Milles võib viga olla?

Moderaatorid: jr, vtl, Moderators

Prayer
Off Roader Wannabe

Milles võib viga olla?

Postitus Postitas Prayer »

Sai välja vaadatud üks isend. Muret tekitab nimelt asjaolu, et kui tahan sisse lülitada 4Low siis ei taha see sujuvalt sisse lülituda vaid läheb kuidagi raginaga... sama raginat teeb ka siis kui tahan kangi tagasi lülitada. Autoks siis 2002 Grand Cherokee 2,7disla
Reix
Got ARB and Nitrous?

Re: Milles võib viga olla?

Postitus Postitas Reix »

Prayer kirjutas:Sai välja vaadatud üks isend. Muret tekitab nimelt asjaolu, et kui tahan sisse lülitada 4Low siis ei taha see sujuvalt sisse lülituda vaid läheb kuidagi raginaga... sama raginat teeb ka siis kui tahan kangi tagasi lülitada. Autoks siis 2002 Grand Cherokee 2,7disla
Jäta auto seisma. Siis lülita käigukang N asendisse ja proovi uuesti. Hoo pealt ei saagi aeglusti sisse minna, selleks pead masina seisma jätma ning kasti lahutama.
Grand Cherokee
Prayer
Off Roader Wannabe

Jah, nii saigi tehtud...
Tutkisin veidi manuali ja leidsin et seal on kirjas et väike hoog peab sees olema ja yhe liigutusega aeglusti kang sisse lükata... Lähen nüüd proovin...
Reix
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas Reix »

Lugesin siis nüüd ka saxakeelsest manualist seda kohta, tõepoolest on seal kirjas kiirus 3-5 km/H :oops:
Grand Cherokee
Prayer
Off Roader Wannabe

jepp nii toimibki, ma arvasin et miskit peetis. huvitav et algselt räägivad kõik 4x4 kasutajad et tuleb kõige pealt auto seisma jätta ja alles siis aeglusti sisse lükata.

siit tuleb mul veel yks kyss... kuidas seda saab teha kui sa juba kõrvuni muda sees oled ? :P
Reix
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas Reix »

Prayer kirjutas:jepp nii toimibki, ma arvasin et miskit peetis. huvitav et algselt räägivad kõik 4x4 kasutajad et tuleb kõige pealt auto seisma jätta ja alles siis aeglusti sisse lükata.

siit tuleb mul veel yks kyss... kuidas seda saab teha kui sa juba kõrvuni muda sees oled ? :P
See on see maastikusõidu kuldreegel, et enneta probleemi ja ära ülehinda ennast ja autot. Pigem alahinda :)
Grand Cherokee
Prayer
Off Roader Wannabe

tänud reix!

proovisin nyyds vähe pehmeses mudas ka liigelda... ütleme nii et asi vajab kõvasti harjutamist ja korralike rehve :lol: kinni päris ei jäänud aga ega palju puudu ka olnud :?
kapral81
Off Roader Wannabe

Postitus Postitas kapral81 »

Kuidas seal manualis täpselt kirjas on? Kas kast peab drive`le jääma ja vaikse hoopealt tõmbad ühe ropsuga aeglusti sisse? :o
Kasutaja avatar
ibra
I live off from the mud

Postitus Postitas ibra »

kapral81 kirjutas:Kuidas seal manualis täpselt kirjas on? Kas kast peab drive`le jääma ja vaikse hoopealt tõmbad ühe ropsuga aeglusti sisse? :o
Kast ikka N peal.
Me oleme kõik võhikud,ainult erinevates valdkondades.
linnuke
Fitting 44"

Postitus Postitas linnuke »

Teemast suts mööda , aga küssa.Mille jaoks samal isendil käigukangi küles nupp.Kasutanud aparaati ca.5 a. igas sihtotstarbelises olukorras samuti .Ei ole mina aru saanud vahest ,vajutada teda või mitte.
Kasutaja avatar
ibra
I live off from the mud

Postitus Postitas ibra »

linnuke kirjutas:Teemast suts mööda , aga küssa.Mille jaoks samal isendil käigukangi küles nupp.Kasutanud aparaati ca.5 a. igas sihtotstarbelises olukorras samuti .Ei ole mina aru saanud vahest ,vajutada teda või mitte.
O/D off. Kasutatakse mingi raske veo puhul, näiteks haagise veol. Ei lülita sisse viimast käiku.
Kasutaja avatar
zilliver
Rock Crawler

Postitus Postitas zilliver »

Täpsemalt ei lase turbiini lukku.
Kasutaja avatar
ibra
I live off from the mud

Postitus Postitas ibra »

zilliver kirjutas:Täpsemalt ei lase turbiini lukku.
Ei nii see asi küll ei ole.
Kasutaja avatar
puhvel
I live off from the mud

Postitus Postitas puhvel »

Oot-oot, tahate väita, et väikse hoo pealt kast N peale ja siis aeglusti sisse ? :roll:
Mu 3.1 quadral läheb seistes rahulikult.
XC 70
Kasutaja avatar
ibra
I live off from the mud

Postitus Postitas ibra »

puhvel kirjutas:Oot-oot, tahate väita, et väikse hoo pealt kast N peale ja siis aeglusti sisse ? :roll:
Mu 3.1 quadral läheb seistes rahulikult.
Lähebki.
Vasta

Mine “Chrysler / Jeep / Wrangler”