Olen hädas

Koht, kus saab arutada 4x4 teemadel, leppida kokku aegu, sõitude kohti ja muidu informatiivne koht / Information about different 4x4 events, safaries and adventures in Estonia and abroad.

Moderaator: Moderators

turbotigu
Rookie

Olen hädas

Postitus Postitas turbotigu »

Tere kes aitaks Nabala kandis jeebi metsast valja. Vints andis saba ja rada on paras TR2 ja TR3 autodele kellel on kaks vintsi.Pinnas on turvas.Ette tänades.
Kasutaja avatar
414 AVM
Rock Crawler

Re: Olen hädas

Postitus Postitas 414 AVM »

turbotigu kirjutas:Tere kes aitaks Nabala kandis jeebi metsast valja. Vints andis saba ja rada on paras TR2 ja TR3 autodele kellel on kaks vintsi.Pinnas on turvas.Ette tänades.
Ürita ühendust saada:
http://www.4x4matk.ee/4x4abi_09_2007.pdf
Uku Velbri +372 56 48 43 78
Isuzu D-Max 2,5 TwinTDi Double Cab LSX AT'16
Isuzu D-Max 3,0 TD Double Cab LSX AT '08. Ex
Isuzu D-Max 3,0 TD Space Cab LS AT'05. Ex
Kasutaja avatar
KAMAKAS
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas KAMAKAS »

Olin ka täna metsas ,et autoni jõuda tuleb kuskil 300m vintsida ja ületada jõe säng. Appi minejal oleks soovitatav mehaaniline vints , sest rada on nii pehme ,et ilma vintsi abita sõita ei saa.
seff
Rock Crawler

Postitus Postitas seff »

turbotigu kirjutas:Tere kes aitaks Nabala kandis jeebi metsast valja. Vints andis saba ja rada on paras TR2 ja TR3 autodele kellel on kaks vintsi.Pinnas on turvas.Ette tänades.
suht kasulik oleks enda kontaktka ikka jätta... :twak :lol:
Kasutaja avatar
tango
Lendab Madalalt
Kontakt:

Postitus Postitas tango »

suht kasulik oleks enda kontaktka ikka jätta... :twak :lol:[/quote]

Hädalise kontakt on 56925473.
kala
DJ ja AÜ

Postitus Postitas kala »

me just laupäeva õhtul sõitsime rommi ja ühe pisikese pajeroga ringi,kindlasti olex appi läinud,nagunii polnud midagi teha!
56157755
Kasutaja avatar
tango
Lendab Madalalt
Kontakt:

Postitus Postitas tango »

Sai käidud Suzukiga ja´Sherokee välja tiritud,kuna aga omanikul veel isu täis ei olnud suundusime Shero rajale,kus üks vesine auk ta kallima täitsa ära kustutas,ning kojusõit toimus läbi pika vesise põllu paelaotsas.
turbotigu
Rookie

Jeebu päästmine läbi

Tere Tänud köigile kes Turbotigu aitasid Eriti tänud Tangole Landyle muidugi ka testele kes aitasid .Aga rada oli uhke .Tänaseks on jeebu otsas kui rahval on müüa varuosi odavalt olen huvitatud . Taga tuled Parem uks koos klasiga .Ja see et keegi kärab siin millegi pärast ei saa aru mina mida paha olen teinud talle. Tänan veel kord kogu rahvast abi eest.
Kasutaja avatar
urmas
unistus kahest 4-pakist kapoti all

Re: Jeebu päästmine läbi

Postitus Postitas urmas »

turbotigu kirjutas:Tere Tänud köigile kes Turbotigu aitasid Eriti tänud Tangole Landyle muidugi ka testele kes aitasid .Aga rada oli uhke .Tänaseks on jeebu otsas kui rahval on müüa varuosi odavalt olen huvitatud . Taga tuled Parem uks koos klasiga .Ja see et keegi kärab siin millegi pärast ei saa aru mina mida paha olen teinud talle. Tänan veel kord kogu rahvast abi eest.
Oi kui tore et soost tagasi :D
P.S. Mul just varutud igasugu kraami Sinu jaoks. Oled oodatud Betooni 30, Tallinn. Kauba peale saad paigaldusjuhendi, sest meil tuleb kola koos ma kruvida.
Urmas
5o59185
Snegurochka ex.
Authorities require that a person be gone 48 hours before they`re consodired missing (longer, if they drive a Jeep)
Uued tuuled....IF IT DOES NOT BREAK, IT'S TRIALJIMNY.
turbotigu
Rookie

pildid cherokee päästmisest: http://pilt.delfi.ee/album/42741/[/img]
Kasutaja avatar
K.Kotkas
Tema Ise

Postitus Postitas K.Kotkas »

tango kirjutas:Sai käidud Suzukiga ja´Sherokee välja tiritud,kuna aga omanikul veel isu täis ei olnud suundusime Shero rajale,kus üks vesine auk ta kallima täitsa ära kustutas,ning kojusõit toimus läbi pika vesise põllu paelaotsas.

Meenuvad sõnad nagu:

nissan, ermi, jää, külm, päästmine

Ei õige hing, nii peabki et ikka edasi. täie raha eest :D
Katsu inimene olla siis olen ka mina.
Kasutaja avatar
Landy
Typo Master 2.1
Kontakt:

Postitus Postitas Landy »

tango kirjutas:Sai käidud Suzukiga ja´Sherokee välja tiritud,kuna aga omanikul veel isu täis ei olnud suundusime Shero rajale,kus üks vesine auk ta kallima täitsa ära kustutas,ning kojusõit toimus läbi pika vesise põllu paelaotsas.
Mina muidugi võtsin Turbotigu sõnu endale omase põhjalikkusega ja väga tõsislet ning valmistasin ette mastaapse päästeopertasiooni. Luapäeva hilisõhtul sai hulk inimesi läbi helistatud ja kokku pelitud 3 pääsetautot, kuid kahjuks Rommi oma masinaga kohale ei jõudnud (tehnilised viperused)
Varutud sai ka saage, kirveid, plokke, köisi, seekleid jne. varustust.
Sõitsime hommikul 2 defekga viimase kõva pinnasega kohani ja vantsisime jala ca kilomeetri jagu autoni, et rajaga tutvuda. Kohapeaal leidsime surnud säästuvints "Torinin"-i ja selle küljes ripuva Chreo
Jah, pehme oli ja tõesti tegu endiste jõe ja kraavi sängidega. Seega üsna põhjatu. Heigo ja Tango maalisid telefoniti eelnevalt veelgi õudsama pildi. Pidasime plaani kudas kõige kindlamat pinda pidi autoni jõuda ja valmistusime lähenema.

Selle aja jooksul oli kohale tormanud Tanago ja vintis-ronis juba caghero poole. Kui poole teepal kohtusime, soovitas meil talle toeks tulla.

Kõmpisime tagasi autode juurde ja otsustasime Defender 90 abil kohale jõuda. Rajasime võssa uue sihi ning liikusime tasa, kuid kinni jäämata edasi. Poolel teel chero juurde, etetas tango, et chero käes ja tulgu me jalgsi sinna . Kohel jõudes liikusid mõlemad utod juba vilmalt metsa vahel ja meil ei jäänud muud üle,kui tagsi defek juurde jalutada , see kuidagi ringi pöörata ja tagasi kuivale ning stabiilsle pinnale proovida jõuda.

Seega oli prakau defekate tugi seekord pigem moraalne... :(
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
turbotigu
Rookie

Turbotigu

Landyl ei tasu olla petunud et Tango on igal pool kiirem oma punase autoga .Kuid moraalne tugi oli ka vajalik.Ja tänud veel kord kõigile Turboteo poolt.
mudapuravik
Rookie

Postitus Postitas mudapuravik »

Hea, et Sul niigi läks. :roll: Loodame, et edaspidi ei teki tühjast tüli ja mina olen ikka valmis abistama.
Kasutaja avatar
Landy
Typo Master 2.1
Kontakt:

Re: Turbotigu

Postitus Postitas Landy »

turbotigu kirjutas:Landyl ei tasu olla petunud et Tango on igal pool kiirem oma punase autoga .Kuid moraalne tugi oli ka vajalik.Ja tänud veel kord kõigile Turboteo poolt.
Ega ma pettunud polegi. Kena päev oli. Saime pärast tee veeres veel pool tundi seda va tagumist paraleelvarrast sirgeks väänata. :wink:
Viimati muutis Landy, E Okt 15, 2007 1:26 am, muudetud 1 kord kokku.
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Suletud

Mine “4x4 üritused / 4x4 events”