Saarekoll 2011 TURISTISEIKLUS

Koht, kus saab arutada 4x4 teemadel, leppida kokku aegu, sõitude kohti ja muidu informatiivne koht / Information about different 4x4 events, safaries and adventures in Estonia and abroad.

Moderaator: Moderators

Vasta
Kasutaja avatar
totu
I live off from the mud

Saarekoll 2011 TURISTISEIKLUS

Postitus Postitas totu »

Kas on midagi kuulda?
Viimati muutis totu, K Jaan 19, 2011 7:27 pm, muudetud 2 korda kokku.
Tehtud, mõeldud.
Kasutaja avatar
ngumarek
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas ngumarek »

kodulehel on nüüd kõik kirjas, et toimub ja mu jutt. http://saarekoll.com/
Kasutaja avatar
Movistar
Teel kaaluta olekusse

Re: Saarekoll 2011?

Postitus Postitas Movistar »

totu kirjutas:Teine asi on lumi.
Saaremaal pidi praegu paduvihma sadama ja lumi kahaneb uskumatu kiirusega.
HM Racing Team
Alar.V
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas Alar.V »

Saarekolli koduleht on nüüdseks ka uuenenud :)
Lisatud sai ka pilte meie suvistest rajaotsingutest ja talvistest rajameisterdamisest.
Kasutaja avatar
Ax
True Off Roader!

Postitus Postitas Ax »

Kas Saarekoll.Com kukkus ümber?
Takkajärgi tarkus on täppisteadus.
Kasutaja avatar
Priitm
Rock Crawler

Postitus Postitas Priitm »

Ax kirjutas:Kas Saarekoll.Com kukkus ümber?
Server lihtsalt ajutiselt maas
Priit
Kasutaja avatar
tuningman
I live off from the mud

turistid ka sõita saavad?

Postitus Postitas tuningman »

Tere, kuna saarekolli lehele sisse ei saa siis tekkis selline küsimus, et kas toimub ainult nende 5 klassi vaheline võistlus see aasta või saavad algajad või teised, kel huvi masinat ja oma oskusi proovile panna (see vist Turist tähendabki?) ka sõita?
Kasutaja avatar
srock
True Off Roader!

Postitus Postitas srock »

Tekkis mõni küsimus?

Koordinaadid saadame eelregistreerunutele 24 h enne võistlust meilitsi. Dokumendina , ehk siis tuleb ise käsitsi sisestada. Teised saavad koha peal, samadel tingimustel.

1.Kas võistluskeskuse koordinaadid saab ka alles 24 h enne võistlust meili peale dokumendina?

2.Miks peab ise käsitsi sisse toksima? Kas oleme tagasi ürgajas?

3.Mis asi on ATV Teade? Tean siukest võistlust nagu Ilvesteade,see on teatevõistlus orienteerujatele.Kas ATV-del mingi teatevõistlus tulemas? Et üks sõidab raja läbi ja annab teatepulga võistkonnakaaslasele edasi ja siis kimab teine võistkonna liiga metsa suunas ve?

Ärge siis kõvasti lööge ja orbiidile saatke 8)
Team Mudarakett TR-3 ** 51 91 41 41 Rene
Sitaks offroadi aastast 2008
Kasutaja avatar
Trykk
Rock Crawler

Re: turistid ka sõita saavad?

Postitus Postitas Trykk »

tuningman kirjutas:Tere, kuna saarekolli lehele sisse ei saa siis tekkis selline küsimus, et kas toimub ainult nende 5 klassi vaheline võistlus see aasta või saavad algajad või teised, kel huvi masinat ja oma oskusi proovile panna (see vist Turist tähendabki?) ka sõita?
Ermi Peets vastas 17. jaanuaril minu küsimuse peale, kas turistide klass toimub ja kas juhend ka olemas on, nii:

"Eks täpsemalt vastab korraldaja Urmas Lomp, aga oletan, et ehk siiski toimub ka Turistidele üritus.
Ma olen küll viimasel paaril aastal Turistide raja teinud, aga sel aastal pole ma Urmasega sellest veel rääkinud ja praeguse seisuga ei oska ma ka veel öelda, kas see mul ka ajaliselt võimalik on. Eks juhend ilmub ka siis kui on selge kes teeb ja mida täpselt. Kuna turistide raja ette valmistamine võtab vähem aega, siis seda ka tehakse hiljem ja täpne ülesehitus selgub suht viimasel hetkel."

Mina isiklikult oleks kindel Turisti sõitja - kuskilt peab ju alustama...

Marti
Marti +372 523 0582
LC 70 & 80
PUR vahu ja puistevilla paigaldus www.soojustuskeskus.ee
rato
Rock Crawler
Kontakt:

Postitus Postitas rato »

Ma oleks ka kindel Turist.
Metsas käiakse ikka seljakotiga. Jimny.
Ex kallimad: LC LJ73 ja G300td
Kasutaja avatar
tuningman
I live off from the mud

jah. tänud info eest, mul sama mõte, et kuskilt vaja algus teha.
Kasutaja avatar
metsik
I live off from the mud

Postitus Postitas metsik »

Tõenäoliselt oleks ka turisti kambas tuuritamas.
saaks maakerale tiiru peale. Tel. 5183816
http://www.kregori.ee Teleskooplaaduri teenused
https://www.facebook.com/kregori.ee/?fref=ts
Kasutaja avatar
tuningman
I live off from the mud

ah ja veel selline küsimus, vabandage minu võhiklust aga, kas kusagil mingit infot ka on saada, mis nagu turisti klassis kohustuslik on? midagi mis autos kaasas või auto küljes olema peab? pole varem selliste üritustega kokku puutunud, kuid huvi oleks olemas, lihtsalt tuli tüdimus üksi metsas uitamisest... :roll:
tyyp07
I live off from the mud
Kontakt:

Postitus Postitas tyyp07 »

tuningman kirjutas:ah ja veel selline küsimus, vabandage minu võhiklust aga, kas kusagil mingit infot ka on saada, mis nagu turisti klassis kohustuslik on? midagi mis autos kaasas või auto küljes olema peab? pole varem selliste üritustega kokku puutunud, kuid huvi oleks olemas, lihtsalt tuli tüdimus üksi metsas uitamisest... :roll:
Siin näiteks 2009 juhis:

Hobiklass Turist Osalemisjuhis
Algatuseks teadmiseks, et tegemist on hobiklassiga, kellel ei ole karikasarja punkte vaja taga ajada. Pakume teile sportklassidele sarnaseid elemente, seda küll kergemas vormis. Viitke lahedalt aega ja kui tahate sporti teha, liituge sportklassidega.
1. Osalemiseks peab masin olema 4x4 veovalemiga. Soovitavalt vähemalt kandevkerega SUV-tüüpi linnamaastur.
2. Masinal asetsevad tuled peavad olema töökorras ja õigesti reguleeritud. Klaasid peavad olema terved.
3. Ohutuspakett vastavalt TR-1 klassile. Lisaks latt-tungraud ja tõmbeköis.
4. Masinal võib olla mistahes ümberehitused vedrustuse, jahutuse, elektrisüsteemi osas, kuid peab omama asukohamaa registreerimisnumbrit, kehtivat tehnilist ülevaatust ja liikluskindlustust.
4. Igat tüüpi vintsid võivad olla paigaldatud,kuid need plommitakse tehnilisel ülevaatusel. Kui plommitraat on kontrollimisel katki järgneb osalemise katkestamine(vä. juhul, kui on tegemist õnnetusjuhtumiga. Näiteks teelt väljasõit, vms. Kui sellisel juhul on plomm eemaldatud, tuleb kohale kutsuda kohtunik, kes teeb otsuse edasise suhtes. Muidugi tuleb teha endast kõik olenev, et vigastatute korras oleks abi andmine kiiresti korraldatud.)
5. Rehvimõõt väga soovituslikult mitte üle 33’’. MTR-tähisega rehvid ei ole lubatud. Rehvid peavad olema M-S tähistusega. Naastrehvid on lubatud.
6. Hobiklassil on keelatud viibimine sportklasside trassidel. Rikkumisel eemaldamine ja deposiidi kinnipidamine.
7. Kohalike elanike kodu ja eraelu tuleb austada. Rikkumise tuvastamisel eemaldamine ja deposiidi kinnipidamine.
8. Kiirusepiirang kogu osalemise vältel 70 km/h
Väljaminekud kasvavad, et järele jõuda sissetulekutele....
http://www.rgb.ee
53449661 Kert
Team Linnamehed
rato
Rock Crawler
Kontakt:

Postitus Postitas rato »

Vabandan ette OT pärast aga teisel on ju tarvis teada.
Turist on selline kaval hobiklass. Oleneb auto küljes olevatest asjadest ja sellest, kui kaugele autoga minna kavatsed, sest turistis reeglina võib jala punktini minna. E kui auto ei kannata, pole mõtet ikka lammutada. Mõnikord saab ka jala kiirmini kohale kui teed otsida autoga. Mitu korda järele proovitud :lol:
Üldiselt kasuta otsingut.. "turist"
Loe see ka läbi:
http://forum.4x4.ee/viewtopic.php?t=293 ... t=algajale

Turistile tasub kaasa võtta tänu kogetule:fotokas,söök,jook,kaasatulejate riietus vastavalt keskkonnale,et viginat poleks autos, kompass, GPS eesti kaartiga soovitavalt, kui on siis läppar gepsu ja miski kaardiprogrammiga( teeb teekonna otsimise oluliselt lihtsamaks), mitu inimest, sest üksi või kaksi ikka ei näe küll nii hästi ümberringi, joonlaud, kummikud, paberkaart või atlas igaks juhuks, siis niipalju kui võimalik recovery- varustust.
Metsas käiakse ikka seljakotiga. Jimny.
Ex kallimad: LC LJ73 ja G300td
Vasta

Mine “4x4 üritused / 4x4 events”