Koht, kus saab arutada 4x4 teemadel, leppida kokku aegu, sõitude kohti ja muidu informatiivne koht / Information about different 4x4 events, safaries and adventures in Estonia and abroad.
Niisiis on meil hea võimalus ennast heast küljest näidata. Nimelt, nagu me teame on keegi SIGA maha sõitnud maasturiga aia mida vaja läks filmivõteteks. Aia taastamine toimub koos kaitseväega 12-13 jaanuar. Rääkisin ka Hr Artur Talvikuga ja ta arvas, et see oleks super hea idee ja lubas ka omaltpoolt Reporteri taas kohale kutsuda, et saaks ka mainepuhastuseks loo.
Täpsemad kellaajad ja kogunemisplaanid juba 10 jaanuari paiku
PS. Keegi oli juba ka kanal 2'ga ühendust võtnud ja tasuta okastraati pakkunud
"In MUD we lust" Ž
Ž By Valge Hiir
Uunorallitasin juba 99'dal aga vahepeal olin pikalt haige - 2 ratast ei vedanud....
Kes on päeva otsa virk nagu mesilane ja tugev kui härg, lõhub tööd nagu hobune ja õhtuks on väsinud kui koer,
see peaks loomaarsti juurde minema - võib-olla on ta eesel
Ma ei soovita küll mingeid lippe teil kaasavõtta. Siis näevad kõik, et 4x4.ee meestest keegi sõitis aia maha ja ülejäänud siis lapivad. See küll teab mis hea reklaam ei ole. Seda võiks te teha lihtsalt oma heast tahtest, siis on asjal väärtust ka. On selline ütlus, et mees võib ehitada 100 silda ja ühekorra pihkupeksta ning kõik tunnevad teda pihkupeksjana mitte sillaehitajana. Siin kordub sama asi kõik mäletavad seda meest kes aia maha sõitis ja siis meenub et mingi 4x4.ee oli ka, ahjaa nemad siis sõitsidki. Aga ülekutse aus ja kõik kes heast tahtest mitte kaamera pärast seda teevad on head ja korralikud Eesti mehed.
Kui elu sees ja käed jalad terved tulen ise ja toon sõbra ka .
me oleme raha nimel igasugu lollusteks valmis , isegi tööd tegema , vist !? aga haakekonksu ja klaasid võid ikkagi minu käest osta! tel. 566 939 70 .
SUZUKE Offroad Team 2009 4x4 vaba klassi 1. 2010 4x4 vaba klassi 2.
Oleks ka täitsa käsi. Ja kui tarvis okastraati siis mõni rull vedeleb täitsa, täpsema koguse võin homme üle vaadata.
Klaasplast. Mahutid kanalisatsioonimahutid, vaakum- ja survemahutid ja septikud. Lipumastid,kastikatele kastikatted ja kuudid. Klaasplast toodete valmistamine ja remont,
56678664 Martin http://klaasplast.eu http://lipumast.eu
TR Pjätt kirjutas:Ma ei soovita küll mingeid lippe teil kaasavõtta.
Priit
mina oma aruga jätaks ka lipud koju... me lähme lihtsalt appi, mitte paraadile...
Kes on päeva otsa virk nagu mesilane ja tugev kui härg, lõhub tööd nagu hobune ja õhtuks on väsinud kui koer,
see peaks loomaarsti juurde minema - võib-olla on ta eesel