Kuigi ma arvan, et mu teema võiks olla Nissan-i all. Aga äkki saab see siin rohkem tähelepanu. Kui moderaatorid leiavad, et see võiks seal olla, siis tõstke ümber
Niih seoses suurema rehvi sooviga (32" või 33") , tahaks teostada oma d22-l body lifti.
Väga paljud nimetatvad seda BS-iks, aga ma ei näe erilisi muid variante. Ees piiravad elu torsioonid, lisaks sooviks, et mingisugunegi sõidumugavus säiliks.
Kuna treipink olemas, siis ei tahaks tellima hakata, 400 taala eest komplekti.
Tõste võiks olla umb 2"-3". Peaks olema suht lihtsasti saavutatav, ilma erilise ümberehitamiseta.
Küsimused:
Kas keegi on Tellinud endale sellise koplekti ja paigaldanud? (Ja teab mis seal veel ümber tegemist vajab)
Kas keegi teab mis läbimõõduga võiksid need pakud olla. Või trein samasuguse läbimõõduga nagu raami ja kerevahelised puksid?
Lisaks veel selline asi ka, et jäigalt, ilma kummipuksita, umb 55 mm klots kerele head ilmselt ei tee. Loogika ütleb, et peaks jätma sinna need puksid alles või treima tõsteklotsidele puksipesad.
Või peaks Hokilitrite peale mõtlema????!!!
Kui keegi selle tee on läbikäinud, võiks teada anda, ei tahaks ratast uuesti leiutama hakata. Ja äkki hoiaks mingid tekkivad vead/probleemid vms ära!
Igasugune Abi Teretulunud
Tänud ette
Martin
Ps. Kui paigaldamiseks läheb, siis teen teema piltide ja tutvustusega, et teistel oleks lihtsam. Koos kogu jama ja peavaluga