Nissan terrano -89
Moderaator: Moderators
Nissan terrano -89
Olen päris võhik ja ei tea kuhu pöörduda sellise murega et mida ma vajan et tõsta seda autod kõrgemaks? 

Re: Nissan terrano -89
ise olin sama mure käes,omades King Cab´i.Torsioonvedrude puhul pole vist keegi midagi tarka välja nuputanud(võin eksida)Läksin lihtsama vastupanu teed ja ostsin JR poolt juba tõstetud PatroliGPM kirjutas:Olen päris võhik ja ei tea kuhu pöörduda sellise murega et mida ma vajan et tõsta seda autod kõrgemaks?

GAZ 69A
Elu on ilus
5177232
Elu on ilus
5177232
Re: Nissan terrano -89
Aga ma olen näinud kõrgemaid terranosid ja kastikaid
- MahviaDeTyrk
- I live off from the mud
- Kontakt:
Cabil ja terranol sama vedrustus ees. Keerasin oma cabil torsoonid peale kuna rattad ei mahu oma suuruse (31x12.5) tõttu koopas liikuma. Autot saab natuke kõrgemaks küll aga selle tulemus on see et auklikul teel sõites tundub et vedrusid nagu polekski. Vedrustus läheb jäigaks ja lääpade alla liikumise maa jääb väikeseks. Siledal teel on täitsa OK. Lisaks jäikusele muutuvad roolivarraste nurgad ja kui panna uued roolivarda otsad jääb ratastele varda suure nurga tõttu ikkagi lõtk sisse mis omakorda põhjustab halba juhitavust ja rehvide valet kulumist. Kokkuvõtteks torsoon SUCKS! Jääb üle kere tõste või mis veel parem osta PATROL!
- MahviaDeTyrk
- I live off from the mud
- Kontakt: