Milles võib viga olla?
Moderaatorid: jr, vtl, Moderators
Milles võib viga olla?
Sai välja vaadatud üks isend. Muret tekitab nimelt asjaolu, et kui tahan sisse lülitada 4Low siis ei taha see sujuvalt sisse lülituda vaid läheb kuidagi raginaga... sama raginat teeb ka siis kui tahan kangi tagasi lülitada. Autoks siis 2002 Grand Cherokee 2,7disla
Re: Milles võib viga olla?
Jäta auto seisma. Siis lülita käigukang N asendisse ja proovi uuesti. Hoo pealt ei saagi aeglusti sisse minna, selleks pead masina seisma jätma ning kasti lahutama.Prayer kirjutas:Sai välja vaadatud üks isend. Muret tekitab nimelt asjaolu, et kui tahan sisse lülitada 4Low siis ei taha see sujuvalt sisse lülituda vaid läheb kuidagi raginaga... sama raginat teeb ka siis kui tahan kangi tagasi lülitada. Autoks siis 2002 Grand Cherokee 2,7disla
Grand Cherokee
See on see maastikusõidu kuldreegel, et enneta probleemi ja ära ülehinda ennast ja autot. Pigem alahindaPrayer kirjutas:jepp nii toimibki, ma arvasin et miskit peetis. huvitav et algselt räägivad kõik 4x4 kasutajad et tuleb kõige pealt auto seisma jätta ja alles siis aeglusti sisse lükata.
siit tuleb mul veel yks kyss... kuidas seda saab teha kui sa juba kõrvuni muda sees oled ?

Grand Cherokee
Kuidas seal manualis täpselt kirjas on? Kas kast peab drive`le jääma ja vaikse hoopealt tõmbad ühe ropsuga aeglusti sisse? 

Kast ikka N peal.kapral81 kirjutas:Kuidas seal manualis täpselt kirjas on? Kas kast peab drive`le jääma ja vaikse hoopealt tõmbad ühe ropsuga aeglusti sisse?
Me oleme kõik võhikud,ainult erinevates valdkondades.
Teemast suts mööda , aga küssa.Mille jaoks samal isendil käigukangi küles nupp.Kasutanud aparaati ca.5 a. igas sihtotstarbelises olukorras samuti .Ei ole mina aru saanud vahest ,vajutada teda või mitte.
O/D off. Kasutatakse mingi raske veo puhul, näiteks haagise veol. Ei lülita sisse viimast käiku.linnuke kirjutas:Teemast suts mööda , aga küssa.Mille jaoks samal isendil käigukangi küles nupp.Kasutanud aparaati ca.5 a. igas sihtotstarbelises olukorras samuti .Ei ole mina aru saanud vahest ,vajutada teda või mitte.
Täpsemalt ei lase turbiini lukku.
Ei nii see asi küll ei ole.zilliver kirjutas:Täpsemalt ei lase turbiini lukku.
Oot-oot, tahate väita, et väikse hoo pealt kast N peale ja siis aeglusti sisse ?
Mu 3.1 quadral läheb seistes rahulikult.

XC 70
Lähebki.puhvel kirjutas:Oot-oot, tahate väita, et väikse hoo pealt kast N peale ja siis aeglusti sisse ?![]()