Olen hädas
Moderaator: Moderators
Olen hädas
Tere kes aitaks Nabala kandis jeebi metsast valja. Vints andis saba ja rada on paras TR2 ja TR3 autodele kellel on kaks vintsi.Pinnas on turvas.Ette tänades.
Re: Olen hädas
Ürita ühendust saada:turbotigu kirjutas:Tere kes aitaks Nabala kandis jeebi metsast valja. Vints andis saba ja rada on paras TR2 ja TR3 autodele kellel on kaks vintsi.Pinnas on turvas.Ette tänades.
http://www.4x4matk.ee/4x4abi_09_2007.pdf
Uku Velbri +372 56 48 43 78
Isuzu D-Max 2,5 TwinTDi Double Cab LSX AT'16
Isuzu D-Max 3,0 TD Double Cab LSX AT '08. Ex
Isuzu D-Max 3,0 TD Space Cab LS AT'05. Ex
Isuzu D-Max 2,5 TwinTDi Double Cab LSX AT'16
Isuzu D-Max 3,0 TD Double Cab LSX AT '08. Ex
Isuzu D-Max 3,0 TD Space Cab LS AT'05. Ex
suht kasulik oleks enda kontaktka ikka jätta...turbotigu kirjutas:Tere kes aitaks Nabala kandis jeebi metsast valja. Vints andis saba ja rada on paras TR2 ja TR3 autodele kellel on kaks vintsi.Pinnas on turvas.Ette tänades.

suht kasulik oleks enda kontaktka ikka jätta...
[/quote]
Hädalise kontakt on 56925473.

Hädalise kontakt on 56925473.
Jeebu päästmine läbi
Tere Tänud köigile kes Turbotigu aitasid Eriti tänud Tangole Landyle muidugi ka testele kes aitasid .Aga rada oli uhke .Tänaseks on jeebu otsas kui rahval on müüa varuosi odavalt olen huvitatud . Taga tuled Parem uks koos klasiga .Ja see et keegi kärab siin millegi pärast ei saa aru mina mida paha olen teinud talle. Tänan veel kord kogu rahvast abi eest.
- urmas
- unistus kahest 4-pakist kapoti all
Re: Jeebu päästmine läbi
Oi kui tore et soost tagasiturbotigu kirjutas:Tere Tänud köigile kes Turbotigu aitasid Eriti tänud Tangole Landyle muidugi ka testele kes aitasid .Aga rada oli uhke .Tänaseks on jeebu otsas kui rahval on müüa varuosi odavalt olen huvitatud . Taga tuled Parem uks koos klasiga .Ja see et keegi kärab siin millegi pärast ei saa aru mina mida paha olen teinud talle. Tänan veel kord kogu rahvast abi eest.

P.S. Mul just varutud igasugu kraami Sinu jaoks. Oled oodatud Betooni 30, Tallinn. Kauba peale saad paigaldusjuhendi, sest meil tuleb kola koos ma kruvida.
Urmas
5o59185
Snegurochka ex.
Authorities require that a person be gone 48 hours before they`re consodired missing (longer, if they drive a Jeep)
Uued tuuled....IF IT DOES NOT BREAK, IT'S TRIALJIMNY.
Authorities require that a person be gone 48 hours before they`re consodired missing (longer, if they drive a Jeep)
Uued tuuled....IF IT DOES NOT BREAK, IT'S TRIALJIMNY.
pildid cherokee päästmisest: http://pilt.delfi.ee/album/42741/[/img]
tango kirjutas:Sai käidud Suzukiga ja´Sherokee välja tiritud,kuna aga omanikul veel isu täis ei olnud suundusime Shero rajale,kus üks vesine auk ta kallima täitsa ära kustutas,ning kojusõit toimus läbi pika vesise põllu paelaotsas.
Meenuvad sõnad nagu:
nissan, ermi, jää, külm, päästmine
Ei õige hing, nii peabki et ikka edasi. täie raha eest

Katsu inimene olla siis olen ka mina.
- Landy
- Typo Master 2.1
- Kontakt:
Mina muidugi võtsin Turbotigu sõnu endale omase põhjalikkusega ja väga tõsislet ning valmistasin ette mastaapse päästeopertasiooni. Luapäeva hilisõhtul sai hulk inimesi läbi helistatud ja kokku pelitud 3 pääsetautot, kuid kahjuks Rommi oma masinaga kohale ei jõudnud (tehnilised viperused)tango kirjutas:Sai käidud Suzukiga ja´Sherokee välja tiritud,kuna aga omanikul veel isu täis ei olnud suundusime Shero rajale,kus üks vesine auk ta kallima täitsa ära kustutas,ning kojusõit toimus läbi pika vesise põllu paelaotsas.
Varutud sai ka saage, kirveid, plokke, köisi, seekleid jne. varustust.
Sõitsime hommikul 2 defekga viimase kõva pinnasega kohani ja vantsisime jala ca kilomeetri jagu autoni, et rajaga tutvuda. Kohapeaal leidsime surnud säästuvints "Torinin"-i ja selle küljes ripuva Chreo
Jah, pehme oli ja tõesti tegu endiste jõe ja kraavi sängidega. Seega üsna põhjatu. Heigo ja Tango maalisid telefoniti eelnevalt veelgi õudsama pildi. Pidasime plaani kudas kõige kindlamat pinda pidi autoni jõuda ja valmistusime lähenema.
Selle aja jooksul oli kohale tormanud Tanago ja vintis-ronis juba caghero poole. Kui poole teepal kohtusime, soovitas meil talle toeks tulla.
Kõmpisime tagasi autode juurde ja otsustasime Defender 90 abil kohale jõuda. Rajasime võssa uue sihi ning liikusime tasa, kuid kinni jäämata edasi. Poolel teel chero juurde, etetas tango, et chero käes ja tulgu me jalgsi sinna . Kohel jõudes liikusid mõlemad utod juba vilmalt metsa vahel ja meil ei jäänud muud üle,kui tagsi defek juurde jalutada , see kuidagi ringi pöörata ja tagasi kuivale ning stabiilsle pinnale proovida jõuda.
Seega oli prakau defekate tugi seekord pigem moraalne...

-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Turbotigu
Landyl ei tasu olla petunud et Tango on igal pool kiirem oma punase autoga .Kuid moraalne tugi oli ka vajalik.Ja tänud veel kord kõigile Turboteo poolt.
-
- Rookie
- Landy
- Typo Master 2.1
- Kontakt:
Re: Turbotigu
Ega ma pettunud polegi. Kena päev oli. Saime pärast tee veeres veel pool tundi seda va tagumist paraleelvarrast sirgeks väänata.turbotigu kirjutas:Landyl ei tasu olla petunud et Tango on igal pool kiirem oma punase autoga .Kuid moraalne tugi oli ka vajalik.Ja tänud veel kord kõigile Turboteo poolt.

Viimati muutis Landy, E Okt 15, 2007 1:26 am, muudetud 1 kord kokku.
-----------------------------------------------------------------