Rummulukkude määre
Moderaatorid: jr, Maasturid, margus4x4ee, boob, Stupiduser, Veiko, hulkur, kala, ennukas, Daniel, erik, Moderators
Rummulukkude määre
Automaatsel hubil on sisse topitud mingit määret. Kas see mitte külmaga rakendumist ei takista? Minu loogika ütleb, et seal ei tohiks nagu mingit määret sees olla?
Peab selle tavoti sealt seest ära pesema, aga kas jätta päris kuivalt või on mingi spets asi, mida sinna ikkagi natuke sisse võiks panna?
Peab selle tavoti sealt seest ära pesema, aga kas jätta päris kuivalt või on mingi spets asi, mida sinna ikkagi natuke sisse võiks panna?
Exid:Frontera´95, Blazer´97,Ranger´03,Pajero´93,Galloper´98,Ranger´08, XC90´03
Hetkel Isuzu Trooper ja RX400h
Re: Rummulukkude määre
Probleem tekib, kui määret on liiga palju või see külmaga nii paksuks läheb, et ei taha enam asjad liikuda. Päris kuiv ta kindlasti ei pea olema.
- tuningman
- I live off from the mud
Kas seal ei peaks midagi veovõlli liigendite määrdele sarnast käima?FlammablE kirjutas:Probleem tekib, kui määret on liiga palju või see külmaga nii paksuks läheb, et ei taha enam asjad liikuda. Päris kuiv ta kindlasti ei pea olema.
Ingmar 56328868
Tooperi kasutatud varuosad.
Mad Toy 2016
Tooperi kasutatud varuosad.
Mad Toy 2016
- Taavi2101
- Fitting 38"
Mina panin WÜRTH-i valge määrde.
Rattalaagrimäärdega ei tahtnud automaat huubid toimetada külmaga.
Rattalaagrimäärdega ei tahtnud automaat huubid toimetada külmaga.
No ma ei tea, pesin nad neftiga puhtaks, määrisin natuke tavalise õliga ja panin tagasi. Würthi täna ei jõudnud, et seda "valget" uurida. Kui õnnestub mingi asjalik mögin sinna välja mõelda, siis võtan uuesti maha. Pole ju suur töö 

- isakene
- I know how to fix stuff
Mina olen viimastel aastatel kasutanud vedelamat transmissiooniõli. Siiani on probleemivabalt toiminud.
Patrol, Pajero, Trooper kasutatud jupid.
56 486769, isakene@gmail.com
56 486769, isakene@gmail.com
Põhiline ongi mitte määret täis toppida. Kui ei tea ja ei mõtle, siis see huub on sellise ehitusega, et agaramad lükkavad sinna pool tuubi mingit eriti kleepuvat ja head laagrimääret ning siis ei tahagi see asi seal liikuda. Mul mingi must vedelamapoolne molübdeenmääre, mida olen kasutanud sarnastes kohtades. Õhuke kiht peale ja kogu lugu. Võib ka mingi spreimäärdega üle käia. Ilmselt ka mingi tavaline õli sobib, kui ta pindadel piisavalt hästi püsib. Nagunii on mõistlik huube vähemalt korra aastas hooldada.
pihusta würthi HHS 5000-ndet sisse ja toimib nigu mõte,targemad kui mina panevad seda sousti vintsi planetaari!
Tänud info eest, lähen hüppan homme Würthist läbi, vaatan kas saavad mind aidatakaalikas kirjutas:pihusta würthi HHS 5000-ndet sisse ja toimib nigu mõte,targemad kui mina panevad seda sousti vintsi planetaari!