kustutada
Moderaatorid: jr, boob, Moderators
kustutada
MTD lükatav muruniiduk, mis on elu jooksul näinud vilet omajagu. Vanuse poolest ilmselt üks Eesti esimesi, igasuguseid juppe on aja jooksul vahetatud aga raam ja mootor on vastu pidanud. Nüüd on ära surnud see kummist kütuse etteandepump, teate küll mida enne käivitamist tuleb muljuda. Et kui keegi tahab korda teha ja suvilas põõsa all hoida pilli, mille vargusest kahju pole...
Asub Jõgevamaal, võimalik toimetada Tallinna või Tartu. Kellelegi aeda kohale tooma ei hakka, poetan maha mõnes mulle teele jäävas punktis. Tubli töölooma mälestuseks võtan vastu ÜHE pudeli Saku Manchesteri.
51 05 421
klem
Asub Jõgevamaal, võimalik toimetada Tallinna või Tartu. Kellelegi aeda kohale tooma ei hakka, poetan maha mõnes mulle teele jäävas punktis. Tubli töölooma mälestuseks võtan vastu ÜHE pudeli Saku Manchesteri.
51 05 421
klem
Viimati muutis klem, N Aug 14, 2014 6:43 pm, muudetud 2 korda kokku.
- kalleo
- Rock Crawler
Re: ÄA: MTD muruniiduk
Niih, diil! Kuiva ilma korral ise homme Jõgevamaal liikumas. Võtan siis ühendust. Muidu bronniks koos toomisega kuhugi Tartu küla kanti, (endisele) omanikule suvalisel sobival ajal ja kohas. K. 5∞5∞∞744
2XJ - Parem midagi mitte teha, kui teha mitte midagi...
lisan veel, et originaalis tootis 3,75 hp ja niidulaius on 51 cm
jätkuvalt on alles
- TiitR
- I live off from the mud
Mulle sobiks küll selle niidukiga Tartus põkkudaklem kirjutas:jätkuvalt on alles
- kalleo
- Rock Crawler
Pole olnud aega Jõgevamaale järele minna. Eks viin siis manchesterid poodi tagasi...TiitR kirjutas:Mulle sobiks küll selle niidukiga Tartus põkkudaklem kirjutas:jätkuvalt on alles...enda MTD-l minestas nüüd samuti mingi asi ära, äkki saan kahest ühe kokku?
- TiitR
Ma ei trügi teemasse vahele, kuid sain aru, et potentsiaalne ostja huvi ei tundnud rohkem ja asi uuesti pakkumiselkalleo kirjutas:Pole olnud aega Jõgevamaale järele minna. Eks viin siis manchesterid poodi tagasi...TiitR kirjutas:Mulle sobiks küll selle niidukiga Tartus põkkudaklem kirjutas:jätkuvalt on alles...enda MTD-l minestas nüüd samuti mingi asi ära, äkki saan kahest ühe kokku?
- kalleo
- Rock Crawler
Võta ligi. Kui midagi üle jääb,siis võime Tartu kandis ise asja jagada.TiitR kirjutas:Ma ei trügi teemasse vahele, kuid sain aru, et potentsiaalne ostja huvi ei tundnud rohkem ja asi uuesti pakkumisel. Kui sul ikkagi konkreetne huvi olemas veel, siis sina olid esimene pakkuja.
sellega on selline lugu, et mida vähem tegelemist minu vaatevinklist, seda etem. st eelistatud on, kui keegi satub Jõgevamaale Palamuse kanti ja korjab üles. Tallinn / Tartu variandid on sellised, et pean sinna käruga sattuma.. Tartusse pole nüüd trehvanud ja esimene huviline pole jällegi minu kanti sattunud.
- TiitR
Mul käivad kord nädalas veokad Jõgeva ringil (oli vist teisipäev?) ja satuvad minu arust ka Palamusele. Kuid seda kõike päeval ja tööajal. Oleks mingi variant?klem kirjutas:sellega on selline lugu, et mida vähem tegelemist minu vaatevinklist, seda etem. st eelistatud on, kui keegi satub Jõgevamaale Palamuse kanti ja korjab üles. Tallinn / Tartu variandid on sellised, et pean sinna käruga sattuma.. Tartusse pole nüüd trehvanud ja esimene huviline pole jällegi minu kanti sattunud.
Re: ÄA: MTD muruniiduk (nüüd Tallinnas)
Hetkel Tallinnas Peetris, üsna jalus.