patrol y61 esitule pirni vahetus
Moderaatorid: jr, Moderators
patrol y61 esitule pirni vahetus
Uurisin ja puurisin igalt poolt. Huvitab kuidas saab 99a patrolil esitules PARKtule pirne vahetada?
Re: patrol y61 esitule pirni vahetus
Tere!
Ei hakkand uut teemat tegema.
Kas 99a patroli tagurdustule pirni peabgi vahetama läbi selle pisikese luugi mis pagassis asetseb või on ka mõni lihtsam viis?
Ma eriti ei usu küll, et läbi selle väikse ava see kõige lihtsam on 
Ei hakkand uut teemat tegema.
Kas 99a patroli tagurdustule pirni peabgi vahetama läbi selle pisikese luugi mis pagassis asetseb või on ka mõni lihtsam viis?

Läbi luugi saad tagatule auto küljest lahti.Siis vahetad vajaliku pirni...
Oh jumal
nissani tulede disainer on küll joogine olnd vist kogu aeg 

- LR90
- I live off from the mud
Ega ühtki autot pole projekteeritud remondiks.võsakas kirjutas:Oh jumalnissani tulede disainer on küll joogine olnd vist kogu aeg
kui suureks saan, hakkan DEFENDERIKS
Ooda aga mis moodi see tuli siis seal kinni on? Kas kruvidega või mingite klõpatsitega? Suht hämaras juba vaatasin, homme käsile võtma ja pirni ära vahetama ja vist tuleb ka led lisa tuli tagurdustulele lisaks panna!
sest juhipoolt peeglist näeb pimedas midagi aga kõrvalistuja peeglis on küll pimedus.
On olemas ka tagurdus kaamera aga see kõrvalistuja poolt ikka ei näita ja suurem osa ajast too mingi jamaga koos 

Täpselt enam peast ei mäleta (viimati käisin tagatulede kallal ca 2 aastat tagasi),aga seal on vist 2tk M6 keermega mutrit.Keerad mutrid küljest ära,aga ega tagatuli veel siis käes ei ole.Lisaks sellele on tulel veel kaks plastikust kõrva.Kui tagatule mutrid on ära võetud,siis ettevaatlikult meelita tuli oma pesast välja.Rabistades võib need plastikust kõrvad ära murda.
Mina sealt mutreid ei leidnud !! Oli kaks või kolm kruvi mis olid seest ümaraks keeratud
tuld ma seest kätte ei saand
mul muidugi segab voodi ka sees aga jah pirn ikka vahetamatta ja lisa tuli panematta
Äkki keegi hea inimene viskab mingi pildi siia millised need mutrid välja näevad?!
Ette tänades

Ette tänades
Värskendasin mälu ja piilusin oma Patrulli tagatule luugist sisse.Minul on seal kaks polti(kruvi),mida saab keerata 10mm padrun võtmega.Lisaks on nendel keskel rist (ristpea kruvikeeraja jaoks).Kui sa need kätte saad,siis tuli peaks liikuma hakkama,aga lisaks sellele on tulel küljes veel kaks plastikust riba (kõrva).Tule eemaldamiseks pead seda veidi "meelitama",muidu võid need kõrvad ära murda.Edu.
Tänud abi eest!! Sain pirni vahetatud ja lisatule paigaldatud 

Millise LED lisatule sa paigaldasid ja kuidas tulemus on?
Olen ka ise selle peale mõelnud,sest pimedas ei näe mitte muhvigi,kui tagurdada vaja on...
Olen ka ise selle peale mõelnud,sest pimedas ei näe mitte muhvigi,kui tagurdada vaja on...
Mina panin 15w`se ledi mida praegu tööriistamarket müüb 19.90 . Ja tulemus hea kuna ennem oli kõrvalistuja peegel pime siis nüüd on ka sealt hea vaade
Valgus on ilus ere! Paigaldasin tule tagavararatta keskkapsli külge. Lisaks ka pildi aga kahjuks ei mõista
Mina olen igati rahul