kindlasti mõnus kruiis ja ei jää ka " pisikesed " diskole hiljaks

aega veel on, aga plaan tekkis...näis.
muidugi see 33" soovitus, mnjah, ei saa vastu tulla.
Moderaator: Moderators
Mõtled seda infot?Movistar kirjutas:Tundub,et Saarekollist on saanud Safari Saaremaal.
Saarekoll ei pidavat olema E 4x4 KV enam. Ka kalendrist on ,märge selle kohta maas ja tekkinud on mingi uus võistlus,"Kõuekõmin"
Väike uurismutöö tulemus kinnitab seda juttu.Movistar kirjutas:Tundub,et Saarekollist on saanud Safari Saaremaal.
Saarekoll ei pidavat olema E 4x4 KV enam. Ka kalendrist on ,märge selle kohta maas ja tekkinud on mingi uus võistlus,"Kõuekõmin"
Said teada,et võistlus kuulub sarja"Saare Kohalik" ja on selle esimene etappsrock kirjutas:Väike uurismutöö tulemus kinnitab seda juttu.Movistar kirjutas:Tundub,et Saarekollist on saanud Safari Saaremaal.
Meie oleme ka Turistis kohal, kasvõi siis kui laevaliiklust ei toimu
No eks saame hakkama:)helar kirjutas:Meie oleme ka Turistis kohal, kasvõi siis kui laevaliiklust ei toimu
siis vajate ilmselt "veidi" pikemat snorklit.
Mis kuradi tühikargamine? Enda mälu järgi olin mina eelmine aasta see,kes kõik Eestis teadaolevad TR 3 -d läbi helistas ja proovis neid kohale meelitada.Kui sul meeles on siis helistasin ka sulle ja uurisin maad nende vist tulijate kohta.Keegi kohalikest ei olnud aga huvitatud minema. Sa tahad 100% garantiid.......kas sa ise ka annad sellise garantii võistlejatele? Minu pärast jättis keegi tulemata?Huvitav jutt sul.Oled sa äkki ka selle peale mõelnud,miks jätavad enamus võistkondi Sinu korraldatud võistlusele minemata,kuid osalevad teistel võistlustel?Äkki peaks peeglisse vaatama ja vigu enda tegemistest otsima.3FjaN kirjutas:Lisan veel, et TR -1 te on tulemas vist meeskonnad venemaalt , Moskvast ja Saraatovist. Tingimusel , et on konkurentsi. Eelmiste aastate TR-3 meeste tühikargamine (NT. MOVISTAR), on jätnud eemale nii mõningad meeskonnad välisriikidest. on vaja 100% garantiid
Urmas
Justnimelt tühikargamine. Sina helistasid mulle ja väitsid,et sina oled TR-3 niiditõmbaja, kes meeskonnad välja toob. ja küsisid, et kui Sa viis autot soomlastele konkurentsiks tood, kas siis saad ilma stardimaksuta. Ma lubasin Sulle maksuvabastust, sina lubasid asja korda ajada ja tagasi helistada. 12 kuud tagasi. Samas ma tean, et Sina oled läbi ajaloo helistanud potensiaalsetele osalejatele lausega `mõttetu üritus, ärge minge, jne.´ Ja tr-3 on kogu ajaloo jooksul talvesõite vältinud, kuna siis peab botased ja valged kindad ära võtma. Nii ongi. Punkt. Peegel on ikka abiks.Movistar kirjutas:Mis kuradi tühikargamine? Enda mälu järgi olin mina eelmine aasta see,kes kõik Eestis teadaolevad TR 3 -d läbi helistas ja proovis neid kohale meelitada.Kui sul meeles on siis helistasin ka sulle ja uurisin maad nende vist tulijate kohta.Keegi kohalikest ei olnud aga huvitatud minema. Sa tahad 100% garantiid.......kas sa ise ka annad sellise garantii võistlejatele? Minu pärast jättis keegi tulemata?Huvitav jutt sul.Oled sa äkki ka selle peale mõelnud,miks jätavad enamus võistkondi Sinu korraldatud võistlusele minemata,kuid osalevad teistel võistlustel?Äkki peaks peeglisse vaatama ja vigu enda tegemistest otsima.3FjaN kirjutas:Lisan veel, et TR -1 te on tulemas vist meeskonnad venemaalt , Moskvast ja Saraatovist. Tingimusel , et on konkurentsi. Eelmiste aastate TR-3 meeste tühikargamine (NT. MOVISTAR), on jätnud eemale nii mõningad meeskonnad välisriikidest. on vaja 100% garantiid
Urmas
Pädevast allikast saadud info kohaselt taheti alakomitees Saarekoll juba 2010 a. välja arvata 4x4 karikasarjast.Jäeti see sinna aga tingimusel,et ajavõtuga tegelevad spetsialistid,mitte algajad.Või on ka see mustamine ja laest võetud jutt Hr.Lomp ??
Kuna sa oled ainuke korraldaja kes isiklikult oma viha foorumis avaldab,siis ma juba põhimõtteliselt ei läheks ühelegi Sinu korraldatud võistlusele,isegi kui see saaks määravaks aastaarvestuses.
Demokraatiaga kaasneb ka sõnavabadus nii,et keegi ei keela mul oma arvamust avaldada.
Edu kohalike korraldamisel.
3FjaN kirjutas:Ja tr-3 on kogu ajaloo jooksul talvesõite vältinud, kuna siis peab botased ja valged kindad ära võtma. Nii ongi. Punkt. Peegel on ikka abiks.