Moderaatorid: jr, Moderators
Mul peaks ka veel mõned selle masina vardad alles olema...arts kirjutas:Kuna viimasest võistlusest on nüüd üksjagu aega mööda läinud,on jälle isu rauast sõber uuesti sõitma saada.Autol on peaaegu kõik teada olevad vardad kas kõverad või katki(juhtvarras,roolivarda otsad jne.)
.Siit nüüd minu küsimus:kust saab Patroli varuosi kõige soodsamalt?Kuna olen Patroli (91.a.Y60 2,8TD)omanik alles mõni kuu,palun mõistvat suhtumist ja kiireid vastuseid
Nii sina kui mina siin küll võõral kapsamaal (nissanimeeste liivakastis), aga küsiks siiski, et mis sind hammustas? Esiteks läks see lause edasi, et üle 3k arve puhul võib ka pudipadi, seibe ja simmekaid osta ja kaasa panna, mitte et alla 3k üldse kaupa ei tehta.Paheero kirjutas:Tõeline eesti müügimehe suhtumine-suhtleminePisiasjadega tegeleda ei viitsi kui summa ületab 3000 eek siis võibEdu ja äri õitsengut!
Otseselt ei hammustanud just midagi. Aga selline ülbe suhtumine (a la tellid vähe = käi jala) potentsiaalsesse klienti ajab marru. Igal pool.aga küsiks siiski, et mis sind hammustas?
ja kui 30 k eest tellin, siis pestakse jalad ka puhtaks?Esiteks läks see lause edasi, et üle 3k arve puhul võib ka pudipadi, seibe ja simmekaid osta ja kaasa panna, mitte et alla 3k üldse kaupa ei tehta.
Teiseks, sulle endale kindlasti meeldiks mingeid sajakrooniseid arveid vorpida ja vingus näoga kliendi küsimusele "kas ikka alla ei saaks kuidagi siit, stjopa valgas teeb 80ga" korrektselt vastata?
Selle paneb loodus=transakulud ise paika, pole mõtet muretseda.Või et mingit 25-kroonist pahna üle Eesti postiga saata, sellele aega raisata ja kulud kanda?
Tead kuidas normaalne oleks teavitada olnud? Näiteks, et miinimum tellimus on 3000 eeku. Kui müüja teatab, et alla 3t ei viitsi ennast liigutada siis probleem on suhtumises ja suhtlemises, mida ka ütlesin. Sellisest müüjast käin kauge kaarega mööda, kes kliendi raha peale sülitab.ma ei saa aru, miks peab inimest materdama oma suhtumise ausa ja sirgjoonelise väljendamise eest...