Kust saab kolvirõngaid kompressorile????

Liiga tihti on meil see küsimus. Palun, Paneme siia oma uiteküsimused ja fleimime siin, et millist maasturit ma tahan või vajan

Moderaator: Moderators

Suletud
Kasutaja avatar
Full Block
Off Roader Wannabe

Kust saab kolvirõngaid kompressorile????

Postitus Postitas Full Block »

Nimelt siis tegu ingersoll-rand-i mingi suht väikse masinaga. Stokker, kui IR-i ametlik esindaja Eestis tõstis käed ülesse ja andis alla. Kummaline on see, iga kord küsiti mu käest spilka pealt koode ja samade koodidega pakuti korda mööda mulle 3 eri varianti rõngaid. See jamps on juba detsembrist saati käinud. Nüüd aga rehvihooaeg algamas ja kiirelt kompressorit vaja.

Kas keegi teeb/müüb mõõdu järgi rõngaid kuskil????

APPI

Kalle
Kasutaja avatar
samru
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas samru »

Hmm, päris huvitav, et stokker kohe midagi ei leidnud... Tuleb muidugi tunnistada, et Ingersolli kompressorite varuosade leidmine on väga keeruline, aga ikkagi... Äkki annad kompressori andmed, vaatan, äkki leian ise õiged rõngad ülesse!
Kasutaja avatar
tai
unistus TR nullist

Postitus Postitas tai »

Ise võitlen sama hädaga. Mõõdu järgi saab kataloogist vaadata auto rõngad hakkavad 58mm ´+ Sikli omad samas õhukesed.
Kohad kust mina abi sain
forss assakul reti teel, kes mõõdu järgi mingi saanja rõngaid pakkus
aircom - peterburi teel sinna võta nihik kaasa, sest poisid mõõdavad seal kolbe plastik joonlauaga
hiiu traktori varuosade pood sealt saab vene kraami mida modides sobitab päris mitmessae auku.

edu
Asjadele tuleb lennukalt läheneda
58021221
rainz
Got ARB and Nitrous?

Re: Kust saab kolvirõngaid kompressorile????

Postitus Postitas rainz »

Full Block kirjutas:Nimelt siis tegu ingersoll-rand-i mingi suht väikse masinaga. Stokker, kui IR-i ametlik esindaja Eestis tõstis käed ülesse ja andis alla. Kummaline on see, iga kord küsiti mu käest spilka pealt koode ja samade koodidega pakuti korda mööda mulle 3 eri varianti rõngaid. See jamps on juba detsembrist saati käinud. Nüüd aga rehvihooaeg algamas ja kiirelt kompressorit vaja.

Kas keegi teeb/müüb mõõdu järgi rõngaid kuskil????

APPI

Kalle
Ei tea kas aitab,aga aastaid tagasi otsisime vanadele diisel pinnasevibrale rõngaid ja saalesi ning muid pudi-padi! Leidsime poe,mis asub kadakal Kannu kõrtsi vastas üle tee! Nime ei mäleta aga pood endiselt olemas!Müüb vist tsiklite ja paatide mootorite varuosi! Aga võin kah eksida!
Kasutaja avatar
Full Block
Off Roader Wannabe

Järgmise nädala alguses on lootust ühe 4x4 kasutaja käest abi saada.
Tänud
Kasutaja avatar
Full Block
Off Roader Wannabe

Asjad olemas. Abi sain kasutaja Paabu I käest. :)
Tänud
Suletud

Mine “Tahan osta aga ?”