Nimelt siis tegu ingersoll-rand-i mingi suht väikse masinaga. Stokker, kui IR-i ametlik esindaja Eestis tõstis käed ülesse ja andis alla. Kummaline on see, iga kord küsiti mu käest spilka pealt koode ja samade koodidega pakuti korda mööda mulle 3 eri varianti rõngaid. See jamps on juba detsembrist saati käinud. Nüüd aga rehvihooaeg algamas ja kiirelt kompressorit vaja.
Kas keegi teeb/müüb mõõdu järgi rõngaid kuskil????
APPI
Kalle
Kust saab kolvirõngaid kompressorile????
Moderaator: Moderators
- Full Block
- Off Roader Wannabe
- tai
- unistus TR nullist
Ise võitlen sama hädaga. Mõõdu järgi saab kataloogist vaadata auto rõngad hakkavad 58mm ´+ Sikli omad samas õhukesed.
Kohad kust mina abi sain
forss assakul reti teel, kes mõõdu järgi mingi saanja rõngaid pakkus
aircom - peterburi teel sinna võta nihik kaasa, sest poisid mõõdavad seal kolbe plastik joonlauaga
hiiu traktori varuosade pood sealt saab vene kraami mida modides sobitab päris mitmessae auku.
edu
Kohad kust mina abi sain
forss assakul reti teel, kes mõõdu järgi mingi saanja rõngaid pakkus
aircom - peterburi teel sinna võta nihik kaasa, sest poisid mõõdavad seal kolbe plastik joonlauaga
hiiu traktori varuosade pood sealt saab vene kraami mida modides sobitab päris mitmessae auku.
edu
Asjadele tuleb lennukalt läheneda
58021221
58021221
Re: Kust saab kolvirõngaid kompressorile????
Ei tea kas aitab,aga aastaid tagasi otsisime vanadele diisel pinnasevibrale rõngaid ja saalesi ning muid pudi-padi! Leidsime poe,mis asub kadakal Kannu kõrtsi vastas üle tee! Nime ei mäleta aga pood endiselt olemas!Müüb vist tsiklite ja paatide mootorite varuosi! Aga võin kah eksida!Full Block kirjutas:Nimelt siis tegu ingersoll-rand-i mingi suht väikse masinaga. Stokker, kui IR-i ametlik esindaja Eestis tõstis käed ülesse ja andis alla. Kummaline on see, iga kord küsiti mu käest spilka pealt koode ja samade koodidega pakuti korda mööda mulle 3 eri varianti rõngaid. See jamps on juba detsembrist saati käinud. Nüüd aga rehvihooaeg algamas ja kiirelt kompressorit vaja.
Kas keegi teeb/müüb mõõdu järgi rõngaid kuskil????
APPI
Kalle
- Full Block
- Off Roader Wannabe
- Full Block
- Off Roader Wannabe