Saarekoll 2011 TURISTISEIKLUS

Koht, kus saab arutada 4x4 teemadel, leppida kokku aegu, sõitude kohti ja muidu informatiivne koht / Information about different 4x4 events, safaries and adventures in Estonia and abroad.

Moderaator: Moderators

Vasta
Kasutaja avatar
helar
I live off from the mud

Postitus Postitas helar »

kui turistiklass toimub, siis stardib ka Mudatigu (moog),küll aga viimasena.
kindlasti mõnus kruiis ja ei jää ka " pisikesed " diskole hiljaks :wink:
aega veel on, aga plaan tekkis...näis.
muidugi see 33" soovitus, mnjah, ei saa vastu tulla.
Y61 Pätcruiser , LC80 .
Kuni autopesuni on offroad lahe...
Autoremont Tallinnas. http://www.heinworks.ee
Kasutaja avatar
Movistar
Teel kaaluta olekusse

Postitus Postitas Movistar »

Tundub,et Saarekollist on saanud Safari Saaremaal.
Saarekoll ei pidavat olema E 4x4 KV enam. Ka kalendrist on ,märge selle kohta maas ja tekkinud on mingi uus võistlus,"Kõuekõmin" :D
HM Racing Team
Kasutaja avatar
Landy
Typo Master 2.1
Kontakt:

Postitus Postitas Landy »

Movistar kirjutas:Tundub,et Saarekollist on saanud Safari Saaremaal.
Saarekoll ei pidavat olema E 4x4 KV enam. Ka kalendrist on ,märge selle kohta maas ja tekkinud on mingi uus võistlus,"Kõuekõmin" :D
Mõtled seda infot?
http://www.autosport.ee/4x4reg/index.ph ... event_id=1&
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Kasutaja avatar
sirr
Rock Crawler
Kontakt:

Postitus Postitas sirr »

veel üks hääl turisti toetuseks.
Kasutaja avatar
srock
True Off Roader!

Postitus Postitas srock »

Väike uurismutöö tulemus kinnitab seda juttu.
Team Mudarakett TR-3 ** 51 91 41 41 Rene
Sitaks offroadi aastast 2008
Kasutaja avatar
Movistar
Teel kaaluta olekusse

srock kirjutas:
Väike uurismutöö tulemus kinnitab seda juttu.
Said teada,et võistlus kuulub sarja"Saare Kohalik" ja on selle esimene etapp :D
HM Racing Team
Kasutaja avatar
3FjaN
Kitsas puu & hüppav känd

Postitus Postitas 3FjaN »

Võistlus Saarekoll on offroadetapp igaljuhul. Millises sarjas, seda näitab aeg.
Kodanik MUVISTAR , kes ei ole kunagi Saarekollil osalenud , kuid tundub spetsialiserunud Saarekolli mustamisele, vöiks oma eufooriat ohjata. Meil ei ole monarhia, vaid demokraatia.
Pealegi informitsioon, millele kasutaja Movistar viitab, on avaldatud umbes 3 tundi ennem seda, kui see oli arutelus minu, kui Saarekoli peakoraldaja ja uue Alakomitee esimehe telefonivestluse aeg.
MIS TOIMUB?

URMAS
Tööle seltsimehed,igatahes!
Kasutaja avatar
3FjaN
Kitsas puu & hüppav känd

Lisan veel, et TR -1 te on tulemas vist meeskonnad venemaalt , Moskvast ja Saraatovist. Tingimusel , et on konkurentsi. Eelmiste aastate TR-3 meeste tühikargamine (NT. MOVISTAR), on jätnud eemale nii mõningad meeskonnad välisriikidest. on vaja 100% garantiid , Saraatov ei ole ju Loksal.''

Urmas
Kasutaja avatar
karli
Rock Crawler

Postitus Postitas karli »

Meie oleme ka Turistis kohal, kasvõi siis kui laevaliiklust ei toimu :D
Nii Saani mudimas
Alar.V
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas Alar.V »

Vahelduseks ka natuke videomaterjali :) LINK :!:
Kasutaja avatar
helar
I live off from the mud

Postitus Postitas helar »

Meie oleme ka Turistis kohal, kasvõi siis kui laevaliiklust ei toimu

siis vajate ilmselt "veidi" pikemat snorklit.
Y61 Pätcruiser , LC80 .
Kuni autopesuni on offroad lahe...
Autoremont Tallinnas. http://www.heinworks.ee
tyyp07
I live off from the mud
Kontakt:

Postitus Postitas tyyp07 »

helar kirjutas:
Meie oleme ka Turistis kohal, kasvõi siis kui laevaliiklust ei toimu

siis vajate ilmselt "veidi" pikemat snorklit.
No eks saame hakkama:)
Väljaminekud kasvavad, et järele jõuda sissetulekutele....
http://www.rgb.ee
53449661 Kert
Team Linnamehed
Kasutaja avatar
Movistar
Teel kaaluta olekusse

3FjaN kirjutas:Lisan veel, et TR -1 te on tulemas vist meeskonnad venemaalt , Moskvast ja Saraatovist. Tingimusel , et on konkurentsi. Eelmiste aastate TR-3 meeste tühikargamine (NT. MOVISTAR), on jätnud eemale nii mõningad meeskonnad välisriikidest. on vaja 100% garantiid
Urmas
Mis kuradi tühikargamine? Enda mälu järgi olin mina eelmine aasta see,kes kõik Eestis teadaolevad TR 3 -d läbi helistas ja proovis neid kohale meelitada.Kui sul meeles on siis helistasin ka sulle ja uurisin maad nende vist tulijate kohta.Keegi kohalikest ei olnud aga huvitatud minema. Sa tahad 100% garantiid.......kas sa ise ka annad sellise garantii võistlejatele? Minu pärast jättis keegi tulemata?Huvitav jutt sul.Oled sa äkki ka selle peale mõelnud,miks jätavad enamus võistkondi Sinu korraldatud võistlusele minemata,kuid osalevad teistel võistlustel?Äkki peaks peeglisse vaatama ja vigu enda tegemistest otsima.
Pädevast allikast saadud info kohaselt taheti alakomitees Saarekoll juba 2010 a. välja arvata 4x4 karikasarjast.Jäeti see sinna aga tingimusel,et ajavõtuga tegelevad spetsialistid,mitte algajad.Või on ka see mustamine ja laest võetud jutt Hr.Lomp ??
Kuna sa oled ainuke korraldaja kes isiklikult oma viha foorumis avaldab,siis ma juba põhimõtteliselt ei läheks ühelegi Sinu korraldatud võistlusele,isegi kui see saaks määravaks aastaarvestuses.
Demokraatiaga kaasneb ka sõnavabadus nii,et keegi ei keela mul oma arvamust avaldada.
Edu kohalike korraldamisel.
HM Racing Team
Kasutaja avatar
3FjaN
Kitsas puu & hüppav känd

Movistar kirjutas:
3FjaN kirjutas:Lisan veel, et TR -1 te on tulemas vist meeskonnad venemaalt , Moskvast ja Saraatovist. Tingimusel , et on konkurentsi. Eelmiste aastate TR-3 meeste tühikargamine (NT. MOVISTAR), on jätnud eemale nii mõningad meeskonnad välisriikidest. on vaja 100% garantiid
Urmas
Mis kuradi tühikargamine? Enda mälu järgi olin mina eelmine aasta see,kes kõik Eestis teadaolevad TR 3 -d läbi helistas ja proovis neid kohale meelitada.Kui sul meeles on siis helistasin ka sulle ja uurisin maad nende vist tulijate kohta.Keegi kohalikest ei olnud aga huvitatud minema. Sa tahad 100% garantiid.......kas sa ise ka annad sellise garantii võistlejatele? Minu pärast jättis keegi tulemata?Huvitav jutt sul.Oled sa äkki ka selle peale mõelnud,miks jätavad enamus võistkondi Sinu korraldatud võistlusele minemata,kuid osalevad teistel võistlustel?Äkki peaks peeglisse vaatama ja vigu enda tegemistest otsima.
Pädevast allikast saadud info kohaselt taheti alakomitees Saarekoll juba 2010 a. välja arvata 4x4 karikasarjast.Jäeti see sinna aga tingimusel,et ajavõtuga tegelevad spetsialistid,mitte algajad.Või on ka see mustamine ja laest võetud jutt Hr.Lomp ??
Kuna sa oled ainuke korraldaja kes isiklikult oma viha foorumis avaldab,siis ma juba põhimõtteliselt ei läheks ühelegi Sinu korraldatud võistlusele,isegi kui see saaks määravaks aastaarvestuses.
Demokraatiaga kaasneb ka sõnavabadus nii,et keegi ei keela mul oma arvamust avaldada.
Edu kohalike korraldamisel.
Justnimelt tühikargamine. Sina helistasid mulle ja väitsid,et sina oled TR-3 niiditõmbaja, kes meeskonnad välja toob. ja küsisid, et kui Sa viis autot soomlastele konkurentsiks tood, kas siis saad ilma stardimaksuta. Ma lubasin Sulle maksuvabastust, sina lubasid asja korda ajada ja tagasi helistada. 12 kuud tagasi. Samas ma tean, et Sina oled läbi ajaloo helistanud potensiaalsetele osalejatele lausega `mõttetu üritus, ärge minge, jne.´ Ja tr-3 on kogu ajaloo jooksul talvesõite vältinud, kuna siis peab botased ja valged kindad ära võtma. Nii ongi. Punkt. Peegel on ikka abiks.
Mis puudutab Sinu poolt mainitud `pädevaid`allikaid, siis kumabki siit läbi kogu isiklik probleem, mis on üle kandunud Eesti Autospordiliidu 4X4 karikasarja.. Sina Movistar ei ole küll ütleja, kes on miskil alal pädev.Katsu oma asjadega hakkama saada.
Mis puudutab 2010 aastat, siis on see mustamine ja tühi jutt. Minu, kui Saarekolli peakorraldajaga pole see isegi arutlusel olnud.
Küll on küsitav Sinu ja Alakomitee uue esimehe vahel liikuva informatsiooni algu- ja tõepära, seda ma ei kommenteeri ja selle eest ka ei vastuta.
Alakomitee laiendatud istungil nov. 2010 võeti Saarekoll kalendrisse sisse. Fakt. Alakomitee uus esimees, kes on ilmselt Sullegi `pädev`infoallikas ,on valinud Savisaarliku tee, valides ruuporiks süüdimatu venna. Kuigi ma palusin tal asja tegelikud tagamaad avalikuks tuua. Väidan ikkagi, et pädevaid on rohkem, kui Künnapas ja CO.
Ja mitte ükski korraldaja ei ole kohustatud kasutama ainult nende teenust, nende hinnaga. Demokraatia , millele Sinagi viitasid, tundub Offroadis ei toimi.
Edu Sullegi Movistar isiklikus elus ja muudeski ettevõtmistes.Rasketel aegadel tasa ja targu.
Ja Saarekolli korralduskomitee liikmed avaldasid arvamust, et sellise jama peale ei soovigi me kellegi isiklikus sarjas kaasa teha.
Mis puudutab Sinu poolt viidatud demokraatia ja sõnavabaduse teemat, siis meenub mulle teema Saarekoll2008 järelkajad, kus kustutati minu postitus ja teema läks lukku. Ei olnud midagi roppu, ega isiklikku. Tulemused, mis olid siis väga suureks probleemiks, olid siis samade Sinu poolt viidatud pädevate isikute poolt.
Urmas
Kasutaja avatar
erik
Aktiivne Pikendus

Postitus Postitas erik »

3FjaN kirjutas:Ja tr-3 on kogu ajaloo jooksul talvesõite vältinud, kuna siis peab botased ja valged kindad ära võtma. Nii ongi. Punkt. Peegel on ikka abiks.

Pole küll aastaid talvel Saaremaal sõitnud, aga Sa asju üle vindi ei keera ja endale kaevu ei k***?

Rahu ja päikest.
Asju ehitatakse korralikult ja teemasse lähenetakse süviti!

Erik Metsis, Mudanägu aastast 1999.
Vasta

Mine “4x4 üritused / 4x4 events”