järjekordne seeriast läksime korraks metsa autot proovima...

Koht, kus saab arutada 4x4 teemadel, leppida kokku aegu, sõitude kohti ja muidu informatiivne koht / Information about different 4x4 events, safaries and adventures in Estonia and abroad.

Moderaator: Moderators

sallu
Mudder

järjekordne seeriast läksime korraks metsa autot proovima...

Postitus Postitas sallu »

vabandan juba ette ära õigekirjavigade ja lause ehituste eest, kell on palju juba.

No hey, et siis täna hommikul saime poistega(2patrolit cayenne ja cherokee + 2 ATV-d) kokku ja mõtlesime et läheme uudistame natuke, kuidas porge cayenne metsas hakkama saab. Porge sai metsas suhteliselt hästi hakkama, kuni siis jõudsime ühe sellise 800m jupi peale, kus kõigepealt ees läksid autod, mis jäid kinni, cayenne oli keskel kinni ja mina lõpus väga sügaval kinni jne. Sõit kestis 3 minutit, recovery mission aga 8 tundi :D millega kaasnes kõigepealt esimese patroli rehvi veljepealt mahatulek (tagavara ratast ei olnud kaasas ja nippel puruks) sellele järgnes teisel patrolil saale kolin (millele eelnes 2 korda bensu lõppemine ja aku tühjenemine) , mis kestis poole tagasiteeni ja lõppes mootori kokkujooksmisega. Meie proovilepanek aga ei lõppenud sellega, minu cherol viskas samuti rehvi ribadeks ja veljelt maha (tagavara ratast ei olnud kaasas) nii me siis istusime. No porge kõikide autode vahel kinni, mööda liikumiseks ei olnud võimalust oli ainult kitsas kitsas metsatee, ääres tiheda metsaga :D ma parem ei hakka rääkima, kuidas me lõpuks ennast oravaks mässasime ja koju saime... aga mõned pildid on ka.

http://wirx.ee/album/?dir=.%2F4x4%2F
www.dss.ee Muusika, xenonid ja muud lisaseadmed sinu autole
Kasutaja avatar
rommi
afroäi

Postitus Postitas rommi »

No sellele porgemehele küll kamaluga respekti... seni on neid vaid linnavahel liikumas näihtud, vahel ka ühe rattaga kõnnitee ääre peal peal parkimas. Muhe! :D
Rommi / near Rubicon with Cherokee XJ '00 Long Arm
Kasutaja avatar
usajansa
Got ARB and Nitrous?

Re: järjekordne seeriast läksime korraks metsa autot proovim

Postitus Postitas usajansa »

Ma ei hakkaks kohe nyyd kurjustama, kuid kas kellelgi läpakat koos kaartidega polnud kaasas? Imelikul kombel sattusite minu maadele ja ka naabrite metsa. Eks lähen täna kaen, mis siis metsas muutunud on, kuid egas väga ilusat sealt sellise märjaga oodata ei ole. Mul on ka sildid eramaa kohta koos tel nr väljas, kuid keegi ei helistanud mitte. Sellise kambaga ärge siin kandis kyll rohkem keerutage.

Jaanus
Seal kus lõpeb tee, algab seiklus
Gaz 66, Uaz 33031, Uljaz 31512 projekt, Gaz 69 komandirski jt
Kasutaja avatar
urmas
unistus kahest 4-pakist kapoti all

Postitus Postitas urmas »

Uudishimust küsin, mis sellel pildil tehakse
Pilt
Snegurochka ex.
Authorities require that a person be gone 48 hours before they`re consodired missing (longer, if they drive a Jeep)
Uued tuuled....IF IT DOES NOT BREAK, IT'S TRIALJIMNY.
Kasutaja avatar
Movistar
Teel kaaluta olekusse

Postitus Postitas Movistar »

usajansa kirjutas:Ma ei hakkaks kohe nyyd kurjustama, kuid kas kellelgi läpakat koos kaartidega polnud kaasas? Imelikul kombel sattusite minu maadele ja ka naabrite metsa. Eks lähen täna kaen, mis siis metsas muutunud on, kuid egas väga ilusat sealt sellise märjaga oodata ei ole. Mul on ka sildid eramaa kohta koos tel nr väljas, kuid keegi ei helistanud mitte. Sellise kambaga ärge siin kandis kyll rohkem keerutage.

Jaanus
Äkki täpsustaksid,et milline see sinu maa ja naabrite mets oli?
Kasutaja avatar
Movistar
Teel kaaluta olekusse

urmas kirjutas:Uudishimust küsin, mis sellel pildil tehakse
Pilt
Katsetati rehvivahtu,millest mingit kasu polnud.
Edit:eetrit katsetati.
Viimati muutis Movistar, E Dets 31, 2007 9:39 pm, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar
Movistar
Teel kaaluta olekusse

rommi kirjutas:No sellele porgemehele küll kamaluga respekti... seni on neid vaid linnavahel liikumas näihtud, vahel ka ühe rattaga kõnnitee ääre peal peal parkimas. Muhe! :D
Ise metsa minnes arvasime sama,et porgemees jääb koguaeg jalgu või maha,või ei taha autot kriimustada.Tegelikult on see auto isegi tänavarehvidega üllatavalt hea läbivusega,mis siis veel kui seal korralik muster all oleks olnud.Seda elektroonikat mis vedamist reguleerib on üksjagu peal.
Kasutaja avatar
urmas
unistus kahest 4-pakist kapoti all

Postitus Postitas urmas »

Kas panite vahule tule otsa
Pilt
Snegurochka ex.
Authorities require that a person be gone 48 hours before they`re consodired missing (longer, if they drive a Jeep)
Uued tuuled....IF IT DOES NOT BREAK, IT'S TRIALJIMNY.
Kasutaja avatar
yanekk
I live off from the mud

Postitus Postitas yanekk »

Ilmselt selle "linnamaasturi" eelis on muudetav auto kõrgus.
Kasutaja avatar
usajansa
Got ARB and Nitrous?

Äkki täpsustaksid,et milline see sinu maa ja naabrite mets oli?[/quote]

Minu maad on selle peakraavi ymbruses, kus te ilusasti rivis olete ja siis osa teist otsustas edasi yle heina ja karjamaa tee peale sõita.
http://wirx.ee/album/4x4/IMG_8346.JPG
Kasutaja avatar
Movistar
Teel kaaluta olekusse

yanekk kirjutas:Ilmselt selle "linnamaasturi" eelis on muudetav auto kõrgus.
Kõrgus ja see,et elektroonika saab vägagi hästi aru milliseid rattaid peab hetkel vedama ja veel mingi arusaamatu asi kuidas ta hakkas esimesi ja tagumisi rattaid kordamööda nõksutama nii et auto sentimeetrite haaval liikuma hakkas.Regullitav kõrgus muidugi hea,lased auto allapoole,muda vajub alla,tõstad pärast üles tagasi ja polegi enam kõhupeal kinni.
Kasutaja avatar
Movistar
Teel kaaluta olekusse

usajansa kirjutas:Äkki täpsustaksid,et milline see sinu maa ja naabrite mets oli?

Minu maad on selle peakraavi ymbruses, kus te ilusasti rivis olete ja siis osa teist otsustas edasi yle heina ja karjamaa tee peale sõita.
http://wirx.ee/album/4x4/IMG_8346.JPG[/quote]

Kui jõudsime aiani oli valida:kas minna tagasi,läbi kraavi või üle põlluserva.
Kahjuks valisime sinu jaoks kõige sitema variandi.Sealpool ei olnud silti"ERAMAA" ja ei olnud ka ühtegi tel.numbrit.Aga sellegipooles väldime edaspidi sinu maale sattumist.
Kasutaja avatar
usajansa
Got ARB and Nitrous?

Mnjaa...

Sealt poolt ei tule isegi marjulised....Kuid eks tule siis ka sinna kraavide äärde silte vedama hakata. Loogiliselt mõeldes muidugi ise olen siiani juhindunud mõttest, et eikellegi maad pole juba ammu kuskil seismas :wink:
Suund kust alustasite sõitu ja kus on päris palju punaseid poste nähtavatel kohtadel jookseb läbi 3 maaomaniku metsade. Seega alati on mõtekas kaarte vaadata, kui ka tundub et on miski kõrvaline metsarada.
Jalutasin ja nendin, et hullu polnud seal miskit, kuid kindlasti seal kandis liikudes tuleb tähelepanelik olla sest seal on riigimets ka kõrval, kus paar vääriselupaika, mis looduskaitse all. Atv del liikujatele ääremärkuseks ytleks, et nad keeraksid alati rahulikult ringi, mitte kannakaga. Ja eks me oleme hoidnud siinkandis võimalikult väikese liikluskoormuse metsades.
Edasisteks matkadeks muidugi soovin edu ning kindlasti kasutage kaarte ja miks mitte ka koos midagist mõtelda, kuid kui juhtute läbima kellegi valdusi siis kindlasti tuleb minna kysima ja ma arvan, et keegi niisama ei keela, kuna asi tundub siis viisakas ja kontrolli all olema. Aga kui hommikul näed miskeid roopaid või liiklemise jälgi oma maadel, tekitab see paratamatult vimma kõigi maastikul liiklejate suunal.

Jaanus
sallu
Mudder

Postitus Postitas sallu »

To Jaanus: jah vabandame, ega me seal midagi väga ülesse ei keeranud ka, see oli ka ainuke koht, kust tuli paratamatult mööda heinamaa äärt sõita, muidu ikka mööda "teed"

PS! Ma saan täitsa hästi aru, mix marjulised sealtpoolt ei tule :twisted:

TO Urmas: sellel HI-liftiga pildil panime veljele rehvi peale, natuke eetrit ja tuld...

sallu
Viimati muutis sallu, E Dets 31, 2007 1:05 pm, muudetud 1 kord kokku.
www.dss.ee Muusika, xenonid ja muud lisaseadmed sinu autole
Kasutaja avatar
Movistar
Teel kaaluta olekusse

Järgmine kord kutsume Jaanuse punti :D
Vasta

Mine “4x4 üritused / 4x4 events”