Ette tänades kes vastata viitsivad ja teavad

Moderaator: Moderators
tsilli kirjutas:Küsimus siis selles kumb oleks parem auto jahile kas Suzuki Samurai või Toyota lc70? Suuremat sorti ringiehitust pole plaanis peale m/t rehvide ja vints ninale. Oleks just huvitatud sellisest infost, et kumb on ökonoomsem, parema läbivusega ja odavam üleval pidada? Muidugi kui kellegil veel parem soovitus markide osas siis olen üks suur kõrv aga eriti silma on just need kaks isendit jäänud. NB kastikat kindlasti ei taha.
Ette tänades kes vastata viitsivad ja teavad
Kas oma aeg ei maksa midagi?seff kirjutas:odav üleval pidada niva
Igal juhul, pealegi maksavad ka niva jupid ju midagi, aga LC le pole lihtsalt juppe vaja ostagi, kui ise ikka väga vihane oma auto vastu pole.Madis kirjutas:Kas oma aeg ei maksa midagi?seff kirjutas:odav üleval pidada niva
Jahiautoks LC
Eksid - jupid on odavad, kuid pidamine on kallis. Hävinud närvid ja remondiks raisatud aeg on kulla hinda väärt.seff kirjutas:odav üleval pidada niva
lihtsalt väike tähelepanu juhtimine , küsiti autot jahil kulgemiseks mitte klapperjahiksLandy kirjutas:Eksid - jupid on odavad, kuid pidamine on kallis. Hävinud närvid ja remondika risatud aeg on kull hinda väärt.seff kirjutas:odav üleval pidada niva
Olen omanud hunnikut toyotasi kui ka hunnikut suzukisid . Nüüdseks on järel vaid üks suzuki, kuid mingi ülevaate olen saanud. Esiteks on see pisut ülepingutatud, et toyota on ülivastupidav ja suzuki läheb kohe katki. Kõik sõltub ju auto kasutamisest ja hooldamisest ning minumeelest taluvad mõlemad masinad erakordselt hästi piinamist. Suurimaks miinuseks suzukil on lehtvedrud ja maastikul hüppab kui kits.tsilli kirjutas:Suzuki juures meeldib endale eriti just auto väiksus ja jupid pidid ka odavad olema ning kui tagumised istmed välja rookida mahub ka koer taha (võre siis vaheseinaks).Tänud
Tänud Rommile! Väga asjalik ülevaade. Usun, et otsus langeb siiski Suzukile, just nende punktide pärast mis Rommi välja tõi.rommi kirjutas:Olen omanud hunnikut toyotasi kui ka hunnikut suzukisid . Nüüdseks on järel vaid üks suzuki, kuid mingi ülevaate olen saanud. Esiteks on see pisut ülepingutatud, et toyota on ülivastupidav ja suzuki läheb kohe katki. Kõik sõltub ju auto kasutamisest ja hooldamisest ning minumeelest taluvad mõlemad masinad erakordselt hästi piinamist. Suurimaks miinuseks suzukil on lehtvedrud ja maastikul hüppab kui kits.tsilli kirjutas:Suzuki juures meeldib endale eriti just auto väiksus ja jupid pidid ka odavad olema ning kui tagumised istmed välja rookida mahub ka koer taha (võre siis vaheseinaks).Tänud
Toyota on palju mugavam (esiteks juba tänu 1,5x suuremale kaalule) Sillad on tugevamad (kuni 35" rehv) ja mootorid jõulisemad. Rohkem ruumi ja suurepäraste diiselmootoritega.
Kergekaallane suzuki meeldis mulle rohkem. Sellega saab jaburalt kitsastest kohtadest läbi pugeda, katusega ATV ju põhimõtteliselt! Parim variant oleks osta lehvedrudel laia sillaga samurai, teha see ringi keerdudele, lisada roolivõim ja saad väga hea masina. Eriti popp oleks katusele raam ja mingi väike käru sappa ehitada ja ma ütleks et ideaalne safari/jahiauto.
Ma annan hääle suzukile, kuigi tegelikult omaks mõlemaid. Meeldib ka, et suzukil on väiksemad kulud (millisel autol on veel püsikas 300.-) ja olgem ausad - parem läbivus maastikul, kui me võrdleme kuni 32" rehve. Oluliselt lihtsam on ka mudast kätte saada 0.9T kaaluvat autot kui pea 2x raskemat.
tervitades,
rommi