Moderaator: Moderators
Ega ta ei teagi kuna ka aastavahetuse safril keeras Ländy kolmandiku peal otsa ringi ja pani punumaOliver kirjutas: Aga edaspidi on teada, mida tähendab, kui ländi kirjutab "KARM SAFARI" ... See tähendab seda, et tal pole õrna aimugi, mis ees ootab
Ma pole ka kusgil öelnud, et ma kogu trassi oleksin läbinud. Lugege mu esimest postitust.Movistar kirjutas:Ega ta ei teagi kuna ka aastavahetuse safril keeras Ländy kolmandiku peal otsa ringi ja pani punumaOliver kirjutas: Aga edaspidi on teada, mida tähendab, kui ländi kirjutab "KARM SAFARI" ... See tähendab seda, et tal pole õrna aimugi, mis ees ootab
Millal mul virisemist oli,et offroadi on/oli liiga palju ?Landy kirjutas: Õnneks on Muuvil alati virisemist - küll on minu üritustel igav ning liiga palju asfati ja kõva tolmuteed ning siis kuii veidi offroadi pakun on jälle kisa taevani.
Aga räägime nüüd kenasti lahti kuda see vale kasutamine välja näeb.Oliver kirjutas:Krt, pean jälle kobisema, sest taas targutab Landy teemal, millest tal pole tegelikult halli aimugi.
Selle vintsi hooldus ajalugu on selgelt teada. Rike tekkis ennekõike vale kasutamise tõttu.
puhvel kirjutas:Aga räägime nüüd kenasti lahti kuda see vale kasutamine välja näeb.Oliver kirjutas:Krt, pean jälle kobisema, sest taas targutab Landy teemal, millest tal pole tegelikult halli aimugi.
Selle vintsi hooldus ajalugu on selgelt teada. Rike tekkis ennekõike vale kasutamise tõttu.
Ma siiani atv vintsi piinand igast asendist 3 aastat....töö tegemiseks ja kestab sunnik, Helari endisele ZJ-le ootab ostetud com-up peale panemist, seega....võhik ootab vale kasutamise nippe
Jutt käib vintsimisest mitte sõitmisest, nendel võiks ikka vahet teha.heints kirjutas:puhvel kirjutas:Aga räägime nüüd kenasti lahti kuda see vale kasutamine välja näeb.Oliver kirjutas:Krt, pean jälle kobisema, sest taas targutab Landy teemal, millest tal pole tegelikult halli aimugi.
Ma siiani atv vintsi piinand igast asendist 3 aastat....töö tegemiseks ja kestab sunnik, Helari endisele ZJ-le ootab ostetud com-up peale panemist, seega....võhik ootab vale kasutamise nippe
Kas sa arvad tõesti ,et foorumis õpitakse sõitma? Minu nägemuses oled sa juba kaks koledat viga teinud esimene ,et ostsid jeebi ja teine ,et ostsid el vintsi. Isegi kui sa kõik Ländy heietamised õige nurga all vintsimisest ja ploki kasutamisest selgeks õpid istud lõpuks ikkagi katkise jeebiga kuskil pasaugus kinni tuba releede põlemise tossu täis. Ja siis tuleb see kirjutis meelde.