eelmine omanik väidab ,et pump oli korras ja põletas masuuti , niiet vähe pole.

Kas kellegi veel sellist jama enne olnud?Milles võib probleem seisneda?
Tänud

Moderaatorid: jr, Maasturid, margus4x4ee, boob, Stupiduser, Veiko, hulkur, kala, ennukas, Daniel, erik, Moderators
Tänud!honkomees kirjutas:jumala õige, mul trakatsil pidevalt see mure, lasen kogemata paagi tühjaks ja pärast enam käia ei taha, ikka tsipa podiseb ja siis jokk, korduvalt, enne kui küte korralikult peale tuleb...STC kirjutas:Kui pumbas on õhk sees siis teeb ka niimoodi.
Kas sinu arvates on parem 10mini startert piinata, et pump kütte täis võtab?AsTroSS kirjutas:Peale remonti auto käivitamine nööri otsas ei ole just parimaid viise....
gasuzu kirjutas:Tere
Vaata terve kütte süsteem üle.Võta puhas kanister,pane diisel sisse ja
pane võimalikult lühikese voolikuga pumba juurde.Proovi.Kopatsil oli kunagi sama jama,paagis oli silikooni või kummi lätakas. Enne kätte ei saanud kui üles tuli.Minu suur juht ja õpetaja ütleb;enne kui midagi vahetad tuleb kõik muu välistada.
Mul suitseb praegu ka aga just see imelik , et enne kui välja sureb siis töötab hästi ja jõu puudust ka ei ole.JaanusLI kirjutas:Mul oli endal sedasi,et käis,aga nibin nabin väljasuremis piiril. Asi oli selles,et süüde oli liiga hiline, keerasin süüte varajaseks ja käib nagu kell. muidugi suitses ka kohutavalt, kui süüde hiline oli:)