rõõmud, mis muud. Masina vea pärast pole mõtet oma viha telefoniteenindajate peale välja valada - milles nemad süüdi on.
Teinekord, kui tonn Sinu pangakontol on kogu Sinu viimane raha eelolevaks nädalavahetuseks, on kindlam varakult minna kontorisse pangatädide juurde, võtta see sulas välja ja minna mõnesse vanakooli tanklasse. Nestes sai vähemalt vanasti ka kümneka kaupa kupüüre sisse toppida.
Viimati muutis vtl, E Juun 02, 2008 10:07 am, muudetud 1 kord kokku.
- LandLord
- Got ARB and Nitrous?
- Kontakt:
tänud esimene pangatädi kontor asub Tallinnas. Ja see polnud viimane raha aga oli juba minu poolt proneeritud vastavaks väljasõiduks järvele kalale. Mis aga ära jäi tänu toredatele ahvidele. Fiena töödates ei kuku raha kindlatel kuupäevadel ja kõigega peab arvestama. Tänaseks on asi mitmekordselt tagasi saadud aga selles pole küsimus. Moraalne laks oli palju suurem kui pidin nagu duratsellijänes mööda linna ja tanklaid sõitma selle asemel ,et järvekaldal kükitada. 

-
Ei tahaks sugugi norida, aga selliste "argumentide" järel tahaks küll öelda, et kui Sul bensupaak lekib, siis tee see korda. Ma ei tea ühtegi autot, mille paagitäiega ühest eesti otsast teise ei jõuaks. Kui tõesti asi selle viimase tilgaga nõnda kriitiline, siis äkki oleks lahenduseks üks 5l kanister kaasa võtta, millega Haapsalu Nestest vajadusel hädaabisõit järgmisse tanklasse teha.LandLord kirjutas:Ma elan Haapsalu ligidal metsas kust on kõik maatanklad ära kaodatud ja kui linna sõit on esimene tankla neste alati on viimase tilgaga sinna sõidetud. Minul pole valikut järgmisse lihtsalt ei jõuaks...
irw@nii.palju.sõimu.ühe.p...s.broneeringu.pärast
edit: b tõstetud boldiks
Viimati muutis vtl, E Juun 02, 2008 10:09 am, muudetud 3 korda kokku.
-
Eraviisilise töötamise rõõmud on endalegi pikka aega tuttavad, aga sellisteks puhkudeks on lahenduseks nt. krediitkaart, millega saab laekumiste viivitused ära siluda. Kui pank jutule ei võta, siis 3000 kroonise limiidiga Neste kütusekrediidika peaks vast iga täiskasvanud kodanik kätte saama (kui Sa just maksehäireregistris ei ole).LandLord kirjutas:tänud esimene pangatädi kontor asub Tallinnas. Ja see polnud viimane raha aga oli juba minu poolt proneeritud vastavaks väljasõiduks järvele kalale. Mis aga ära jäi tänu toredatele ahvidele. Fiena töödates ei kuku raha kindlatel kuupäevadel ja kõigega peab arvestama.
Saad lausa kolm korda proovida ja ebaõnnestumise korral ei siruta Neste oma karvast kätt Sinu OMA teenitud raha järgi, et selle pealt endale rasvast "protsenti teenida".
Jajah, elu on lipakas ja pärast seda sured Sa ära.LandLord kirjutas:Tänaseks on asi mitmekordselt tagasi saadud aga selles pole küsimus. Moraalne laks oli palju suurem kui pidin nagu duratsellijänes mööda linna ja tanklaid sõitma selle asemel ,et järvekaldal kükitada.
- LandLord
- Got ARB and Nitrous?
- Kontakt:
on ka vahest see 5l kaasas tandin reedel paagi täis ,et ei peaks linna üldse minema terve nädalavahetus müttan metsde ja järvede ääres mix kurat peaksin minema linna ennast vihastama nende narkonägude peale kes seal parasjagu pohmeluse käes surevad. Olen lihtne maamees ja seda ei saa keegi mulle ette heita.
Selge see ,et liig lärm aga asi peab muutuma kiiremaks minugipoolest tehku pronne aga kui eksivad siis ei tohi näkku sülitada ja öelda pole meie teha täna reede me lähme koju ära sina oota. Küll sa selle nädala pärast kätte saad.
Mulle ei meeldi mitte ükski krediitne asi materjalid maksan ka ette ära, mul pole ka laenusi inimene peab ise hakkama saama

Mulle ei meeldi mitte ükski krediitne asi materjalid maksan ka ette ära, mul pole ka laenusi inimene peab ise hakkama saama

-
Ei kõlba Sulle üks, ei kõlba teine. Paar kirja tagasi Sa ju ise kirjutasid: "Kui olen ära tankinud siis võtku kasutatud kütusekoguselt raha mitte vastupidi.". Neste krediitkaart just nõnda toimibki. Kuu lõpus saad arve kasutatud kütuse kohta. Kaardil pole intressi, kuumaksu ega teenustasu.LandLord kirjutas:Mulle ei meeldi mitte ükski krediitne asi materjalid maksan ka ette ära, mul pole ka laenusi inimene peab ise hakkama saama
http://www.neste.ee/artikkeli.asp?path= ... ;2097;2098
Võta Seda, kui oma võimalust neile eelneva "moraalse laksu" eest kätte maksta ja nüüd ISE nende raha kuu aega kasutada.