Wrangler MT/R versus Discoverer STT(uus muster)

Liiga tihti on meil see küsimus. Palun, Paneme siia oma uiteküsimused ja fleimime siin, et millist maasturit ma tahan või vajan

Moderaator: Moderators

Kasutaja avatar
atdoom
True Off Roader!

Wrangler MT/R versus Discoverer STT(uus muster)

Postitus Postitas atdoom »

Goodyear Wrangler MT/R
versus
Cooper Discoverer STT(uus muster)

Ühel või teisel moel on neist mõlemast siin ka eelnevalt juttu olnud, aga kui pole vaev... äkki paneksite oma eelistuse (hea oleks koos põhjendusega).

Tänud ette!!! (ja jääme ainult nende kahe rehvi piiresse:)
Kes on päeva otsa virk nagu mesilane ja tugev kui härg, lõhub tööd nagu hobune ja õhtuks on väsinud kui koer,
see peaks loomaarsti juurde minema - võib-olla on ta eesel

Chang Ying-Yue
Kasutaja avatar
rommi
afroäi

Postitus Postitas rommi »

Need on tegelikult ju üsna sarnase mustriga rehvid ja ilmselt neil polegi väga vahet. Olen mõlemat proovinud ja wrangler jättis parema mulje. Cooperil on on nagu küljeklots veidi väiksem ja muster ka selline "peenekoelisem" Kui antaks sama raha eest valida, siis võtaks Wrangleri. Toimib väga hästi minu arvates. Isklik ja subjektiivne arvamus.

Pilt Pilt
MTR ja STT

rommi
Rommi / near Rubicon with Cherokee XJ '00 Long Arm
Kasutaja avatar
hulkur
been there, done that
Kontakt:

Postitus Postitas hulkur »

Cooper on ilmselgelt GY koopia, nagu vana oli BFG koopia. Kui tavaliselt on koopia originaalist odavam, siis antud juhul on asi vastupidi - Näiteks meil populaarse TR1 mõõt 32X11,5X15 Kummimehe list GY-le on 3962.- eeq ja Valtu rehvikeskuse list Cooperile 4334.- eeq. Isegi kui oleks vastupidi, võtaks ikka originaali...

andres@juba teine jooks GY MT/R
Kasutaja avatar
jr
Motorsi Jaak

Postitus Postitas jr »

Cooperi külgseinu peetakse üldjuhul tugevamaks ja torkekindlamaks. Isiklik kogemus puudub, nii et võtke seda minu poolt edasikuulutatut kuda tahate.
+372 5028488
Kasutaja avatar
hulkur
been there, done that
Kontakt:

jr kirjutas:Cooperi külgseinu peetakse üldjuhul tugevamaks ja torkekindlamaks. Isiklik kogemus puudub, nii et võtke seda minu poolt edasikuulutatut kuda tahate.
Ise olen kahele Cooperile küljepeale augu sõitnud ja mitte ühelegi GY-le... :lol:
Kasutaja avatar
raimo
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas raimo »

Ei tea kas abi on, aga siin on erinevate MT, samuti ka AT rehvide tutvustused.

http://www.offroaders.com/tech/AT-MT-Ti ... rrains.htm

Ehk sobib ka kleepsuna üles jätta?
2004.WJ.
Kiirus kompenseerib kliirensit.
Kasutaja avatar
erik
Aktiivne Pikendus

Postitus Postitas erik »

hulkur kirjutas:
jr kirjutas:Cooperi külgseinu peetakse üldjuhul tugevamaks ja torkekindlamaks. Isiklik kogemus puudub, nii et võtke seda minu poolt edasikuulutatut kuda tahate.
Ise olen kahele Cooperile küljepeale augu sõitnud ja mitte ühelegi GY-le... :lol:
Aga sa vist pole GY`ga sellistes kohtades, tingimustel ja konditsioonis sõitnud ka, kui cooperitega. (võistlemine)

Erik, ei oma selles teemas mingit seisukohta...ega arvamust.
Asju ehitatakse korralikult ja teemasse lähenetakse süviti!

Erik Metsis, Mudanägu aastast 1999.
virgo
True Off Roader!

Postitus Postitas virgo »

Avastasin ka eile, et mu STT-l on ülikummaline lõikeauk ilmunud (eelmise gen muster siis)
Kasutaja avatar
hulkur
been there, done that
Kontakt:

erik kirjutas: Aga sa vist pole GY`ga sellistes kohtades, tingimustel ja konditsioonis sõitnud ka, kui cooperitega. (võistlemine)
Tõepoolest võistelnud pole, aga kuhugi minemata pole ka jätnud.
Kasutaja avatar
atdoom
True Off Roader!

linnamehe jutt

ei tea, kas võiks väita, et Cooperid on vaiksemad?
Kes on päeva otsa virk nagu mesilane ja tugev kui härg, lõhub tööd nagu hobune ja õhtuks on väsinud kui koer,

Chang Ying-Yue
Kasutaja avatar
hulkur
been there, done that
Kontakt:

Re: linnamehe jutt

atdoom kirjutas:ei tea, kas võiks väita, et Cooperid on vaiksemad?
Vaata, tegelikult on nii, et ma ei usu, et sa leiad siit inimese kes oleks reaalselt proovinud mõlemaid, nii Cooperi uut, kui GY. Mina olen sõitnud Cooperi vana mustriga STT-ga - siis nende BFG kloonidega ja need olid kohe kindlasti palju lärmakamad kui GY MT/R-d.
Kasutaja avatar
rommi
afroäi

Re: linnamehe jutt

Postitus Postitas rommi »

hulkur kirjutas: Vaata, tegelikult on nii, et ma ei usu, et sa leiad siit inimese kes oleks reaalselt proovinud mõlemaid, nii Cooperi uut, kui GY. Mina olen sõitnud Cooperi vana mustriga STT-ga - siis nende BFG kloonidega ja need olid kohe kindlasti palju lärmakamad kui GY MT/R-d.
Mina olen proovinud reaalselt mõlemaid... mitmete autode all. Müravahet küll ei oska öelda. Tegelt peaks mõõtma seda ühest autost lähtuvalt, sest autode müratase on juba üsna erinev. Jään arvamuse juurde, et nad on piisavalt sarnase mustriga, et seal mingit kapitaalset müravahet üldse olla saab. Hea kui üldse kõrvaga vahet suudad teha.
Rommi / near Rubicon with Cherokee XJ '00 Long Arm
Kasutaja avatar
atdoom
True Off Roader!

tänud

Tänud, kes viitsisid muljetada:)

Jäin Wranglerite juurde... ja ka hind on jooksu puhul mitme tuhande jagu Wrangleri kasuks.
ei tea, kas metsas näeb minu pargimaastur nendega välja nagu ristatud siga ja kägu;)

ehhh põhjakaitsme peaks ka veidi ümber tegema... talvel põlve otsas on külm nokitseda;)

Chang Ying-Yue
Kasutaja avatar
Urvo
ega nii ei saa ju rallit sõita, krt

Postitus Postitas Urvo »

Habel on tegelikult mõlemad olnud all. Rubiconil on Cooperid ja YJ'l olid GY'd. Ise kasutan GY ja olen väga rahul. Tõeliselt hea rehv igal pool ja samas ka maanteel mõnus kulgeda.
indreq
Mudder

Postitus Postitas indreq »

Ma praegu oma maasturi wannabe'le (Ford Ranger st) talverehve alla vahetades viskasin ka pilku järgmistele soojailmarehvidele kuna vanad otsas. Algul arvasin BFG A/T-d või miskit sarnast, aga müügimees suutis mind peaaegu veenda GY MT/Ri ostma. Metsas kõva rehv kindlasti, aga küsimus mis tal aga vastamata jäi ja mida ma teilt tahaks küsida - kui kiiresti sellised rehvid tavakasutuses ära kuluvad? Olgem ausad, isegi kui nädalavahetusel metsas käin, siis nädala sees sõidab auto ikka valdavalt teede peal. Ja min. 10K eest kolmeks kuuks rehve küll ei raatsi osta...
Vasta

Mine “Tahan osta aga ?”