jackpuuk kirjutas:Mersu tegi pimedas kurvis möödasõitu ja lohises mulle külg ees vastu, on teil ette tulnud sellist asja?
Sul pole tagaveoga sõites kunagi kogemata külg ette läinud? Oled veendunud, et tegi MÖÖDASÕITU, kurv oli pime, kust kurat sa nägid kuidas ta vastassuunda sattus?
Mul küll on külg ette läinud, avalikus ja tihedas liikluses, linnas, kurvis, kogemata - hindasin olusid valesti. Jäin oma ritta enam-vähem, ohtu ei põhjustanud. Ok, pime kurv ja möödasõit ei olnud jah.
Sa ise tood veenva näite minu LE ja kahe idioodi teooria tõestuseks - ühel idikal läks asi veits või rohkem käest ära, teine näe suutis kõrvale tõmmata ja asi ants. Paraku läks teine idikas seepeale puhta mentaliks hoopis, kuigi sõiduvõtteid rakendas õigeid.
Mitu korda on sulle elu jooksul üldse sinu suunavööndis vastu tuldud, et see
nii erutab sind?
Ma toon sulle su mersu kõmmimse peale veel ühe näite:
Kallis kaasa suutis kunagi aastaid tagasi trt mnt peal kenakese jama korraldada - viis pilgu teelt raadio konffimiseks. Tõstis teele - oi p..., vastassuund ja ekipaaž kella 12s liginemas. Otsustas kiiresti ja õigesti, rabas veel vasakule ja pani vastutulijast tema teepeenra kaudu mööda, naasis siis oma sõidusuunda ja pidas auto kinni. Vastutulija õnneks ei läinud peenart haukama, takkajäreletäppisteadus.
Oli tollal suitsetaja ja kaks ühikut kadus nagu tolmuimejasse, seejärel võis sõitu jätkata.
Ja siis - kargab järsku välja mingi vastu tulnud, mööda uhanud ja tagasipöörde teinud kauboi, seisab auto ette ja võtab endale õiguse tule avada??? MIDA V...U?????
Sa võid mürki võtta, et olles sellises situatsioonis osaline annan ma endast vähimalgi võimalusel kõik sinu elimineerimiseks, käivad siis vahendid üle sinu tervise või vabaduse. Kui sind selle peale maha lüüakse nagu marutõbist koera, jääb see hädakaitse piiridesse. Erinevalt sinu käitumisest.
Naine konfib mul raadiot edaspidi roolisambalt, lessons learned. Sina - ...?
Sama kaasa mul kohtus alles see aasta trt mnt peal tema suunavööndis sirgelt vastu tulnuga, kes kõrvale EI tõmmanud (kummaski suunas oli 1 paar rattajälgi, nende vahel igal pool vaalud, tegelane tuli täpselt keskel, pool autot ühes ja pool teises suunavööndis). Tõmbas ise kõrvale ja sai ilma hüsteeritsemata oma punkti B ja koju tagasi ka. Paistab, et närvid ja juhivõimed on paremad kui mõnel mehepojal...
jackpuuk kirjutas:Ei hakka ennast vabandama, lihtsalt mulle jääks ka 25-st tunnist ööpäevas väheks, teeme sõpradega ise tööd ja samas on meil oma firma, kus töötavad inimesed. Töö iseloom sunnib mind pidevalt ringi sõitma ja
Ah et üle töötamine sunnib pingeid päästiku kaudu maandama ja kella asemel vaatame pigem "kellasid" ja panustame gaasipedaalile?
Teen ettepaneku jackpuuk'ile "Meie Maire" tiitel anda avatari alla, kõlab kangesti nagu Aunaste iba praamil sigatsemise õigustuseks.