otsin kedagi kes raha eest teeks auto tõste ära.....
Moderaatorid: jr, boob, Moderators
otsin kedagi kes raha eest teeks auto tõste ära.....
otsin siis kedagi kes teeks nissan patrol,88a,pikk 10 cm tõste raha eest et, palju see maksma läheks ja koht võiks asuda harjumaal.
sooviks siis hinda teada saada, kaua aega läheb ja millal teha saaks.
tänud
sooviks siis hinda teada saada, kaua aega läheb ja millal teha saaks.
tänud
- isakene
- I know how to fix stuff
Re: otsin kedagi kes raha eest teeks auto tõste ära.....
Helistad mulle, lepime kokku, et teaksin detailid valmis teha ja vajalikud lisavedrud leida. Ettevalmistus võtab päevakese, sõltub muidugi sellest palju mul hetkel tööd järjekorras on. Kui mul asjad valmis, sõidad kohale ning paari-kolme tunni pärast sõidad tõstetud autoga minema.
Jutt siis lisaspiraalidest silla ja raami vahel, sellist tõstet olen teinud kokku mõnelekümnele autole.
Hinnaks kokku €200.
Asun Lääne-Virus, Tallinnast ca 70 km.
Jutt siis lisaspiraalidest silla ja raami vahel, sellist tõstet olen teinud kokku mõnelekümnele autole.
Hinnaks kokku €200.
Patrol, Pajero, Trooper kasutatud jupid.
56 486769, isakene@gmail.com
Tereisakene kirjutas:Helistad mulle, lepime kokku, et teaksin detailid valmis teha ja vajalikud lisavedrud leida. Ettevalmistus võtab päevakese, sõltub muidugi sellest palju mul hetkel tööd järjekorras on. Kui mul asjad valmis, sõidad kohale ning paari-kolme tunni pärast sõidad tõstetud autoga minema.
Hinnaks kokku €200.
Kas tõsdad ka 92.a. Pajerot (7kohta)?
Küttepuud Harjumaal saab minult tellida! Tel:53600375 või Halupuu24@hot.ee
- isakene
- I know how to fix stuff
Pajeroga on keerulisem, sel on ees sõltumatu vedrustus ja torsioonvedrud. Oma 5 cm saab probleemivabalt tõsta, edasi on juba suuremat sorti ehitus, mis on pealekauba üsna küsitava kasuteguriga. Siin foorumis on Pajero tõstmisest ka pikemalt juttu olnud, huvi korral kasuta otsingut.GPM kirjutas: Tere
Patrol, Pajero, Trooper kasutatud jupid.
Kuram panete mindki pead sügama. 

Kui elus ei vea, siis 4x4 iks veab!
+47 40726287
+47 40726287
Mina olin see kes sulle helistas juba.tuleks hea meelega sinu juurde ja näitaks oma Pajerot et ehk on võimalik see 5cm ikka ära teha.isakene kirjutas:Pajeroga on keerulisem, sel on ees sõltumatu vedrustus ja torsioonvedrud. Oma 5 cm saab probleemivabalt tõsta, edasi on juba suuremat sorti ehitus, mis on pealekauba üsna küsitava kasuteguriga. Siin foorumis on Pajero tõstmisest ka pikemalt juttu olnud, huvi korral kasuta otsingut.GPM kirjutas: Tere

Küttepuud Harjumaal saab minult tellida! Tel:53600375 või Halupuu24@hot.ee
- CaveMan
- True Off Roader!
- Kontakt:
Kui see tõesti tööks läheb, siis oleks hea kui pärast saaks pilte "enne ja pärast" ning infot, kuidas sõiduomadustele mõjus see torsioonide keeramine ja mis kokku maksma läks.GPM kirjutas: Mina olin see kes sulle helistas juba.tuleks hea meelega sinu juurde ja näitaks oma Pajerot et ehk on võimalik see 5cm ikka ära teha.
Land Cruiser 100 2005, 4,2TD Aut - 33'' Cooper Discoverer STT PRO - Come Up DV-9