Velgede värvimine

Liiga tihti on meil see küsimus. Palun, Paneme siia oma uiteküsimused ja fleimime siin, et millist maasturit ma tahan või vajan

Moderaator: Moderators

Kasutaja avatar
verbal
Fitting 38"

Re: Velgede värvimine

Postitus Postitas verbal »

Firma, kus mina olen lasknud asju puhastada ja värvida on Dalider Koplis Maleva põik 3, Tallinnas. Internetist leiad tel numbri ka. Puhastati mingi pritsiga, krunditi ja värvit musta polüuretaan värviga.

Kaur
rato
Rock Crawler
Kontakt:

Postitus Postitas rato »

verbal kirjutas:Firma, kus mina olen lasknud asju puhastada ja värvida on Dalider Koplis Maleva põik 3, Tallinnas. Internetist leiad tel numbri ka. Puhastati mingi pritsiga, krunditi ja värvit musta polüuretaan värviga.

Kaur

Suur aitäh.. otsin üles ja teen siia pärast raporti..äkki ka enne ja pärast pildi.
Metsas käiakse ikka seljakotiga. Jimny.
Ex kallimad: LC LJ73 ja G300td
Kasutaja avatar
Tomm
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas Tomm »

rato kirjutas:Suur aitäh.. otsin üles ja teen siia pärast raporti..äkki ka enne ja pärast pildi.
Kas käisid? Paluks siis lubatud raportit :china , soovitavalt koos piltidega (oleks ise huvi sama teha ning ülalnimetatud kohta on mitmed siin maininud).
Kas ise jäid tööga rahule? Hind? Jne.
rato
Rock Crawler
Kontakt:

Postitus Postitas rato »

kuna neil oli tööd palju, rehvid oli vaja velgedele panna ja mitu korda ei viitsinud tasakaalustada siis panin ilma värvimata alla, teeb kunagi kui talverataste aeg on..
Metsas käiakse ikka seljakotiga. Jimny.
Ex kallimad: LC LJ73 ja G300td
kadjakas2000
Rock Crawler

Postitus Postitas kadjakas2000 »

Ok, see on nüüd selge, kus pritsida ja pulberdada. A ehk oskab keski juhatada sõbraliku treiali-onu juurde, kes näritud velgedel servad siledaks vuhistab?
Manused
jeepivelg3.jpg
jeepivelg3.jpg (175.17 KiB) Vaadatud 6473 korda
jeepivelg2.jpg
jeepivelg2.jpg (151.38 KiB) Vaadatud 6473 korda
jeepivelg1.jpg
jeepivelg1.jpg (148.98 KiB) Vaadatud 6473 korda
Kasutaja avatar
tarmo
I live off from the mud
Kontakt:

Postitus Postitas tarmo »

verbal kirjutas:Firma, kus mina olen lasknud asju puhastada ja värvida on Dalider Koplis Maleva põik 3, Tallinnas. Internetist leiad tel numbri ka. Puhastati mingi pritsiga, krunditi ja värvit musta polüuretaan värviga.
Olen ise aastaid seal käinud, aga nüüd telefonid tummad ja infokataloogidest ka enam ei leia seda firmat (varem leidis).
On keegi kursis, kas on äri kinni pandud?

Soovitab keegi veel mõnda liivapritsi Tallinnas, kus normaalset tööd tehakse ja mitte esimest päeva?
Tarmo Toom, off-the-road alates 2003
Vaba/TR1 2005-2009
TR3 2009-2015 (Mainor Team)
Suzuki KQ700 30"MT
LC200/V8 32"AT
tarmo@4x4.ee, 526 5874
Mell
Fitting 44"

Postitus Postitas Mell »

tarmo kirjutas:
Olen ise aastaid seal käinud, aga nüüd telefonid tummad ja infokataloogidest ka enam ei leia seda firmat (varem leidis).

Soovitab keegi veel mõnda liivapritsi Tallinnas, kus normaalset tööd tehakse ja mitte esimest päeva?
Oktoobris sai lastud seal malmradikaid puhastada-töö käis nagu laevaköögis ja järjekord oli taga.Siit foorumist jooksis see telefoninumber ka läbi.Põhjalikuma otsimise käigus leian selle ehk ka kuskilt oma märkmetest.Anna teada,kui soovi.
GAZ 69A
Elu on ilus
5177232
Kasutaja avatar
tarmo
I live off from the mud
Kontakt:

Postitus Postitas tarmo »

Mell kirjutas:Oktoobris sai lastud seal malmradikaid puhastada-töö käis nagu laevaköögis ja järjekord oli taga.Siit foorumist jooksis see telefoninumber ka läbi.Põhjalikuma otsimise käigus leian selle ehk ka kuskilt oma märkmetest.Anna teada,kui soovi.
Selgus, et koht ikka tegutseb, aga nimi on nüüd teine. Enam pole Dalider, vaid mingi Silver... (lõpp pole meeles).

Aga antud juhul ilmselt saan abi hoopis Suur-Sõjamäe 29A (VV Auto OÜ), kus on liivaprits (mitte haavlikas, nagu Dalideris). Vaja oli alumiiniumpaati puhastada.
Tarmo Toom, off-the-road alates 2003
Vaba/TR1 2005-2009
TR3 2009-2015 (Mainor Team)
Suzuki KQ700 30"MT
LC200/V8 32"AT
tarmo@4x4.ee, 526 5874
Tshaika
Rookie

Postitus Postitas Tshaika »

Kes tunneb huvi velgede värvimise vastu võib minuga ühendust võtta
Türil, liivaprits + värvimine. Hind vastavalt nõudmisele, kuid soodne.
Kasutaja avatar
astro94
Fitting 38"
Kontakt:

Postitus Postitas astro94 »

tarmo kirjutas:

Ürituse nimi on nüüd Silverfields OÜ tel.5057044 ja veel üks pisi nüans,emakeelega seal hakkama ei saa.
igasugused metallitööd
pesitsen Tallinnas
+372 5149764 Margus
http://www.3dmetall.ee
MeelisV
Fitting 38"

Postitus Postitas MeelisV »

alumiiniumist detailidele on paremaks asjaks siiski klaaskuuli prits või sooda
liiv teeb liiga karmi tööd eriti

ise lähen lähiajal just klaaskuuli või soodat otsima, et erinevaid mootoridetaile puhastada.
maksipoiss
Rock Crawler

Postitus Postitas maksipoiss »

MeelisV kirjutas:alumiiniumist detailidele on paremaks asjaks siiski klaaskuuli prits või sooda
liiv teeb liiga karmi tööd eriti

ise lähen lähiajal just klaaskuuli või soodat otsima, et erinevaid mootoridetaile puhastada.
Kasutaja Trykk tegeleb selliste asjadega Tallinnas.
Kasutaja avatar
Landy
Typo Master 2.1
Kontakt:

Postitus Postitas Landy »

Kas on keegi viimasel ajal selles kohas nagu Silverfields OÜ tel.5057044 või mõnes muus kohas plekkvelgesid puhastada ja värvida (mitte pulber!) lasknud?
Millised praegu tööde hinnad on?

Kas värvitakse vaid kolme põhitooni (must, valge, hõbe) või ka kliendi valitud tooni?
Vaja lähiajal kaks jooksu 16" velgi konkreetset värvi saada.
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Kasutaja avatar
Leedu
katseaeg

Postitus Postitas Leedu »

Korra paari kuu tagant satub ikka midagi sinna. Puhastamine+pulbervärv oli viimati kas 7 või 8 euri velg.
Kui tahad midagi väljaspool must-hall-valget, on õigem lasta neil puhastada ja värvida lasta kuskil mujal.

P.S. pulbervärvitud velgede kohta mõned tähelepanekud- sõiduka plekkvelg+pulber+veokavärv- 6 aastat ja nagu vileuued. Tõsi, äärekive forsserinud ei ole. Poldipesadest on värv nagu ära murdunud, aga roostet ega midagi pole tekkinud. 3 aastat tagasi puhastatud ja pulbervärvitud mangelsid- midagi silmariivavat ei ole, maastikuautole superluks. Valuvelg+pulbervärv- ok välimus mõistliku hinnaga, üks talv liiga ei teinud.
Talasilda ja Tugevat Raami!

Võistlussüütu mudamatkaja alates 2002
FlammablE
Rock Crawler

Postitus Postitas FlammablE »

Ma võin vahemärkusena hindade kohta mainida, et männiku pritsis oli just 4tk 8" bedlockidega velgi üleni puhtaks+rõngad ca 40 euri sulas ainult pritsimine :roll: Nii et kui silverfieldsis 7-8 euri eest saab ka värvi peale, siis pole mõtet pikalt firmat valida.
Vasta

Mine “Tahan osta aga ?”