Velgede värvimine
Moderaator: Moderators
Re: Velgede värvimine
Firma, kus mina olen lasknud asju puhastada ja värvida on Dalider Koplis Maleva põik 3, Tallinnas. Internetist leiad tel numbri ka. Puhastati mingi pritsiga, krunditi ja värvit musta polüuretaan värviga.
Kaur
Kaur
verbal kirjutas:Firma, kus mina olen lasknud asju puhastada ja värvida on Dalider Koplis Maleva põik 3, Tallinnas. Internetist leiad tel numbri ka. Puhastati mingi pritsiga, krunditi ja värvit musta polüuretaan värviga.
Kaur
Suur aitäh.. otsin üles ja teen siia pärast raporti..äkki ka enne ja pärast pildi.
Metsas käiakse ikka seljakotiga. Jimny.
Ex kallimad: LC LJ73 ja G300td
Kas käisid? Paluks siis lubatud raportitrato kirjutas:Suur aitäh.. otsin üles ja teen siia pärast raporti..äkki ka enne ja pärast pildi.
Kas ise jäid tööga rahule? Hind? Jne.
kuna neil oli tööd palju, rehvid oli vaja velgedele panna ja mitu korda ei viitsinud tasakaalustada siis panin ilma värvimata alla, teeb kunagi kui talverataste aeg on..
Metsas käiakse ikka seljakotiga. Jimny.
-
kadjakas2000
- Rock Crawler
Ok, see on nüüd selge, kus pritsida ja pulberdada. A ehk oskab keski juhatada sõbraliku treiali-onu juurde, kes näritud velgedel servad siledaks vuhistab?
- Manused
-
- jeepivelg3.jpg (175.17 KiB) Vaadatud 6482 korda
-
- jeepivelg2.jpg (151.38 KiB) Vaadatud 6482 korda
-
- jeepivelg1.jpg (148.98 KiB) Vaadatud 6482 korda
- tarmo
- I live off from the mud
- Kontakt:
Olen ise aastaid seal käinud, aga nüüd telefonid tummad ja infokataloogidest ka enam ei leia seda firmat (varem leidis).verbal kirjutas:Firma, kus mina olen lasknud asju puhastada ja värvida on Dalider Koplis Maleva põik 3, Tallinnas. Internetist leiad tel numbri ka. Puhastati mingi pritsiga, krunditi ja värvit musta polüuretaan värviga.
On keegi kursis, kas on äri kinni pandud?
Soovitab keegi veel mõnda liivapritsi Tallinnas, kus normaalset tööd tehakse ja mitte esimest päeva?
Tarmo Toom, off-the-road alates 2003
Vaba/TR1 2005-2009
TR3 2009-2015 (Mainor Team)
Suzuki KQ700 30"MT
LC200/V8 32"AT
tarmo@4x4.ee, 526 5874
Vaba/TR1 2005-2009
Suzuki KQ700 30"MT
LC200/V8 32"AT
tarmo@4x4.ee, 526 5874
Oktoobris sai lastud seal malmradikaid puhastada-töö käis nagu laevaköögis ja järjekord oli taga.Siit foorumist jooksis see telefoninumber ka läbi.Põhjalikuma otsimise käigus leian selle ehk ka kuskilt oma märkmetest.Anna teada,kui soovi.tarmo kirjutas:Olen ise aastaid seal käinud, aga nüüd telefonid tummad ja infokataloogidest ka enam ei leia seda firmat (varem leidis).verbal kirjutas:Firma, kus mina olen lasknud asju puhastada ja värvida on Dalider Koplis Maleva põik 3, Tallinnas. Internetist leiad tel numbri ka. Puhastati mingi pritsiga, krunditi ja värvit musta polüuretaan värviga.
Soovitab keegi veel mõnda liivapritsi Tallinnas, kus normaalset tööd tehakse ja mitte esimest päeva?
GAZ 69A
Elu on ilus
5177232
Elu on ilus
5177232
- tarmo
- I live off from the mud
- Kontakt:
Selgus, et koht ikka tegutseb, aga nimi on nüüd teine. Enam pole Dalider, vaid mingi Silver... (lõpp pole meeles).Mell kirjutas:Oktoobris sai lastud seal malmradikaid puhastada-töö käis nagu laevaköögis ja järjekord oli taga.Siit foorumist jooksis see telefoninumber ka läbi.Põhjalikuma otsimise käigus leian selle ehk ka kuskilt oma märkmetest.Anna teada,kui soovi.
Aga antud juhul ilmselt saan abi hoopis Suur-Sõjamäe 29A (VV Auto OÜ), kus on liivaprits (mitte haavlikas, nagu Dalideris). Vaja oli alumiiniumpaati puhastada.
Tarmo Toom, off-the-road alates 2003
Vaba/TR1 2005-2009
Suzuki KQ700 30"MT
LC200/V8 32"AT
tarmo@4x4.ee, 526 5874
Vaba/TR1 2005-2009
Suzuki KQ700 30"MT
LC200/V8 32"AT
tarmo@4x4.ee, 526 5874
Kes tunneb huvi velgede värvimise vastu võib minuga ühendust võtta
Türil, liivaprits + värvimine. Hind vastavalt nõudmisele, kuid soodne.
Türil, liivaprits + värvimine. Hind vastavalt nõudmisele, kuid soodne.
Ürituse nimi on nüüd Silverfields OÜ tel.5057044 ja veel üks pisi nüans,emakeelega seal hakkama ei saa.tarmo kirjutas:Olen ise aastaid seal käinud, aga nüüd telefonid tummad ja infokataloogidest ka enam ei leia seda firmat (varem leidis).verbal kirjutas:Firma, kus mina olen lasknud asju puhastada ja värvida on Dalider Koplis Maleva põik 3, Tallinnas. Internetist leiad tel numbri ka. Puhastati mingi pritsiga, krunditi ja värvit musta polüuretaan värviga.
igasugused metallitööd
pesitsen Tallinnas
+372 5149764 Margus
http://www.3dmetall.ee
pesitsen Tallinnas
+372 5149764 Margus
http://www.3dmetall.ee
alumiiniumist detailidele on paremaks asjaks siiski klaaskuuli prits või sooda
liiv teeb liiga karmi tööd eriti
ise lähen lähiajal just klaaskuuli või soodat otsima, et erinevaid mootoridetaile puhastada.
ise lähen lähiajal just klaaskuuli või soodat otsima, et erinevaid mootoridetaile puhastada.
-
maksipoiss
- Rock Crawler
Kasutaja Trykk tegeleb selliste asjadega Tallinnas.MeelisV kirjutas:alumiiniumist detailidele on paremaks asjaks siiski klaaskuuli prits või sooda
- Landy
- Typo Master 2.1
- Kontakt:
Kas on keegi viimasel ajal selles kohas nagu Silverfields OÜ tel.5057044 või mõnes muus kohas plekkvelgesid puhastada ja värvida (mitte pulber!) lasknud?
Millised praegu tööde hinnad on?
Kas värvitakse vaid kolme põhitooni (must, valge, hõbe) või ka kliendi valitud tooni?
Vaja lähiajal kaks jooksu 16" velgi konkreetset värvi saada.
Millised praegu tööde hinnad on?
Kas värvitakse vaid kolme põhitooni (must, valge, hõbe) või ka kliendi valitud tooni?
Vaja lähiajal kaks jooksu 16" velgi konkreetset värvi saada.
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Korra paari kuu tagant satub ikka midagi sinna. Puhastamine+pulbervärv oli viimati kas 7 või 8 euri velg.
Kui tahad midagi väljaspool must-hall-valget, on õigem lasta neil puhastada ja värvida lasta kuskil mujal.
P.S. pulbervärvitud velgede kohta mõned tähelepanekud- sõiduka plekkvelg+pulber+veokavärv- 6 aastat ja nagu vileuued. Tõsi, äärekive forsserinud ei ole. Poldipesadest on värv nagu ära murdunud, aga roostet ega midagi pole tekkinud. 3 aastat tagasi puhastatud ja pulbervärvitud mangelsid- midagi silmariivavat ei ole, maastikuautole superluks. Valuvelg+pulbervärv- ok välimus mõistliku hinnaga, üks talv liiga ei teinud.
Kui tahad midagi väljaspool must-hall-valget, on õigem lasta neil puhastada ja värvida lasta kuskil mujal.
P.S. pulbervärvitud velgede kohta mõned tähelepanekud- sõiduka plekkvelg+pulber+veokavärv- 6 aastat ja nagu vileuued. Tõsi, äärekive forsserinud ei ole. Poldipesadest on värv nagu ära murdunud, aga roostet ega midagi pole tekkinud. 3 aastat tagasi puhastatud ja pulbervärvitud mangelsid- midagi silmariivavat ei ole, maastikuautole superluks. Valuvelg+pulbervärv- ok välimus mõistliku hinnaga, üks talv liiga ei teinud.
Talasilda ja Tugevat Raami!
Võistlussüütu mudamatkaja alates 2002
Võistlussüütu mudamatkaja alates 2002
Ma võin vahemärkusena hindade kohta mainida, et männiku pritsis oli just 4tk 8" bedlockidega velgi üleni puhtaks+rõngad ca 40 euri sulas ainult pritsimine
Nii et kui silverfieldsis 7-8 euri eest saab ka värvi peale, siis pole mõtet pikalt firmat valida.