fagott kirjutas:Mina sinu asemel:
1.Uuriksin Offroad Servicest ARB stange hinda...
20k maksab, tarneks pakuti 3 nädalat ja küsiti 100% ettemaksu.
Ainsaks infoks anti viide järgnevale pildile:
http://www.arb.com.au/Jeep/Chrysler_pic2.jpg
Kuna info liikumine Offroadservicest on pisut aeglane (lubatud hinnapakkumine meilile võttis ühe päeva, täpsustavatele küsimustele pole teise päeva jooksul veel vastust saanud) ning ma olen pisut kärsitu, siis postitan samad küsimused foorumisse - äkki kellelgil on sama asjaga kokkupuuteid ja kogemusi:
Kui paksust materjalist ARB stange on?
Milline on pinnakate, viimistlus ja korrosioonikaitse?
Viidatud pildil olev stange on kerevärvi. Kas tellitav stange tuleb koos lõpliku viimistlusvärviga (millisega - kas must?) või on ainult krundi all?
Kas aluspind on kuidagi töödeldud (nt. tsingitud)?
Millised on kinnitused - kas poltidega originaalstange asemele?
Mida tähendab vintsi valmidus? Lihtsalt koht või juba konkreetsetele mudelitele sobivad kinnitusaugud?
Kas vintsi solenoidiblokile on stanges kohta?
Kuna vints on peidetud, siis eeldan, et stange ulatub originaalstangega võrreldes rohkem gabariidist välja. Kui palju?
Pildil on näha stange sees olevad lisasuunatuled. Kas aukudesse sobivad tuled on komplektis või tuleb eraldi osta?
Kas pildil olevad puksiirkonksud on komplektis?
Kas stangel on ka alates 2007- a. autodele nõutav e-sertifikaat?
Ja lisaküsimus: millised alternatiivid on ARB või sama klassi stange ostmiseks lähiümbrusest - Soomest-Rootsist või nt. Saksast.
Ameerikas maksab see ca $750 ja kui ka käive+toll otsa panna, siis _nii_ kallis see 3 nädala transa nüüd ka ei tohiks tulla.