12-13 Jaanuar maine taastamine ehk kõik mehed aiaehitusel !

Koht, kus saab arutada 4x4 teemadel, leppida kokku aegu, sõitude kohti ja muidu informatiivne koht / Information about different 4x4 events, safaries and adventures in Estonia and abroad.

Moderaator: Moderators

Suletud
Kasutaja avatar
taxopets
True Off Roader!

Postitus Postitas taxopets »

Sobib mulle.Buss mul muidugi 4x4 ei ole aga loodan,et sinna aiale ligi ikka saab.Väike jalutuskäik ei tee ka paha.Huvilised hel.5643111.
Täna õhtuse (neljapäva)seisuga pole küüti tahtjaid ilmutanud.Kui rahvast palju kokku ei tule siis jätan haagise koju sest omad tööriistad mahutan ka väikebussi.
Viimati muutis taxopets, N Jaan 10, 2008 10:10 pm, muudetud 1 kord kokku.
Tahad taksot endale ja oma 7 sõbrale? Palun väga hel. 5643111.
Metsa tõstetud UAZ 3303 31x10,5x15 rehv ja drägon on ka.
Kia Sportge punn ka. Draakoniga.
Kasutaja avatar
Olle
Fondihaldur
Kontakt:

Postitus Postitas Olle »

Siis Sõiduplaan järgnev :)
Ülemiste keskuse parkla kell 8.15 - 8.30 (8.30 ärasõit. Jne)
Maardu "burksiputka" Kell 8.30 - 9.00
Lehtse kauplus piibe maanteel 9.30 - 9.50
Kohtumine aiaga 10.00 -
"In MUD we lust" Ž
Ž By Valge Hiir
Uunorallitasin juba 99'dal aga vahepeal olin pikalt haige - 2 ratast ei vedanud....
pisike
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas pisike »

Ei tea, kas just maardust, kuid vähemalt 9.45 Lehtsest liituks minagi. Mul kah kang, kirves, mootorsaag ja suuremat sorti haamer olemas. Mõne naela leiab kah. Mis nad niisama seisavad :wink:
Tulen üksi.
Viimati muutis pisike, R Jaan 11, 2008 4:32 pm, muudetud 1 kord kokku.
seff
Rock Crawler

Postitus Postitas seff »

Indrek kirjutas:Eritehnika veoks olen valmis Nestest ostma 70 l kütust. Kättesaadav reedeni. Teade siis Taile ja Ollele.

Indrek
saada oma kontaktnr mulle pmga lepime mingi tankimiseaja puksiirile kokku

terv silvar
5221232
Kasutaja avatar
zum
Rock Crawler

Postitus Postitas zum »

Olle kirjutas:Siis Sõiduplaan järgnev :)
Ülemiste keskuse parkla kell 8.15 - 8.30 (8.30 ärasõit. Jne)
Maardu "burksiputka" Kell 8.30 - 9.00
Lehtse kauplus piibe maanteel 9.30 - 9.50
Kohtumine aiaga 10.00 -
Lehtse pood ei ole piibe maanteel, vaid ikka Lehtses... (Et keegi otsima ei hakkaks)
Kasutaja avatar
yanekk
I live off from the mud

Postitus Postitas yanekk »

Hetke seisuga kaks vaba kohta jeebus,kui keegi tahab Haapsalust küüti,antku märku.
seff
Rock Crawler

Postitus Postitas seff »

trc kirjutas:
seff kirjutas:
MahviaDeTyrk kirjutas: No kui me siin oleme võimelised tasuta ekskavaatori leidma - leiame ka missioonitundega treilamehe kui vajadust on
mul viimaselajal oli pidevalt veider tunne , nüüd sain aru mis see oli...mul tekkis missioonitunne...
,ilmselt kellaaja ja ilmastiku kokkulangemise ja austusest isamaa vastu ,tagajärjel v6i midagi sarnast...
et siis ,keegi v6iks 09 jaan õhtul saha loo kanti appi m6istatama tulla miks puksiirautol kompressor paakidesse 6hku ei taha lüüa ...ilmselt kuskil midagi jäässe läinud, kui korda saame siis v6ib arvestada et puksiir on olemas...
abivalmite investeerijate hüvitisi võtan vastu kohapeal,kes saab ülekannet teha saatku mulle oma andmed ,vastan privas pangakonto jms infoga

silver 5221232

inimesed käivad kosmoses, mis me ei saa nüüd tehnikat veetud ...
mis selle puksiirauto m66tmed on? mul on garaaziuks 214cm. kui see sobib siis võime ta seal "Saha Loo kandis" sulama panna korraks.
Raporteerin :puksiir on lahinguvalmis
Kasutaja avatar
maasikas
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas maasikas »

Ootan teid Lehtse poe ees 10. 45 kui on küsimusi või probleme 53345841 juss
seff
Rock Crawler

Postitus Postitas seff »

seff kirjutas:
trc kirjutas:
seff kirjutas: mul viimaselajal oli pidevalt veider tunne , nüüd sain aru mis see oli...mul tekkis missioonitunne...
,ilmselt kellaaja ja ilmastiku kokkulangemise ja austusest isamaa vastu ,tagajärjel v6i midagi sarnast...
et siis ,keegi v6iks 09 jaan õhtul saha loo kanti appi m6istatama tulla miks puksiirautol kompressor paakidesse 6hku ei taha lüüa ...ilmselt kuskil midagi jäässe läinud, kui korda saame siis v6ib arvestada et puksiir on olemas...
abivalmite investeerijate hüvitisi võtan vastu kohapeal,kes saab ülekannet teha saatku mulle oma andmed ,vastan privas pangakonto jms infoga

silver 5221232

inimesed käivad kosmoses, mis me ei saa nüüd tehnikat veetud ...
mis selle puksiirauto m66tmed on? mul on garaaziuks 214cm. kui see sobib siis võime ta seal "Saha Loo kandis" sulama panna korraks.
Raporteerin :puksiir on lahinguvalmis
ennevanasti sai sinna tankodroomile ikka peterburimnt pidi mindud , kummalt poolt on parem ja vähem auklikum tee (puksiir pole maastur, eriti kui veel kopp on koormaks)..
mis soovitate (saatke tarkuseteri privasse muidu risustab liiga seda teema...
Kasutaja avatar
Olle
Fondihaldur
Kontakt:

Postitus Postitas Olle »

Tankodroomile saab tõesti ka peterburi tee poolt, ning kindlasti võib ka läheneda sealt poolt. Nii et kes soovib võib ka sealt minna. Ilmselt olekski kavalam Truck , buss jne sealt kaudu saata. Ise vast siiski üritaks ka Lehtse kaudu minna, kuna seal ju kogunemis punkt ja Tartu, ning keskeesti rahvas sinna kogunemas.
Maasikas - 10.45 töö juba käib täiega ja sina ikka tuterdad Lehtse poe juures :) Või on sul plaanis hilinejaid noppida :wink:
9.45- 10.00 oleks Lehtse kogunemine. Kes ei jõua, siis minu number on allkirjas....

Lisaks SUUR TÄNU ANNETAJATELE. Hetkel minule kogunenud 5445.- krooni.
Kütuse osas Suur Tänu kasutajale INDREK ja ka kõigile kes on kasutaja Seff'ile saatnud "otsetoetust". Küsimus siinkohal kõigile annetajatele :!:
Kuna annetajaid on küll vähe , kuid need kes annetasid on annetanud summasid mida ei oleks osanud lootagi, siis kas oleks mõistlik idee Teie poolt saadetud üle jääva raha eest teha üks korralik Lõunasöök tublidele töömeestele :?:
Ma loodan, et Teil midagi selle vastu ei ole. Ja sestap paluks ka kõigil märku anda, kes tulemas on ning kui mitu teid pundis on. Selleks et mitte teemat megapikaks venitada oleks kaval muuta oma posti neil kes siia postitanud juba on. Kes aga veel postitust teinud pole , see võib saata PM'i või ka teemasse kirjutada, ühesõnaga kuidas soovite. Seda siis selleks, et Teaksime annetajate heakskiidu korral Teile korraliku suutäie valmistada ja ka väikest janutõrjet teha :!:
Viimati muutis Olle, L Jaan 12, 2008 7:49 pm, muudetud 3 korda kokku.
"In MUD we lust" Ž
Ž By Valge Hiir
Uunorallitasin juba 99'dal aga vahepeal olin pikalt haige - 2 ratast ei vedanud....
aadu
Fitting 44"
Kontakt:

Postitus Postitas aadu »

Teiste eest ei tea rääkida aga minugi pärast süüa-juua. Raha oli mõeldud selle ürituse korda minekuks. Ka sedapidi kulub ta sinna. :wink:
Tulen ilmselt üksi.

Veel üks mure. Linnavurlena pole mul ei kangi ega kuvaldat. Loodan, et tegevust jätkub sellegipoolest. Kas siis kellegi vahetusmeheks, traati vedama või poste tassima :thumb:
Ei takista vallid, ei takista kraav...
Kaarel Puk; Turist; võistkond Lendorav; :driving ; Sõitis Uunoga Ümber Eesti 1999
Kasutaja avatar
kiiking
Julgeb Organiseerida
Kontakt:

Postitus Postitas kiiking »

Olle kirjutas:Tankodroomile saab tõesti ka peterburi tee poolt, ning kindlasti võib ka läheneda sealt poolt. Nii et kes soovib võib ka sealt minna. Ilmselt olekski kavalam Truck , buss jne sealt kaudu saata.:!:
Mina ei saadaks sealt kaudu, kuna seal on üks selline lõik, mis porisel ajal on läbitav ainult neljaveolise aparaadi poolt. Pigem ikka Jäneda- Lehtse lõigu kaudu. Läpi ülesõidust vasakule ja siis ainult tuld mööda kruusateed.
Urmas Laansalu
5211589
kiiking@neti.ee
www.kiiking.com
Kasutaja avatar
Olle
Fondihaldur
Kontakt:

Postitus Postitas Olle »

kiiking kirjutas: Mina ei saadaks sealt kaudu, kuna seal on üks selline lõik, mis porisel ajal on läbitav ainult neljaveolise aparaadi poolt. Pigem ikka Jäneda- Lehtse lõigu kaudu. Läpi ülesõidust vasakule ja siis ainult tuld mööda kruusateed.
Nii nagu ütlete. Ei ole sealsete teeoludega väga tuttav.:oops:
Küll aga küsiti mitu korda, et miks me ei taha Peterburi tee kaudu minna ja kuna ka filmigrupp pidi sealt kaudu käima eeldasin, et sealsed teeolud vähemalt samahead.
"In MUD we lust" Ž
Ž By Valge Hiir
Kasutaja avatar
Landy
Typo Master 2.1
Kontakt:

Postitus Postitas Landy »

Olle kirjutas:
kiiking kirjutas: Mina ei saadaks sealt kaudu, kuna seal on üks selline lõik, mis porisel ajal on läbitav ainult neljaveolise aparaadi poolt. Pigem ikka Jäneda- Lehtse lõigu kaudu. Läpi ülesõidust vasakule ja siis ainult tuld mööda kruusateed.
Nii nagu ütlete. Ei ole sealsete teeoludega väga tuttav.:oops:
Küll aga küsiti mitu korda, et miks me ei taha Peterburi tee kaudu minna ja kuna ka filmigrupp pidi sealt kaudu käima eeldasin, et sealsed teeolud vähemalt samahead.
Pole viimasel aastal seal käinud, kuid vanasti läks suur sõiduatoga võetav kruusatee sinna.
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Kasutaja avatar
maasikas
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas maasikas »

Vabandust, minu viga. Tulen ikka 9.45 Tee oludest tean nii palju kui lehtse kaudu minna, siis tee on kõva kinni ei jää aga väikseid auke on küllaga. metsa sisse peaks minema Lehtse mõisast mis on tapa-lehtse tee ääres.Läpi kaudu on pikem tee ja sama moodi aukus.
Suletud

Mine “4x4 üritused / 4x4 events”