Tere,
Mure siis selline, nimelt jeep grad cherokee, käivitub külmalt järgmiselt: panen auto käima, käivitub poolest pöördest, käib 2-3 sekundit ja siis sureb välja, teen 5-6 väga pikka käivitust ja siis läheb jälle käima, natukene aega puterdab ja siis hakkab ilusti tööle, päev otsa pole siis probleemi käivitamisega ja järgmine hommik on sama jama uuesti. Milles võib asi olla? Autoks Jeep Grand Cherokee 2.7!
Jeep Grand Cherokee käivitus
Moderaatorid: jr, vtl, Moderators
Jeep Grand Cherokee käivitus
2001 Lada Niva 1,7 bensiin Müüdud
2002 Jeep Grand Cherokee Limited 2.7
1998 Jeep Cherokee xj 4.0
1993 opel frontera 2.4
2002 Jeep Grand Cherokee Limited 2.7
1998 Jeep Cherokee xj 4.0
1993 opel frontera 2.4
- TiitR
- I live off from the mud
Re: Jeep Grand Cherokee käivitus
Minu nägemus - küte vajub tagasi. Hommikune kohene käivitumine eeldab, et eelmise päeva mingi kogus kütet jäi trassi ja käib kuni küte sealt otsas. 5-6 pikka käivitust - küte keritakse uuesti üles. Hommikuks jälle küte tagasi vajunud ja hakkab otsast peale?
Sel vist käsipumpa filtri peal pole jah? Kui peaks olema, siis proovi enne käivitust, kas pump käib kergelt.
Aga see vaid minu nägemus.
Aga see vaid minu nägemus.
-
kaido
- Got ARB and Nitrous?
- Kontakt:
Alusta kütusetorustiku tihendite vahetusega. Kapoti all iga ühenduse juures umbes 1cm läbimõõduga rohelised kummirõngad. Uued saad Silberist, maksavad euro tükist. Kui sul on kütusefilter kõige odavam pandud siis oleks see ka mõistlik tiba kvaliteetsema vastu vahetada.
2.7 CRD P0702 veakoodi põhjused ja ülevaade kulissist http://www.jeepswj.com
-
v6sa
- I live off from the mud
See kõigepealt.kaido kirjutas:Alusta kütusetorustiku tihendite vahetusega. Kapoti all iga ühenduse juures umbes 1cm läbimõõduga rohelised kummirõngad. Uued saad Silberist, maksavad euro tükist. Kui sul on kütusefilter kõige odavam pandud siis oleks see ka mõistlik tiba kvaliteetsema vastu vahetada.
Kui mullid läbipaistvatest kütusetporudest ei kao ja auto on sõitnud paarisajast tuhandest enam kilomeetreid, võib võtta õhku ka KSP võlli tihendusest. See on natuke kallim töö...
Potsu, Krooks, GLK, Frontud ja hübriidruss veavad enamasti kõigi ratastega. Üldiselt olen rahul...
Stikkes komplekt olemas, 16EUR, kõik pumba tihendid. Just tegin enda omal.
Jeep GC 2.7CRD
58454535
58454535