Ford Maverciku esisilla remont (ABI VAJA)
Moderaatorid: jr, Moderators
-
petzz
- Got ARB and Nitrous?
- Kontakt:
Ford Maverciku esisilla remont (ABI VAJA)
Tere,
Probleem siis selline, et esisillas lukud jooksevad ise peale. Hakkab aegajalt undama ja paukuma. samalajal kui neli vedo taha lükata siis kõik ok. Ise arvan, et seal silla lukud kulunud või midagi ja need nüüd jooksevad aegajalt peale. Kui neliveoga ringi sõita on kõik ok.
Panin tähele seda, et just kui aeglase hooga kurvis tahab nagu esimesi rattad lukustada. ja nii kui neliveo taha lükkad samal ajal siis jääb vait.
Küsimus selline, et kas keegi tallinnas remondib sellist asja hea hinnaga.
Mida kiiremini abi saax seda parem. Keegi teab kedagi?
Tänud ette,
Minu number on: 55 600 542 Peeter
petzz
Probleem siis selline, et esisillas lukud jooksevad ise peale. Hakkab aegajalt undama ja paukuma. samalajal kui neli vedo taha lükata siis kõik ok. Ise arvan, et seal silla lukud kulunud või midagi ja need nüüd jooksevad aegajalt peale. Kui neliveoga ringi sõita on kõik ok.
Panin tähele seda, et just kui aeglase hooga kurvis tahab nagu esimesi rattad lukustada. ja nii kui neliveo taha lükkad samal ajal siis jääb vait.
Küsimus selline, et kas keegi tallinnas remondib sellist asja hea hinnaga.
Mida kiiremini abi saax seda parem. Keegi teab kedagi?
Tänud ette,
Minu number on: 55 600 542 Peeter
petzz
BMW ja 4x4
- MahviaDeTyrk
- I live off from the mud
- Kontakt:
Päris 100% ei väida et sobivad aga .. http://forum.4x4.ee/viewtopic.php?t=7522
tartuoffroad.ee
5581340
5581340
-
petzz
- Got ARB and Nitrous?
- Kontakt:
selles suhtes seda häält teeb jah kõrvalistuja poolne ratas nii et siis on selge pilt. ex ma kisun yhe poole lahti vaatab mis seal näha on. saab vahetada ainult yhe poole kah ära?porilane kirjutas:Arvatavasti esirummu sidur läbi. Ise ostsin kunagi Faktost, komplekt ühele poolele maksis tiba alla 1000 eegu. Tunnike nokitsemist ja valmis.
Kui võtad nad lahti, siis on näha, kumb pool on kuuma saanud ja kulunud. Mõlemad korraga tavaliselt läbi ei lähe.
BMW ja 4x4
- MahviaDeTyrk
- Kontakt:
-
petzz
- Got ARB and Nitrous?
- Kontakt:
no nii. kiskusin lahti. põhimõtteliselt ei saanud ma midagi aru, et seal midagi valesti oleks.
http://petzz.planet.ee/Mavericku%20Esisild/
kas sellel lukul tohib olla mingit lõtkud või asjad? selline pitkilõtk on suht suur isegi, muidu tundus kõik ilus olevat.
puhastasin ära korralikult ja määrisin määrdeainega uuesti sisse ja panin tagasi, hetkel pole kuulda olnud midagi.
mis ise arvate kui neid pilte vaatate? on seal midagi kahtlast näha?
http://petzz.planet.ee/Mavericku%20Esisild/
kas sellel lukul tohib olla mingit lõtkud või asjad? selline pitkilõtk on suht suur isegi, muidu tundus kõik ilus olevat.
puhastasin ära korralikult ja määrisin määrdeainega uuesti sisse ja panin tagasi, hetkel pole kuulda olnud midagi.
BMW ja 4x4
-
petzz
- Got ARB and Nitrous?
- Kontakt:
selline küsimus muidu, et paljuga ma sul need saaxin? ise muidu tln kah satud?MahviaDeTyrk kirjutas:Päris 100% ei väida et sobivad aga .. http://forum.4x4.ee/viewtopic.php?t=7522
terv,
peeter
BMW ja 4x4
Millega määrisid? Parim määre sinna on väidetavalt WD-40petzz kirjutas: puhastasin ära korralikult ja määrisin määrdeainega uuesti sisse ja panin tagasi, hetkel pole kuulda olnud midagi.
Läks Stirlitz mööda tänavat ja nägi, kuidas valges ürbis mees plangul roppusi üle värvib.
-Moderaator, mõtles Stirlitz.
-Moderaator, mõtles Stirlitz.
-
petzz
- Got ARB and Nitrous?
- Kontakt:
WD40ga tegelt puhastasin ära selle korralikult. ja siis kasutasin Statoilist ostetud mingit statika laagrimääret. Jutu järgi väga hea asi sellistesse kohtadesse. Põhimõtteliselt sama asi mis tavott.boob kirjutas:Millega määrisid? Parim määre sinna on väidetavalt WD-40petzz kirjutas: puhastasin ära korralikult ja määrisin määrdeainega uuesti sisse ja panin tagasi, hetkel pole kuulda olnud midagi.
terv,
BMW ja 4x4
Sinu piltidelt küll näha pole, et sa rummu otsa lahti oleksid võtnud. Sa pead selle osa, mis silla küljest lahti tuli, TÄIESTI lahti võtma ja siis näed seal lisaks vedrudele kahte sünkronisaatori moodi rõngast. See ongi sidur, mis liigselt kuludes hakkab silda hoo pealt "kaasa vedama". Need kaks rõngast vahetad ära ja peaks korras olema.
-
petzz
- Got ARB and Nitrous?
- Kontakt:
mmm..sa mõtled seda, mis pilt 1 ja 2 on? see tuleb täiesti laiali lammutada? või tuleb see mis näiteks pilt 3 laiali lammutada???porilane kirjutas:Sinu piltidelt küll näha pole, et sa rummu otsa lahti oleksid võtnud. Sa pead selle osa, mis silla küljest lahti tuli, TÄIESTI lahti võtma ja siis näed seal lisaks vedrudele kahte sünkronisaatori moodi rõngast. See ongi sidur, mis liigselt kuludes hakkab silda hoo pealt "kaasa vedama". Need kaks rõngast vahetad ära ja peaks korras olema.
suht karm on teostada seda, kui ei tea täpselt millega tegeled.
need kaks rõngast maksavadki 1k??????
BMW ja 4x4
- MahviaDeTyrk
- Kontakt:
No ma nagu seal teemas kirjutasin, et paar seibi tahan vastu saada - sõna otseses mõttespetzz kirjutas:selline küsimus muidu, et paljuga ma sul need saaxin? ise muidu tln kah satud?MahviaDeTyrk kirjutas:Päris 100% ei väida et sobivad aga .. http://forum.4x4.ee/viewtopic.php?t=7522
terv,
peeter
tartuoffroad.ee
5581340
5581340
- MahviaDeTyrk
- Kontakt:
petzz kirjutas: siis kasutasin Statoilist ostetud mingit statika laagrimääret. Jutu järgi väga hea asi sellistesse kohtadesse. Põhimõtteliselt sama asi mis tavott.
PS: Ma võin eksida - aga mulle tundub piltide 3 ja 4 järgi et sul on silla otsas olevad jupid vähe vales järjekorras - ehk siis silla poolne koonus on liiga sees, ei ulata seega teise koonusega korralikult kokku ja ei hakka hubi lülitama.
Aga nagu ütlesin võin eksida
tartuoffroad.ee
5581340
5581340