patrol y61 esitule pirni vahetus

Moderaatorid: jr, Moderators

Vasta
taurikaz
Rookie

patrol y61 esitule pirni vahetus

Postitus Postitas taurikaz »

Uurisin ja puurisin igalt poolt. Huvitab kuidas saab 99a patrolil esitules PARKtule pirne vahetada?
kaldejan
Rookie

Re: patrol y61 esitule pirni vahetus

Postitus Postitas kaldejan »

võsakas
Mudder

Postitus Postitas võsakas »

Tere!
Ei hakkand uut teemat tegema.
Kas 99a patroli tagurdustule pirni peabgi vahetama läbi selle pisikese luugi mis pagassis asetseb või on ka mõni lihtsam viis? :( Ma eriti ei usu küll, et läbi selle väikse ava see kõige lihtsam on :x
Ints
Fitting 38"

Postitus Postitas Ints »

Läbi luugi saad tagatule auto küljest lahti.Siis vahetad vajaliku pirni...
võsakas
Mudder

Oh jumal :shock: nissani tulede disainer on küll joogine olnd vist kogu aeg :evil:
Kasutaja avatar
LR90
I live off from the mud

Postitus Postitas LR90 »

võsakas kirjutas:Oh jumal :shock: nissani tulede disainer on küll joogine olnd vist kogu aeg :evil:
Ega ühtki autot pole projekteeritud remondiks.
kui suureks saan, hakkan DEFENDERIKS
võsakas
Mudder

Ooda aga mis moodi see tuli siis seal kinni on? Kas kruvidega või mingite klõpatsitega? Suht hämaras juba vaatasin, homme käsile võtma ja pirni ära vahetama ja vist tuleb ka led lisa tuli tagurdustulele lisaks panna! :) sest juhipoolt peeglist näeb pimedas midagi aga kõrvalistuja peeglis on küll pimedus. :? On olemas ka tagurdus kaamera aga see kõrvalistuja poolt ikka ei näita ja suurem osa ajast too mingi jamaga koos :evil:
Ints
Fitting 38"

Postitus Postitas Ints »

Täpselt enam peast ei mäleta (viimati käisin tagatulede kallal ca 2 aastat tagasi),aga seal on vist 2tk M6 keermega mutrit.Keerad mutrid küljest ära,aga ega tagatuli veel siis käes ei ole.Lisaks sellele on tulel veel kaks plastikust kõrva.Kui tagatule mutrid on ära võetud,siis ettevaatlikult meelita tuli oma pesast välja.Rabistades võib need plastikust kõrvad ära murda.
võsakas
Mudder

Mina sealt mutreid ei leidnud !! Oli kaks või kolm kruvi mis olid seest ümaraks keeratud :( tuld ma seest kätte ei saand :evil: mul muidugi segab voodi ka sees aga jah pirn ikka vahetamatta ja lisa tuli panematta :cry: Äkki keegi hea inimene viskab mingi pildi siia millised need mutrid välja näevad?!
Ette tänades
Ints
Fitting 38"

Postitus Postitas Ints »

Värskendasin mälu ja piilusin oma Patrulli tagatule luugist sisse.Minul on seal kaks polti(kruvi),mida saab keerata 10mm padrun võtmega.Lisaks on nendel keskel rist (ristpea kruvikeeraja jaoks).Kui sa need kätte saad,siis tuli peaks liikuma hakkama,aga lisaks sellele on tulel küljes veel kaks plastikust riba (kõrva).Tule eemaldamiseks pead seda veidi "meelitama",muidu võid need kõrvad ära murda.Edu.
võsakas
Mudder

Tänud abi eest!! Sain pirni vahetatud ja lisatule paigaldatud :D
Ints
Fitting 38"

Postitus Postitas Ints »

Millise LED lisatule sa paigaldasid ja kuidas tulemus on?
Olen ka ise selle peale mõelnud,sest pimedas ei näe mitte muhvigi,kui tagurdada vaja on...
võsakas
Mudder

Mina panin 15w`se ledi mida praegu tööriistamarket müüb 19.90 . Ja tulemus hea kuna ennem oli kõrvalistuja peegel pime siis nüüd on ka sealt hea vaade :) Valgus on ilus ere! Paigaldasin tule tagavararatta keskkapsli külge. Lisaks ka pildi aga kahjuks ei mõista :( Mina olen igati rahul :D
Vasta

Mine “Nissan / Renault”