otsin kedagi kes raha eest teeks auto tõste ära.....

Teeme biznist? Plekk sulle kurgid mulle ja kurgivesi kolmandele. Igasugune muu biznez jutt, mis ei sobi ei Müügi ega Ostu alla või on muud pidi hämara taustaga.

Moderaatorid: jr, boob, Moderators

Vasta
tyrk23
Off Roader Wannabe

otsin kedagi kes raha eest teeks auto tõste ära.....

Postitus Postitas tyrk23 »

otsin siis kedagi kes teeks nissan patrol,88a,pikk 10 cm tõste raha eest et, palju see maksma läheks ja koht võiks asuda harjumaal.

sooviks siis hinda teada saada, kaua aega läheb ja millal teha saaks.

tänud
Kasutaja avatar
isakene
I know how to fix stuff

Re: otsin kedagi kes raha eest teeks auto tõste ära.....

Postitus Postitas isakene »

Helistad mulle, lepime kokku, et teaksin detailid valmis teha ja vajalikud lisavedrud leida. Ettevalmistus võtab päevakese, sõltub muidugi sellest palju mul hetkel tööd järjekorras on. Kui mul asjad valmis, sõidad kohale ning paari-kolme tunni pärast sõidad tõstetud autoga minema.
Jutt siis lisaspiraalidest silla ja raami vahel, sellist tõstet olen teinud kokku mõnelekümnele autole.
Hinnaks kokku €200.
Asun Lääne-Virus, Tallinnast ca 70 km.
Patrol, Pajero, Trooper kasutatud jupid.
56 486769, isakene@gmail.com
GPM
Mudder

Postitus Postitas GPM »

isakene kirjutas:Helistad mulle, lepime kokku, et teaksin detailid valmis teha ja vajalikud lisavedrud leida. Ettevalmistus võtab päevakese, sõltub muidugi sellest palju mul hetkel tööd järjekorras on. Kui mul asjad valmis, sõidad kohale ning paari-kolme tunni pärast sõidad tõstetud autoga minema.
Jutt siis lisaspiraalidest silla ja raami vahel, sellist tõstet olen teinud kokku mõnelekümnele autole.
Hinnaks kokku €200.
Asun Lääne-Virus, Tallinnast ca 70 km.
Tere
Kas tõsdad ka 92.a. Pajerot (7kohta)?
Küttepuud Harjumaal saab minult tellida! Tel:53600375 või Halupuu24@hot.ee
Kasutaja avatar
isakene
I know how to fix stuff

Postitus Postitas isakene »

GPM kirjutas: Tere
Pajeroga on keerulisem, sel on ees sõltumatu vedrustus ja torsioonvedrud. Oma 5 cm saab probleemivabalt tõsta, edasi on juba suuremat sorti ehitus, mis on pealekauba üsna küsitava kasuteguriga. Siin foorumis on Pajero tõstmisest ka pikemalt juttu olnud, huvi korral kasuta otsingut.
Patrol, Pajero, Trooper kasutatud jupid.
56 486769, isakene@gmail.com
sitikass
Fitting 38"

Postitus Postitas sitikass »

Kuram panete mindki pead sügama. :lol:
Kui elus ei vea, siis 4x4 iks veab!
+47 40726287
GPM
Mudder

Postitus Postitas GPM »

isakene kirjutas:
GPM kirjutas: Tere
Pajeroga on keerulisem, sel on ees sõltumatu vedrustus ja torsioonvedrud. Oma 5 cm saab probleemivabalt tõsta, edasi on juba suuremat sorti ehitus, mis on pealekauba üsna küsitava kasuteguriga. Siin foorumis on Pajero tõstmisest ka pikemalt juttu olnud, huvi korral kasuta otsingut.
Mina olin see kes sulle helistas juba.tuleks hea meelega sinu juurde ja näitaks oma Pajerot et ehk on võimalik see 5cm ikka ära teha. :D
Küttepuud Harjumaal saab minult tellida! Tel:53600375 või Halupuu24@hot.ee
Kasutaja avatar
CaveMan
True Off Roader!
Kontakt:

Postitus Postitas CaveMan »

GPM kirjutas: Mina olin see kes sulle helistas juba.tuleks hea meelega sinu juurde ja näitaks oma Pajerot et ehk on võimalik see 5cm ikka ära teha. :D
Kui see tõesti tööks läheb, siis oleks hea kui pärast saaks pilte "enne ja pärast" ning infot, kuidas sõiduomadustele mõjus see torsioonide keeramine ja mis kokku maksma läks.
Land Cruiser 100 2005, 4,2TD Aut - 33'' Cooper Discoverer STT PRO - Come Up DV-9
Vasta

Mine “Bizniz”