kustutada

Teeme biznist? Plekk sulle kurgid mulle ja kurgivesi kolmandele. Igasugune muu biznez jutt, mis ei sobi ei Müügi ega Ostu alla või on muud pidi hämara taustaga.

Moderaatorid: jr, boob, Moderators

Suletud
klem
Got ARB and Nitrous?

kustutada

Postitus Postitas klem »

MTD lükatav muruniiduk, mis on elu jooksul näinud vilet omajagu. Vanuse poolest ilmselt üks Eesti esimesi, igasuguseid juppe on aja jooksul vahetatud aga raam ja mootor on vastu pidanud. Nüüd on ära surnud see kummist kütuse etteandepump, teate küll mida enne käivitamist tuleb muljuda. Et kui keegi tahab korda teha ja suvilas põõsa all hoida pilli, mille vargusest kahju pole...

Asub Jõgevamaal, võimalik toimetada Tallinna või Tartu. Kellelegi aeda kohale tooma ei hakka, poetan maha mõnes mulle teele jäävas punktis. Tubli töölooma mälestuseks võtan vastu ÜHE pudeli Saku Manchesteri.

51 05 421
klem
Viimati muutis klem, N Aug 14, 2014 6:43 pm, muudetud 2 korda kokku.
Kasutaja avatar
kalleo
Rock Crawler

Re: ÄA: MTD muruniiduk

Postitus Postitas kalleo »

Niih, diil! Kuiva ilma korral ise homme Jõgevamaal liikumas. Võtan siis ühendust. Muidu bronniks koos toomisega kuhugi Tartu küla kanti, (endisele) omanikule suvalisel sobival ajal ja kohas. K. 55∞∞744
2XJ - Parem midagi mitte teha, kui teha mitte midagi...
klem
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas klem »

lisan veel, et originaalis tootis 3,75 hp ja niidulaius on 51 cm
klem
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas klem »

jätkuvalt on alles
Kasutaja avatar
TiitR
I live off from the mud

Postitus Postitas TiitR »

klem kirjutas:jätkuvalt on alles
Mulle sobiks küll selle niidukiga Tartus põkkuda :D ...enda MTD-l minestas nüüd samuti mingi asi ära, äkki saan kahest ühe kokku? 8)
Kasutaja avatar
kalleo
Rock Crawler

TiitR kirjutas:
Mulle sobiks küll selle niidukiga Tartus põkkuda :D ...enda MTD-l minestas nüüd samuti mingi asi ära, äkki saan kahest ühe kokku? 8)
Pole olnud aega Jõgevamaale järele minna. Eks viin siis manchesterid poodi tagasi...
Kasutaja avatar
TiitR
I live off from the mud

kalleo kirjutas:
TiitR kirjutas:
Pole olnud aega Jõgevamaale järele minna. Eks viin siis manchesterid poodi tagasi...
Ma ei trügi teemasse vahele, kuid sain aru, et potentsiaalne ostja huvi ei tundnud rohkem ja asi uuesti pakkumisel :roll: . Kui sul ikkagi konkreetne huvi olemas veel, siis sina olid esimene pakkuja.
Kasutaja avatar
kalleo
Rock Crawler

TiitR kirjutas:Ma ei trügi teemasse vahele, kuid sain aru, et potentsiaalne ostja huvi ei tundnud rohkem ja asi uuesti pakkumisel :roll: . Kui sul ikkagi konkreetne huvi olemas veel, siis sina olid esimene pakkuja.
Võta ligi. Kui midagi üle jääb,siis võime Tartu kandis ise asja jagada.
klem
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas klem »

sellega on selline lugu, et mida vähem tegelemist minu vaatevinklist, seda etem. st eelistatud on, kui keegi satub Jõgevamaale Palamuse kanti ja korjab üles. Tallinn / Tartu variandid on sellised, et pean sinna käruga sattuma.. Tartusse pole nüüd trehvanud ja esimene huviline pole jällegi minu kanti sattunud.
Kasutaja avatar
TiitR
I live off from the mud

klem kirjutas:sellega on selline lugu, et mida vähem tegelemist minu vaatevinklist, seda etem. st eelistatud on, kui keegi satub Jõgevamaale Palamuse kanti ja korjab üles. Tallinn / Tartu variandid on sellised, et pean sinna käruga sattuma.. Tartusse pole nüüd trehvanud ja esimene huviline pole jällegi minu kanti sattunud.
Mul käivad kord nädalas veokad Jõgeva ringil (oli vist teisipäev?) ja satuvad minu arust ka Palamusele. Kuid seda kõike päeval ja tööajal. Oleks mingi variant? :)
klem
Got ARB and Nitrous?

Re: ÄA: MTD muruniiduk (nüüd Tallinnas)

Postitus Postitas klem »

Hetkel Tallinnas Peetris, üsna jalus.
Suletud

Mine “Bizniz”