Velgede värvimine
Moderaator: Moderators
Velgede värvimine
Küsimus värvitöödega tegelevatele või asjaga kursis olevatele foorumlastele-kui palju võiks maksta 4 plekkvelje värvimine koos värviga(valge)?Liivapritsist laseks ise läbi ennem.
Tänud ette.
Tänud ette.
Ford Ranger 2003 stock
honduras kirjutas:Soovitan pulbervärvi kui on valge, saab tugevam. Hinda ei oska öelda kuid mine Tartusse Tähe tänavale, Veho vastas värvitakse pulbriga.
Nõustun räägituga, pulber värv jääb kõvasti tugevam pinnale. Saatsin ka kirja sulle täpsema info ja hindadega, küll tavavärvi kohta.
566kuus üheksa995
tauris.vijar@gmail.com
tauris.vijar@gmail.com
- JoelH
- Fitting 38"
- Kontakt:
lase pulbris ka lakk panna, jääb tugevam ja kui kivi vms saab ei hakka ehk kohe ussitama. Tallinnas küsisin siis koos lakiga oli vist mingi 200eek
velje kohta.
velje kohta.
Milwaukee, AEG, Ryobi, Homelite ja tööriistade ja aiatehnika müük, garantiiremont ja varuosad.
Kauplus: Tallinn, Kadaka tee 7/2
www.tööriistapood.ee
http://www.milwaukee.ee
53730444
Kauplus: Tallinn, Kadaka tee 7/2
www.tööriistapood.ee
http://www.milwaukee.ee
53730444
-
margus61
- Zootramm
Omal just lasin teha plekkveljed ilusaks. Liivaprits + pulbertsink + pulbervärv oli 280 vanas rahas. Tsink all võiks olla parem kaitse, kui lakk peal.JoelH kirjutas:lase pulbris ka lakk panna, jääb tugevam ja kui kivi vms saab ei hakka ehk kohe ussitama. Tallinnas küsisin siis koos lakiga oli vist mingi 200eek velje kohta.
-
kadjakas2000
- Rock Crawler
-
margus61
- Zootramm
Minul http://www.hekmato.ee/kadjakas2000 kirjutas:Tore. Aga pajatage, kus tehti!
-
margus61
- Zootramm
Värv on vist õigem jah, vähemalt plekkvelje puhul. Tehnoloogilistel põhjustel ei saa pulbriga värvitud pragu velje sisemise ja välimise osa vahel. Meister soovitas silikooniga kinni lasta ja nii ka tegin. Kaua see seal püsib, eks aeg näitab.FlammablE kirjutas:Epokrunt+mitmekomponentne tööstusvärv või mingi veokavärv tundub parim lahendus. Isegi tavaline autovärv ajab asja ära. Võibolla tsinkkrundiga pulber või hiljem lakituna toimib paremini, aga tavaline ei taha lööke saavatel detailidel eriti kesta.
- urmas
- unistus kahest 4-pakist kapoti all
Ma olen värvi valanud. Väike toonierinevus ei jää näha seal peenes praos.margus61 kirjutas:Värv on vist õigem jah, vähemalt plekkvelje puhul. Tehnoloogilistel põhjustel ei saa pulbriga värvitud pragu velje sisemise ja välimise osa vahel. Meister soovitas silikooniga kinni lasta ja nii ka tegin. Kaua see seal püsib, eks aeg näitab.FlammablE kirjutas:Epokrunt+mitmekomponentne tööstusvärv või mingi veokavärv tundub parim lahendus. Isegi tavaline autovärv ajab asja ära. Võibolla tsinkkrundiga pulber või hiljem lakituna toimib paremini, aga tavaline ei taha lööke saavatel detailidel eriti kesta.
Ilma läheb kohe rooste, sest pulbervärv sinna ei jõua.
Mul siiski pulber ei meeldi. Kestvuse ja hinna suhe pole paigas.
Snegurochka ex.
Authorities require that a person be gone 48 hours before they`re consodired missing (longer, if they drive a Jeep)
Uued tuuled....IF IT DOES NOT BREAK, IT'S TRIALJIMNY.
Authorities require that a person be gone 48 hours before they`re consodired missing (longer, if they drive a Jeep)
Uued tuuled....IF IT DOES NOT BREAK, IT'S TRIALJIMNY.
Pulber imeb velje peal. Lihtsalt ei kesta.
www.akauto.ee suhtle nende meestega sealt. Nemad teevad mulle velgi kui vaja. Siiani on kõik hea olnud.
www.akauto.ee suhtle nende meestega sealt. Nemad teevad mulle velgi kui vaja. Siiani on kõik hea olnud.
+372 5028488
Re: Velgede värvimine
Ma tahaks 4 alumiiniumist valuvelge lasta ära puhastada vanast värvist ja siis mustaks värvida.
Oskab soovitada keegi kus saaks lasta teha korralikultTallinnas või äärmisel juhul Tartus?
Oskab soovitada keegi kus saaks lasta teha korralikultTallinnas või äärmisel juhul Tartus?
Metsas käiakse ikka seljakotiga. Jimny.
Ex kallimad: LC LJ73 ja G300td
Ex kallimad: LC LJ73 ja G300td
Mina oma G-l lasin seal Koplis teha. Otsi, foorumis on teema, kus kontakt olemas. Tulemus sai hea ja 2 aastat on juba korralikult vastu pidanud. Usun, et Su autol samad veljed.
Kaur
Kaur
- tarmo
- I live off from the mud
- Kontakt:
Vaata, et pulbriga ei lase värvida. Ise 2 jooksu pulbriga lasknud teha ja no ei püsi see pulber seal peal.
Rabe on ja nii kui vibrat või kergemaid lööke saab, siis tuleb maha nagu kolin. Ilmastikule ka minu meelest vastu ei pea (talvel).
Tavaline autovärv või veel parem veoautovärv on väga hea. Jääb veidi elastne, aga väga tugev.
Rabe on ja nii kui vibrat või kergemaid lööke saab, siis tuleb maha nagu kolin. Ilmastikule ka minu meelest vastu ei pea (talvel).
Tavaline autovärv või veel parem veoautovärv on väga hea. Jääb veidi elastne, aga väga tugev.
Tarmo Toom, off-the-road alates 2003
Vaba/TR1 2005-2009
TR3 2009-2015 (Mainor Team)
Suzuki KQ700 30"MT
LC200/V8 32"AT
tarmo@4x4.ee, 526 5874
Vaba/TR1 2005-2009
TR3 2009-2015 (Mainor Team)
Suzuki KQ700 30"MT
LC200/V8 32"AT
tarmo@4x4.ee, 526 5874