Pettunud samurai mehes

Postid, mis kuhugi mujale ei sobi.

Moderaator: Moderators

Suletud
Kasutaja avatar
karli
Rock Crawler

Pettunud samurai mehes

Postitus Postitas karli »

Pettunud punase samuka juhis kes täna haapsallu sõitis. Nägin ,et oh samasugune masin nagu mul vurab mööda maanteed, kimasin järgi ja mööda ,et saada inspiratsiooni tema masina ehitusest, varsti peale möödasõitu keerasin ära. Selle eest vastutasuks pikalt signaali ja ohtralt keskmist näppu,,,, kurb et punase samurai (värvimisteenust pakkuv) juhi iq nii madal on.... aga eks jumal annab ju mõnele rohkem ja mõnele vähem :)
Kasutaja avatar
Madis
True Off Roader!
Kontakt:

Postitus Postitas Madis »

Äkki vaatad eelkõige peegli, siis mõtled natuke asja üle, siis vaata oma kinga numbrit ja mõlguta mõtteid iq üle edasi.
Kasutaja avatar
tango
Lendab Madalalt
Kontakt:

Re: Pettunud samurai mehes

Postitus Postitas tango »

karli kirjutas:Pettunud punase samuka juhis kes täna haapsallu sõitis. Nägin ,et oh samasugune masin nagu mul vurab mööda maanteed, kimasin järgi ja mööda ,et saada inspiratsiooni tema masina ehitusest, varsti peale möödasõitu keerasin ära. Selle eest vastutasuks pikalt signaali ja ohtralt keskmist näppu,,,, kurb et punase samurai (värvimisteenust pakkuv) juhi iq nii madal on.... aga eks jumal annab ju mõnele rohkem ja mõnele vähem :)
Kui veel mu tütart ahistad siis sa ei näe üldse enam näppe.
Kasutaja avatar
boob
Moderator

Postitus Postitas boob »

karli, ära ole pettunud, ole parem õnnelik, et nina terve ja kulm rullis pole :twisted: Järgmisele mehele, kes mulle peaks nii tegema (mööda kimama ja siis ära keerama, segades minu rahulikku kulgemist), viskan rattavõtme tagaaknast sisse :evil:
Läks Stirlitz mööda tänavat ja nägi, kuidas valges ürbis mees plangul roppusi üle värvib.
-Moderaator, mõtles Stirlitz.
Kasutaja avatar
K.Kotkas
Tema Ise

Postitus Postitas K.Kotkas »

Lasteaed.

Arvatavasti oleks järgmine post olnud nii loll, et lendaks Idiot Cornerisse. Säästan teid sellest siis.
Katsu inimene olla siis olen ka mina.
Suletud

Mine “Ajaviide ja muidu huvitav jutt”