12-13 Jaanuar maine taastamine ehk kõik mehed aiaehitusel !
Moderaator: Moderators
- taxopets
- True Off Roader!
Sobib mulle.Buss mul muidugi 4x4 ei ole aga loodan,et sinna aiale ligi ikka saab.Väike jalutuskäik ei tee ka paha.Huvilised hel.5643111.
Täna õhtuse (neljapäva)seisuga pole küüti tahtjaid ilmutanud.Kui rahvast palju kokku ei tule siis jätan haagise koju sest omad tööriistad mahutan ka väikebussi.
Täna õhtuse (neljapäva)seisuga pole küüti tahtjaid ilmutanud.Kui rahvast palju kokku ei tule siis jätan haagise koju sest omad tööriistad mahutan ka väikebussi.
Viimati muutis taxopets, N Jaan 10, 2008 10:10 pm, muudetud 1 kord kokku.
Tahad taksot endale ja oma 7 sõbrale? Palun väga hel. 5643111.
Metsa tõstetud UAZ 3303 31x10,5x15 rehv ja drägon on ka.
Kia Sportge punn ka. Draakoniga.
Metsa tõstetud UAZ 3303 31x10,5x15 rehv ja drägon on ka.
Kia Sportge punn ka. Draakoniga.
Siis Sõiduplaan järgnev 
Ülemiste keskuse parkla kell 8.15 - 8.30 (8.30 ärasõit. Jne)
Maardu "burksiputka" Kell 8.30 - 9.00
Lehtse kauplus piibe maanteel 9.30 - 9.50
Kohtumine aiaga 10.00 -

Ülemiste keskuse parkla kell 8.15 - 8.30 (8.30 ärasõit. Jne)
Maardu "burksiputka" Kell 8.30 - 9.00
Lehtse kauplus piibe maanteel 9.30 - 9.50
Kohtumine aiaga 10.00 -
"In MUD we lust" Ž
Ž By Valge Hiir
Uunorallitasin juba 99'dal aga vahepeal olin pikalt haige - 2 ratast ei vedanud....
Ž By Valge Hiir
Uunorallitasin juba 99'dal aga vahepeal olin pikalt haige - 2 ratast ei vedanud....
Ei tea, kas just maardust, kuid vähemalt 9.45 Lehtsest liituks minagi. Mul kah kang, kirves, mootorsaag ja suuremat sorti haamer olemas. Mõne naela leiab kah. Mis nad niisama seisavad 
Tulen üksi.

Tulen üksi.
Viimati muutis pisike, R Jaan 11, 2008 4:32 pm, muudetud 1 kord kokku.
Raporteerin :puksiir on lahinguvalmistrc kirjutas:mis selle puksiirauto m66tmed on? mul on garaaziuks 214cm. kui see sobib siis võime ta seal "Saha Loo kandis" sulama panna korraks.seff kirjutas:mul viimaselajal oli pidevalt veider tunne , nüüd sain aru mis see oli...mul tekkis missioonitunne...MahviaDeTyrk kirjutas: No kui me siin oleme võimelised tasuta ekskavaatori leidma - leiame ka missioonitundega treilamehe kui vajadust on
,ilmselt kellaaja ja ilmastiku kokkulangemise ja austusest isamaa vastu ,tagajärjel v6i midagi sarnast...
et siis ,keegi v6iks 09 jaan õhtul saha loo kanti appi m6istatama tulla miks puksiirautol kompressor paakidesse 6hku ei taha lüüa ...ilmselt kuskil midagi jäässe läinud, kui korda saame siis v6ib arvestada et puksiir on olemas...
abivalmite investeerijate hüvitisi võtan vastu kohapeal,kes saab ülekannet teha saatku mulle oma andmed ,vastan privas pangakonto jms infoga
silver 5221232
inimesed käivad kosmoses, mis me ei saa nüüd tehnikat veetud ...
ennevanasti sai sinna tankodroomile ikka peterburimnt pidi mindud , kummalt poolt on parem ja vähem auklikum tee (puksiir pole maastur, eriti kui veel kopp on koormaks)..seff kirjutas:Raporteerin :puksiir on lahinguvalmistrc kirjutas:mis selle puksiirauto m66tmed on? mul on garaaziuks 214cm. kui see sobib siis võime ta seal "Saha Loo kandis" sulama panna korraks.seff kirjutas: mul viimaselajal oli pidevalt veider tunne , nüüd sain aru mis see oli...mul tekkis missioonitunne...
,ilmselt kellaaja ja ilmastiku kokkulangemise ja austusest isamaa vastu ,tagajärjel v6i midagi sarnast...
et siis ,keegi v6iks 09 jaan õhtul saha loo kanti appi m6istatama tulla miks puksiirautol kompressor paakidesse 6hku ei taha lüüa ...ilmselt kuskil midagi jäässe läinud, kui korda saame siis v6ib arvestada et puksiir on olemas...
abivalmite investeerijate hüvitisi võtan vastu kohapeal,kes saab ülekannet teha saatku mulle oma andmed ,vastan privas pangakonto jms infoga
silver 5221232
inimesed käivad kosmoses, mis me ei saa nüüd tehnikat veetud ...
mis soovitate (saatke tarkuseteri privasse muidu risustab liiga seda teema...
Tankodroomile saab tõesti ka peterburi tee poolt, ning kindlasti võib ka läheneda sealt poolt. Nii et kes soovib võib ka sealt minna. Ilmselt olekski kavalam Truck , buss jne sealt kaudu saata. Ise vast siiski üritaks ka Lehtse kaudu minna, kuna seal ju kogunemis punkt ja Tartu, ning keskeesti rahvas sinna kogunemas.
Maasikas - 10.45 töö juba käib täiega ja sina ikka tuterdad Lehtse poe juures
Või on sul plaanis hilinejaid noppida
9.45- 10.00 oleks Lehtse kogunemine. Kes ei jõua, siis minu number on allkirjas....
Lisaks SUUR TÄNU ANNETAJATELE. Hetkel minule kogunenud 5445.- krooni.
Kütuse osas Suur Tänu kasutajale INDREK ja ka kõigile kes on kasutaja Seff'ile saatnud "otsetoetust". Küsimus siinkohal kõigile annetajatele
Kuna annetajaid on küll vähe , kuid need kes annetasid on annetanud summasid mida ei oleks osanud lootagi, siis kas oleks mõistlik idee Teie poolt saadetud üle jääva raha eest teha üks korralik Lõunasöök tublidele töömeestele
Ma loodan, et Teil midagi selle vastu ei ole. Ja sestap paluks ka kõigil märku anda, kes tulemas on ning kui mitu teid pundis on. Selleks et mitte teemat megapikaks venitada oleks kaval muuta oma posti neil kes siia postitanud juba on. Kes aga veel postitust teinud pole , see võib saata PM'i või ka teemasse kirjutada, ühesõnaga kuidas soovite. Seda siis selleks, et Teaksime annetajate heakskiidu korral Teile korraliku suutäie valmistada ja ka väikest janutõrjet teha
Maasikas - 10.45 töö juba käib täiega ja sina ikka tuterdad Lehtse poe juures

9.45- 10.00 oleks Lehtse kogunemine. Kes ei jõua, siis minu number on allkirjas....
Lisaks SUUR TÄNU ANNETAJATELE. Hetkel minule kogunenud 5445.- krooni.
Kütuse osas Suur Tänu kasutajale INDREK ja ka kõigile kes on kasutaja Seff'ile saatnud "otsetoetust". Küsimus siinkohal kõigile annetajatele

Kuna annetajaid on küll vähe , kuid need kes annetasid on annetanud summasid mida ei oleks osanud lootagi, siis kas oleks mõistlik idee Teie poolt saadetud üle jääva raha eest teha üks korralik Lõunasöök tublidele töömeestele

Ma loodan, et Teil midagi selle vastu ei ole. Ja sestap paluks ka kõigil märku anda, kes tulemas on ning kui mitu teid pundis on. Selleks et mitte teemat megapikaks venitada oleks kaval muuta oma posti neil kes siia postitanud juba on. Kes aga veel postitust teinud pole , see võib saata PM'i või ka teemasse kirjutada, ühesõnaga kuidas soovite. Seda siis selleks, et Teaksime annetajate heakskiidu korral Teile korraliku suutäie valmistada ja ka väikest janutõrjet teha

Viimati muutis Olle, L Jaan 12, 2008 7:49 pm, muudetud 3 korda kokku.
"In MUD we lust" Ž
Ž By Valge Hiir
Ž By Valge Hiir
-
- Fitting 44"
- Kontakt:
Teiste eest ei tea rääkida aga minugi pärast süüa-juua. Raha oli mõeldud selle ürituse korda minekuks. Ka sedapidi kulub ta sinna. 
Tulen ilmselt üksi.
Veel üks mure. Linnavurlena pole mul ei kangi ega kuvaldat. Loodan, et tegevust jätkub sellegipoolest. Kas siis kellegi vahetusmeheks, traati vedama või poste tassima

Tulen ilmselt üksi.
Veel üks mure. Linnavurlena pole mul ei kangi ega kuvaldat. Loodan, et tegevust jätkub sellegipoolest. Kas siis kellegi vahetusmeheks, traati vedama või poste tassima

Ei takista vallid, ei takista kraav...
Kaarel Puk; Turist; võistkond Lendorav;
; Sõitis Uunoga Ümber Eesti 1999
Kaarel Puk; Turist; võistkond Lendorav;

- kiiking
- Julgeb Organiseerida
- Kontakt:
Mina ei saadaks sealt kaudu, kuna seal on üks selline lõik, mis porisel ajal on läbitav ainult neljaveolise aparaadi poolt. Pigem ikka Jäneda- Lehtse lõigu kaudu. Läpi ülesõidust vasakule ja siis ainult tuld mööda kruusateed.Olle kirjutas:Tankodroomile saab tõesti ka peterburi tee poolt, ning kindlasti võib ka läheneda sealt poolt. Nii et kes soovib võib ka sealt minna. Ilmselt olekski kavalam Truck , buss jne sealt kaudu saata.
Nii nagu ütlete. Ei ole sealsete teeoludega väga tuttav.kiiking kirjutas: Mina ei saadaks sealt kaudu, kuna seal on üks selline lõik, mis porisel ajal on läbitav ainult neljaveolise aparaadi poolt. Pigem ikka Jäneda- Lehtse lõigu kaudu. Läpi ülesõidust vasakule ja siis ainult tuld mööda kruusateed.

Küll aga küsiti mitu korda, et miks me ei taha Peterburi tee kaudu minna ja kuna ka filmigrupp pidi sealt kaudu käima eeldasin, et sealsed teeolud vähemalt samahead.
"In MUD we lust" Ž
Ž By Valge Hiir
Ž By Valge Hiir
- Landy
- Typo Master 2.1
- Kontakt:
Pole viimasel aastal seal käinud, kuid vanasti läks suur sõiduatoga võetav kruusatee sinna.Olle kirjutas:Nii nagu ütlete. Ei ole sealsete teeoludega väga tuttav.kiiking kirjutas: Mina ei saadaks sealt kaudu, kuna seal on üks selline lõik, mis porisel ajal on läbitav ainult neljaveolise aparaadi poolt. Pigem ikka Jäneda- Lehtse lõigu kaudu. Läpi ülesõidust vasakule ja siis ainult tuld mööda kruusateed.![]()
Küll aga küsiti mitu korda, et miks me ei taha Peterburi tee kaudu minna ja kuna ka filmigrupp pidi sealt kaudu käima eeldasin, et sealsed teeolud vähemalt samahead.
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi