Niih, sai siis ka torsioonid edasi tõstetud. Kokku siis 4 nuudi võrra. Esimese hooga, sai ikka jubedalt peale (üle) pingutatud ja esimesed 5 km Tallinna teid tahtsid hambad suust lüüa. Sai natuke poldist tagasi keeratud, poole võrra mis ma peale väänasin,... sai parem kui kunagi varem
(ainult siis kui nad uued olid

)
Miks ma seda tegin?
Kuna sai ninale vints kinnitatud, muutus esiots raskemaks, sellest ka minu torsiooni tõstmis nali. Enne oli nina ilusti üleval ninale lisandus umb 50kg lisa !
Iseenesest töö oli suht lihtne. Ilmselt sellest, et varem samal autol juba torsioone vahetanud. Eelmine kord lõppes küll valuse õppetunniga.
Pikk jutt, S*tt jutt aga kokkuvõte ka, äkki kellegile kulub marjaks ära ja ei tee sama viga nagu mina. Jäävad käed korda ja pea terveks jne.
Minu esimese torsiooni vahetusega tehtud vead. parem torsioon oli pooleks ja vasak terve.
Esimen viga: Tõstsin auto mitte piisavalt üles. Rattad polnud maast lahti.
Teine viga: Tungi panin ka kõigele lisaks sinna kus ta ei hoidnud.
Kolmas viga: Jumala eest mõelda pole ju vaja......, et ilmselt viimane kord, kui keegi neid torsioone puutus oli tehases, Lisaks torsioon ei tööta ju ometi pingele.
Neljas viga: Võti, üles mutrile peale... keeran, käib ringi. Võti alla poldi peapeale, ühe käega hoian, et ringi ei käiks ja teisega keeran.......
SUUURIM VIGA!!!! Esimene tugevam surve võtmele ja polt pooleks. Kogu selle torsiooni reav ja viha vallanus momendiga. Mina ühes kanali nurgas- ja võtmed teises, auto kukkus tungilt, sain küttepaagiga pähe, ranne 2 nädalaks paigast ära. Siiani halva ilmaga annab tunda.
Nüüd siis vol.2
Algselt sai tehtud tõmmits ja valmistatud ennast moraalselt ette. Kuna torsiooniga mängimine veel valusalt meeles, siis sai toimitud nii. (Kanalis tegin) Üle kanali 6mm seinaga umb 30X10 kantraud. kaks 12T hüdrotungi raami alla ja auto korralikult üles. Kuna, väga enam ei soovind mängida käte ja muu säärasega. Sai võetud kolmas tung ratastega sõiduka oma. Padrun siis nö. tungi tõste pessa ja torsiooni pingutuspoldi pea otsa- ja tõmmatud korralik pinge peale. Võtmega keerama ja voilaa. Kuna pinge oli piisav, et mitte lasta polti ringi käima. Piisab vaid tungist ja 19 võtmest. Keerasin mutrit, aegajalt liigutasin tungi järgi. Töötas suurepäraselt. Võtsin koos keskmise torsioonide pingutus raamiga maha, laua peal lõbusam.
Eest nuudist kättesaamine: Õrnalt sooja, tõmmits külge, pinge peale, haamer, kuvalda... enda valmis keevitatud löögiraud- ja maha. 4 nuuti edasi ja kokku. (
Kõlab lihtsalt??? Ei olnud Garaaž oli krdeid ja raiskasid täis!! aega võttis ka kõvasti) Peale pingutasin samuti autotungi ja padruniga. Auto raskus aitab torsiooni peale keerata, ei võta isegi higi lahti. Üle on lihtne keerata ja auto konkreetseks pukiks muuta. (mida ma ka tegin)
Ei pretendeeri absoluutsele tõele, kuidas tehas nendega ümberkäimist mõelnud on ei kujuta ette, aga mul töötas.
Peaks mainima veel, et torsioonide eest nuudist peale keeramine on ainult omal vastutusel ja ilmselt lõpeb nende peatse purunemisega, lisaks kõige ebamugavamas kohas

Mida vanem masin seda ohtlikum, Teraano 1 vms. Lisaks ei soovita viibida ka eespool pinguteid, mootori suunal, kui oled nad alles edasi tõstnud. Krt teab vanad asjad- ei hoiata kui pooleks lähevad. Toriooni ots kõris pole hea hingata. Seega Osta Uued torsioonid ja lase spetsialistil vahetada!
Ma nüüd proovin, kaua vana mära jalgade otsas ratsutada saab.......
Nüüd nina ilusti üleval ja meel hea!
JÕUDU!!!