Pettunud samurai mehes
Moderaator: Moderators
Pettunud samurai mehes
Pettunud punase samuka juhis kes täna haapsallu sõitis. Nägin ,et oh samasugune masin nagu mul vurab mööda maanteed, kimasin järgi ja mööda ,et saada inspiratsiooni tema masina ehitusest, varsti peale möödasõitu keerasin ära. Selle eest vastutasuks pikalt signaali ja ohtralt keskmist näppu,,,, kurb et punase samurai (värvimisteenust pakkuv) juhi iq nii madal on.... aga eks jumal annab ju mõnele rohkem ja mõnele vähem 
Re: Pettunud samurai mehes
Kui veel mu tütart ahistad siis sa ei näe üldse enam näppe.karli kirjutas:Pettunud punase samuka juhis kes täna haapsallu sõitis. Nägin ,et oh samasugune masin nagu mul vurab mööda maanteed, kimasin järgi ja mööda ,et saada inspiratsiooni tema masina ehitusest, varsti peale möödasõitu keerasin ära. Selle eest vastutasuks pikalt signaali ja ohtralt keskmist näppu,,,, kurb et punase samurai (värvimisteenust pakkuv) juhi iq nii madal on.... aga eks jumal annab ju mõnele rohkem ja mõnele vähem
karli, ära ole pettunud, ole parem õnnelik, et nina terve ja kulm rullis pole
Järgmisele mehele, kes mulle peaks nii tegema (mööda kimama ja siis ära keerama, segades minu rahulikku kulgemist), viskan rattavõtme tagaaknast sisse 
Läks Stirlitz mööda tänavat ja nägi, kuidas valges ürbis mees plangul roppusi üle värvib.
-Moderaator, mõtles Stirlitz.
-Moderaator, mõtles Stirlitz.