Ford Maverciku esisilla remont (ABI VAJA)

Moderaatorid: jr, Moderators

petzz
Got ARB and Nitrous?
Kontakt:

Ford Maverciku esisilla remont (ABI VAJA)

Postitus Postitas petzz »

Tere,

Probleem siis selline, et esisillas lukud jooksevad ise peale. Hakkab aegajalt undama ja paukuma. samalajal kui neli vedo taha lükata siis kõik ok. Ise arvan, et seal silla lukud kulunud või midagi ja need nüüd jooksevad aegajalt peale. Kui neliveoga ringi sõita on kõik ok.

Panin tähele seda, et just kui aeglase hooga kurvis tahab nagu esimesi rattad lukustada. ja nii kui neliveo taha lükkad samal ajal siis jääb vait.

Küsimus selline, et kas keegi tallinnas remondib sellist asja hea hinnaga.
Mida kiiremini abi saax seda parem. Keegi teab kedagi?

Tänud ette,

Minu number on: 55 600 542 Peeter

petzz
BMW ja 4x4
porilane
tegi autoga allveelaeva

Postitus Postitas porilane »

Arvatavasti esirummu sidur läbi. Ise ostsin kunagi Faktost, komplekt ühele poolele maksis tiba alla 1000 eegu. Tunnike nokitsemist ja valmis.
Kui võtad nad lahti, siis on näha, kumb pool on kuuma saanud ja kulunud. Mõlemad korraga tavaliselt läbi ei lähe.
Kasutaja avatar
Smithers
Mudder

Postitus Postitas Smithers »

Soovitan osta manuaalsed otsalukud. Hinnaklass ca 3000 kr paar. Mul oli endal sama jama... aga nüüd seda muret pole 8) .
Kasutaja avatar
MahviaDeTyrk
I live off from the mud
Kontakt:

Postitus Postitas MahviaDeTyrk »

Päris 100% ei väida et sobivad aga .. http://forum.4x4.ee/viewtopic.php?t=7522
tartuoffroad.ee
5581340
petzz
Got ARB and Nitrous?
Kontakt:

porilane kirjutas:Arvatavasti esirummu sidur läbi. Ise ostsin kunagi Faktost, komplekt ühele poolele maksis tiba alla 1000 eegu. Tunnike nokitsemist ja valmis.
Kui võtad nad lahti, siis on näha, kumb pool on kuuma saanud ja kulunud. Mõlemad korraga tavaliselt läbi ei lähe.
selles suhtes seda häält teeb jah kõrvalistuja poolne ratas nii et siis on selge pilt. ex ma kisun yhe poole lahti vaatab mis seal näha on. saab vahetada ainult yhe poole kah ära?
BMW ja 4x4
Kasutaja avatar
MahviaDeTyrk
I live off from the mud
Kontakt:

petzz kirjutas: saab vahetada ainult yhe poole kah ära?
Logiš
tartuoffroad.ee
5581340
petzz
Got ARB and Nitrous?
Kontakt:

no nii. kiskusin lahti. põhimõtteliselt ei saanud ma midagi aru, et seal midagi valesti oleks.

http://petzz.planet.ee/Mavericku%20Esisild/

kas sellel lukul tohib olla mingit lõtkud või asjad? selline pitkilõtk on suht suur isegi, muidu tundus kõik ilus olevat.
puhastasin ära korralikult ja määrisin määrdeainega uuesti sisse ja panin tagasi, hetkel pole kuulda olnud midagi.

mis ise arvate kui neid pilte vaatate? on seal midagi kahtlast näha?
BMW ja 4x4
petzz
Got ARB and Nitrous?
Kontakt:

MahviaDeTyrk kirjutas:Päris 100% ei väida et sobivad aga .. http://forum.4x4.ee/viewtopic.php?t=7522
selline küsimus muidu, et paljuga ma sul need saaxin? ise muidu tln kah satud?

terv,

peeter
BMW ja 4x4
Kasutaja avatar
boob
Moderator

Postitus Postitas boob »

petzz kirjutas: puhastasin ära korralikult ja määrisin määrdeainega uuesti sisse ja panin tagasi, hetkel pole kuulda olnud midagi.

Millega määrisid? Parim määre sinna on väidetavalt WD-40
Läks Stirlitz mööda tänavat ja nägi, kuidas valges ürbis mees plangul roppusi üle värvib.
-Moderaator, mõtles Stirlitz.
petzz
Got ARB and Nitrous?
Kontakt:

boob kirjutas:
petzz kirjutas: puhastasin ära korralikult ja määrisin määrdeainega uuesti sisse ja panin tagasi, hetkel pole kuulda olnud midagi.

Millega määrisid? Parim määre sinna on väidetavalt WD-40
WD40ga tegelt puhastasin ära selle korralikult. ja siis kasutasin Statoilist ostetud mingit statika laagrimääret. Jutu järgi väga hea asi sellistesse kohtadesse. Põhimõtteliselt sama asi mis tavott.

terv,
BMW ja 4x4
porilane
tegi autoga allveelaeva

Postitus Postitas porilane »

Sinu piltidelt küll näha pole, et sa rummu otsa lahti oleksid võtnud. Sa pead selle osa, mis silla küljest lahti tuli, TÄIESTI lahti võtma ja siis näed seal lisaks vedrudele kahte sünkronisaatori moodi rõngast. See ongi sidur, mis liigselt kuludes hakkab silda hoo pealt "kaasa vedama". Need kaks rõngast vahetad ära ja peaks korras olema.
petzz
Got ARB and Nitrous?
Kontakt:

porilane kirjutas:Sinu piltidelt küll näha pole, et sa rummu otsa lahti oleksid võtnud. Sa pead selle osa, mis silla küljest lahti tuli, TÄIESTI lahti võtma ja siis näed seal lisaks vedrudele kahte sünkronisaatori moodi rõngast. See ongi sidur, mis liigselt kuludes hakkab silda hoo pealt "kaasa vedama". Need kaks rõngast vahetad ära ja peaks korras olema.
mmm..sa mõtled seda, mis pilt 1 ja 2 on? see tuleb täiesti laiali lammutada? või tuleb see mis näiteks pilt 3 laiali lammutada???

suht karm on teostada seda, kui ei tea täpselt millega tegeled.

need kaks rõngast maksavadki 1k??????
BMW ja 4x4
Kasutaja avatar
MahviaDeTyrk
I live off from the mud
Kontakt:

petzz kirjutas:
MahviaDeTyrk kirjutas:Päris 100% ei väida et sobivad aga .. http://forum.4x4.ee/viewtopic.php?t=7522
selline küsimus muidu, et paljuga ma sul need saaxin? ise muidu tln kah satud?

terv,

peeter
No ma nagu seal teemas kirjutasin, et paar seibi tahan vastu saada - sõna otseses mõttes
tartuoffroad.ee
5581340
petzz
Got ARB and Nitrous?
Kontakt:

Nüüd on siis selline küsimus, et kas keegi Tallinnas ei viitsiks mulle natuke seletada näost näkku kuidas see asi käib. Võin tasuda kah:P lihtsalt ennast huvitav kuidas see asi käib.

Tänud ette.

Ma ei oska vist ikka seda asja :)
BMW ja 4x4
Kasutaja avatar
MahviaDeTyrk
I live off from the mud
Kontakt:

petzz kirjutas: siis kasutasin Statoilist ostetud mingit statika laagrimääret. Jutu järgi väga hea asi sellistesse kohtadesse. Põhimõtteliselt sama asi mis tavott.
:D

PS: Ma võin eksida - aga mulle tundub piltide 3 ja 4 järgi et sul on silla otsas olevad jupid vähe vales järjekorras - ehk siis silla poolne koonus on liiga sees, ei ulata seega teise koonusega korralikult kokku ja ei hakka hubi lülitama.

Aga nagu ütlesin võin eksida :roll:
tartuoffroad.ee
5581340
Vasta

Mine “Ford”