Patroli varuosad

Moderaatorid: jr, Moderators

Vasta
arts
Off Roader Wannabe

Patroli varuosad

Postitus Postitas arts »

Kuna viimasest võistlusest on nüüd üksjagu aega mööda läinud,on jälle isu rauast sõber uuesti sõitma saada :lol: .Autol on peaaegu kõik teada olevad vardad kas kõverad või katki(juhtvarras,roolivarda otsad jne.) :cry: .Siit nüüd minu küsimus:kust saab Patroli varuosi kõige soodsamalt?Kuna olen Patroli (91.a.Y60 2,8TD)omanik alles mõni kuu,palun mõistvat suhtumist ja kiireid vastuseid :P
Kasutaja avatar
Landy
Typo Master 2.1
Kontakt:

Postitus Postitas Landy »

Sorry, kas oled selle õnnetu masina omanik?
http://www.landrover.pri.ee/lr90/galeri ... mage79.htm
Pruugitud juppidega Inseneer kaupleb siin foorumis.
Viimati muutis Landy, K Dets 06, 2006 8:03 am, muudetud 1 kord kokku.
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Kasutaja avatar
erik
Aktiivne Pikendus

Postitus Postitas erik »

Mõne varda võid sa sirgeks ka väänata. :wink:
Asju ehitatakse korralikult ja teemasse lähenetakse süviti!

Erik Metsis, Mudanägu aastast 1999.
Kasutaja avatar
jr
Motorsi Jaak

Postitus Postitas jr »

Peterburi tee Fakto. Saab ka mõistliku hinnaga B osi, lisaks A osadele.
Küsi varuosaletist Rometit, tervita Jaagu poolt (endise Y60 4.2D omanik).
+372 5028488
Kasutaja avatar
Maasturid
Legod Varuosadest
Kontakt:

Re: Patroli varuosad

Postitus Postitas Maasturid »

arts kirjutas:Kuna viimasest võistlusest on nüüd üksjagu aega mööda läinud,on jälle isu rauast sõber uuesti sõitma saada :lol: .Autol on peaaegu kõik teada olevad vardad kas kõverad või katki(juhtvarras,roolivarda otsad jne.) :cry: .Siit nüüd minu küsimus:kust saab Patroli varuosi kõige soodsamalt?Kuna olen Patroli (91.a.Y60 2,8TD)omanik alles mõni kuu,palun mõistvat suhtumist ja kiireid vastuseid :P
Mul peaks ka veel mõned selle masina vardad alles olema...
http://www.maasturid.ee
*Toomas Kärp = Maasturid = Radadel aastast 2004
* Wildtrak 2.0 Bi-turbo
* LC120
arts
Off Roader Wannabe

Postitus Postitas arts »

Landy kirjutas:

Sorry, kas oled selle õnnetu masina omanik?
http://www.landrover.pri.ee/lr90/galeri ... mage79.htm
Pruugitud juppidega Inseneer kaupleb siin foorumis.

See on tõesti minu auto.Pilt on küll peale Kukepead, nii et praegused vead on veidi teist laadi.
savi
Rookie

Postitus Postitas savi »

Kui tahad uusi juppe kuskil 30 prossa odavamalt kui Faktos siis käi
sealt läbi võta jupi koodid saada mulle meilile ja lahendame asja!
Pisiasjadega tegeleda ei viitsi kui summa ületab 3000 eek siis võib
ka lisaks saada mutreid,seibe,tihendeid,simmerlinge j.n.e.
Paheero
Fitting 38"

Postitus Postitas Paheero »

Tõeline eesti müügimehe suhtumine-suhtlemine :twisted: Edu ja äri õitsengut!
tanel
Rock Crawler

Postitus Postitas tanel »

Paheero kirjutas:
Tõeline eesti müügimehe suhtumine-suhtlemine :twisted: Edu ja äri õitsengut!
Nii sina kui mina siin küll võõral kapsamaal (nissanimeeste liivakastis), aga küsiks siiski, et mis sind hammustas? Esiteks läks see lause edasi, et üle 3k arve puhul võib ka pudipadi, seibe ja simmekaid osta ja kaasa panna, mitte et alla 3k üldse kaupa ei tehta.

Teiseks, sulle endale kindlasti meeldiks mingeid sajakrooniseid arveid vorpida ja vingus näoga kliendi küsimusele "kas ikka alla ei saaks kuidagi siit, stjopa valgas teeb 80ga" korrektselt vastata? Või et mingit 25-kroonist pahna üle Eesti postiga saata, sellele aega raisata ja kulud kanda?

Kui tahta puhast, valget ja mugavat müügisalongi, lipsuga onu naeratamas ja kõikvõimalikku padajanni tal kohe riiulis selja taga olema, tuleb see ka kinni maksta, otse või kaude...
Kui sa näed võimalust, kuidas osutada paremat teenindust näiteks mingist margiesindusest ja seejuures efektiivsemalt, plussi jäädes, tasuks ilmselt potentsiaalse emafirmaga läbirääkimistesse astuda. Suht tõsiselt. Raha maas vedelemas on ja lollid äri teha ei oska siis tuleb üles korjata ja bisnes üle võtta.

Millegi arvelt peab see 30% odavam hind ju ka tulema.

P.S: ma ei õigusta siin suvalise müükari ülbet käitumist, on minulgi nende kohta oma arvamust öelda ja lugusid pajatada, aga ma ei saa aru, miks peab inimest materdama oma suhtumise ausa ja sirgjoonelise väljendamise eest...

P.P.S: nothing personal ka. Lihtsalt nii rohkem laubaõhtuse õlle kõrvale targutamise korras. :)
tegime pulli, aitab
Paheero
Fitting 38"

Postitus Postitas Paheero »

aga küsiks siiski, et mis sind hammustas?
Otseselt ei hammustanud just midagi. Aga selline ülbe suhtumine (a la tellid vähe = käi jala) potentsiaalsesse klienti ajab marru. Igal pool.
Esiteks läks see lause edasi, et üle 3k arve puhul võib ka pudipadi, seibe ja simmekaid osta ja kaasa panna, mitte et alla 3k üldse kaupa ei tehta.
ja kui 30 k eest tellin, siis pestakse jalad ka puhtaks?
Teiseks, sulle endale kindlasti meeldiks mingeid sajakrooniseid arveid vorpida ja vingus näoga kliendi küsimusele "kas ikka alla ei saaks kuidagi siit, stjopa valgas teeb 80ga" korrektselt vastata?

Väga ei meeldi aga 20/80 seadus pädeb ja teen küll ja klient saab sama kohtlemise, kes 100t arve teeb. Tänu mõnele paarisajakroonisele arvele ja õigele suhtumisele sain omal ajal hea kliendi. Ehitab laevu Eestis. Siis LAEVU, mitte paate.
Või et mingit 25-kroonist pahna üle Eesti postiga saata, sellele aega raisata ja kulud kanda?
Selle paneb loodus=transakulud ise paika, pole mõtet muretseda.
ma ei saa aru, miks peab inimest materdama oma suhtumise ausa ja sirgjoonelise väljendamise eest...
Tead kuidas normaalne oleks teavitada olnud? Näiteks, et miinimum tellimus on 3000 eeku. Kui müüja teatab, et alla 3t ei viitsi ennast liigutada siis probleem on suhtumises ja suhtlemises, mida ka ütlesin. Sellisest müüjast käin kauge kaarega mööda, kes kliendi raha peale sülitab.

PS Selline suhtumine on viimasel ajal vägagi levima hakanud. Vist läheb liiga hästi mõnel.

PSSLihtsalt laupäevane veinikõrvane offtopic
Kasutaja avatar
jr
Motorsi Jaak

Postitus Postitas jr »

Kas kodanik "savi" pole mitte lihtsalt inimene, kes toimetab Sankt-Peterburis ja on nõus omast vabast tahtest hädalisi siinpool varuosadega aitama...noh eks ka väike vaheltkasu ole loomulik selle juures, aga no Dramas? Siis pole ju õigustatud sõnavõtud, et eri krdi müügimees. Ju siis on 3000eek juures see piir, millest allapoole pole mõtet opereeruda. Hankimise, pakkimise ja saatekulud ning tollikulud teevad sellest ehk ebahuvitava erainimese jaoks, kellel see pole põhitöö?
+372 5028488
Vasta

Mine “Nissan / Renault”