Rummulukkude määre

Oled huviline ja alles avastad enda jaoks 4x4 maailma või oled juba tõsine remondimees ning soovid jagada oma teadmisi siis siin saab küsida abi ja ka vastata tehnilist laadi küsimustele.

Moderaatorid: jr, Maasturid, margus4x4ee, boob, Stupiduser, Veiko, hulkur, kala, ennukas, Daniel, erik, Moderators

Vasta
igiliikur
Rock Crawler

Rummulukkude määre

Postitus Postitas igiliikur »

Automaatsel hubil on sisse topitud mingit määret. Kas see mitte külmaga rakendumist ei takista? Minu loogika ütleb, et seal ei tohiks nagu mingit määret sees olla?
Peab selle tavoti sealt seest ära pesema, aga kas jätta päris kuivalt või on mingi spets asi, mida sinna ikkagi natuke sisse võiks panna?
Exid:Frontera´95, Blazer´97,Ranger´03,Pajero´93,Galloper´98,Ranger´08, XC90´03
Hetkel Isuzu Trooper ja RX400h
FlammablE
Rock Crawler

Re: Rummulukkude määre

Postitus Postitas FlammablE »

Probleem tekib, kui määret on liiga palju või see külmaga nii paksuks läheb, et ei taha enam asjad liikuda. Päris kuiv ta kindlasti ei pea olema.
Kasutaja avatar
tuningman
I live off from the mud

Postitus Postitas tuningman »

FlammablE kirjutas:Probleem tekib, kui määret on liiga palju või see külmaga nii paksuks läheb, et ei taha enam asjad liikuda. Päris kuiv ta kindlasti ei pea olema.
Kas seal ei peaks midagi veovõlli liigendite määrdele sarnast käima?
Ingmar 56328868
Tooperi kasutatud varuosad.
Mad Toy 2016
Kasutaja avatar
Taavi2101
Fitting 38"

Postitus Postitas Taavi2101 »

Mina panin WÜRTH-i valge määrde.
Rattalaagrimäärdega ei tahtnud automaat huubid toimetada külmaga.
igiliikur
Rock Crawler

No ma ei tea, pesin nad neftiga puhtaks, määrisin natuke tavalise õliga ja panin tagasi. Würthi täna ei jõudnud, et seda "valget" uurida. Kui õnnestub mingi asjalik mögin sinna välja mõelda, siis võtan uuesti maha. Pole ju suur töö :beer:
Kasutaja avatar
isakene
I know how to fix stuff

Postitus Postitas isakene »

Mina olen viimastel aastatel kasutanud vedelamat transmissiooniõli. Siiani on probleemivabalt toiminud.
Patrol, Pajero, Trooper kasutatud jupid.
56 486769, isakene@gmail.com
FlammablE
Rock Crawler

Postitus Postitas FlammablE »

Põhiline ongi mitte määret täis toppida. Kui ei tea ja ei mõtle, siis see huub on sellise ehitusega, et agaramad lükkavad sinna pool tuubi mingit eriti kleepuvat ja head laagrimääret ning siis ei tahagi see asi seal liikuda. Mul mingi must vedelamapoolne molübdeenmääre, mida olen kasutanud sarnastes kohtades. Õhuke kiht peale ja kogu lugu. Võib ka mingi spreimäärdega üle käia. Ilmselt ka mingi tavaline õli sobib, kui ta pindadel piisavalt hästi püsib. Nagunii on mõistlik huube vähemalt korra aastas hooldada.
kaalikas
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas kaalikas »

pihusta würthi HHS 5000-ndet sisse ja toimib nigu mõte,targemad kui mina panevad seda sousti vintsi planetaari!
igiliikur
Rock Crawler

kaalikas kirjutas:pihusta würthi HHS 5000-ndet sisse ja toimib nigu mõte,targemad kui mina panevad seda sousti vintsi planetaari!
Tänud info eest, lähen hüppan homme Würthist läbi, vaatan kas saavad mind aidata :beer:
Vasta

Mine “Hooldus ja Remont”