Fordi Diisli probleemid!

Oled huviline ja alles avastad enda jaoks 4x4 maailma või oled juba tõsine remondimees ning soovid jagada oma teadmisi siis siin saab küsida abi ja ka vastata tehnilist laadi küsimustele.

Moderaatorid: jr, Maasturid, margus4x4ee, boob, Stupiduser, Veiko, hulkur, kala, ennukas, Daniel, erik, Moderators

Kasutaja avatar
Priitm
Rock Crawler

Fordi Diisli probleemid!

Postitus Postitas Priitm »

Nimel hetkel käib mul üle mõistuse üks probleem Fordi diisli juures. Mootor ise 2,5td 68kw ja sai just uus pump(kasutatud :roll: ) mootorile peale pandud ja eelmine omanik väitis et kõik tipp topp :thumb: aga täna panin pumba peale ja kui auto käima sain siis töötab 10-15 sec ja siis lihtsalt sureb välja, kui kohe uuesti käivitada siis oh imet läheb käima ja kordub sama pull. Ma enda targa peaga :lol: mõtlesin et äkki võib suretusklapp jamada vahetasin ära aga ikka sama. Proovisin isegi aku pealt pideva voolu järgi aga ikka sama. :twak
eelmine omanik väidab ,et pump oli korras ja põletas masuuti , niiet vähe pole. :driving

Kas kellegi veel sellist jama enne olnud?Milles võib probleem seisneda?

Tänud :beer:
STC
Mudder

Postitus Postitas STC »

Kui pumbas on õhk sees siis teeb ka niimoodi.
honkomees
True Off Roader!

Postitus Postitas honkomees »

STC kirjutas:Kui pumbas on õhk sees siis teeb ka niimoodi.
jumala õige, mul trakatsil pidevalt see mure, lasen kogemata paagi tühjaks ja pärast enam käia ei taha, ikka tsipa podiseb ja siis jokk, korduvalt, enne kui küte korralikult peale tuleb...
Kasutaja avatar
Priitm
Rock Crawler

honkomees kirjutas:
STC kirjutas:Kui pumbas on õhk sees siis teeb ka niimoodi.
jumala õige, mul trakatsil pidevalt see mure, lasen kogemata paagi tühjaks ja pärast enam käia ei taha, ikka tsipa podiseb ja siis jokk, korduvalt, enne kui küte korralikult peale tuleb...
Tänud!

mõtlesin ise ka seda AGA algul tõmbasin auto käima oma 500m ja siis sõitsin tagasi
Kas selle aja sees juba õhk välja ei lähe? :oops:
AsTroSS
Fitting 44"

Postitus Postitas AsTroSS »

Peale remonti auto käivitamine nööri otsas ei ole just parimaid viise....
Dodge Ram T25
Dodge Ram T35

Kui suureks saan ,siis ostan KRAZ 255B ......
Kasutaja avatar
tai
unistus TR nullist

Postitus Postitas tai »

Päästa üks pihusti toru lahti ja lase sealt mull välja.
Asjadele tuleb lennukalt läheneda
58021221
walter42
Off Roader Wannabe

Postitus Postitas walter42 »

Üks toru lahti jah,siis peaks õhu välja saama. Kui minu masinal paak kuivale lasta siis pean vähemalt 10min ca 1000 p/min hoidma siis läheb õhk välja, kui gaasi litsuda sureb välja.
Kasutaja avatar
Priitm
Rock Crawler

AsTroSS kirjutas:Peale remonti auto käivitamine nööri otsas ei ole just parimaid viise....
Kas sinu arvates on parem 10mini startert piinata, et pump kütte täis võtab?

Käisin just proovimas ja ma ei usu et õhk vahel on kuna:

Läks kenasti käima ja tõõtas algul ülihästi, sain sõita mingi 500m ja lihtsalt suri välja :twisted:
Proovisin kohe käima aga ei läinud, ootasin minuti ja läks käima ja sama jama 200-300 m sai sõita ja lihtsalt sureb välja enne seda kõik kena Jõudu on ja ei ole tuima ka.

kahtlustasin ikka seda suretusklappi ja viskasin selle ültse vahelt ära. ikka sama jama.

Keerasin pumbast kütet peale, ikka sama jama.

Siis tegin ühe 3km-ise ringi ja selle ajajooksul pole paremaks läinud. Saad paarsada meetrit sõita ja siis jälle oota. Selline tunne on nagu ei saaks kütetkätte.Vahetasin isegi küttefiltri ära :bang: aga tulutult

Mul mõistus otsas.Asi peab olema pumbas või mis siinsed traktoristid :hihi: arvavad?
gasuzu
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas gasuzu »

Tere

Vaata terve kütte süsteem üle.Võta puhas kanister,pane diisel sisse ja
pane võimalikult lühikese voolikuga pumba juurde.Proovi.Kopatsil oli kunagi sama jama,paagis oli silikooni või kummi lätakas. Enne kätte ei saanud kui üles tuli.Minu suur juht ja õpetaja ütleb;enne kui midagi vahetad tuleb kõik muu välistada.
...hääled minu peas kinnitavad;ma olen täiesti terve!
http://www.youtube.com/watch?v=t8roxM1k02g
Kasutaja avatar
Priitm
Rock Crawler

gasuzu kirjutas:Tere

Vaata terve kütte süsteem üle.Võta puhas kanister,pane diisel sisse ja
pane võimalikult lühikese voolikuga pumba juurde.Proovi.Kopatsil oli kunagi sama jama,paagis oli silikooni või kummi lätakas. Enne kätte ei saanud kui üles tuli.Minu suur juht ja õpetaja ütleb;enne kui midagi vahetad tuleb kõik muu välistada.

Tänud!
provin homme kindlalt ära

Ma vahetasin pumba kuna läks õhtale. Hakkas lõhkuma ja lasi küte alla(tihendid ei pidanud enam)
JaanusLI
Fitting 44"
Kontakt:

Postitus Postitas JaanusLI »

Mul oli endal sedasi,et käis,aga nibin nabin väljasuremis piiril. Asi oli selles,et süüde oli liiga hiline, keerasin süüte varajaseks ja käib nagu kell. muidugi suitses ka kohutavalt, kui süüde hiline oli:)
Kasutaja avatar
Priitm
Rock Crawler

JaanusLI kirjutas:Mul oli endal sedasi,et käis,aga nibin nabin väljasuremis piiril. Asi oli selles,et süüde oli liiga hiline, keerasin süüte varajaseks ja käib nagu kell. muidugi suitses ka kohutavalt, kui süüde hiline oli:)
Mul suitseb praegu ka aga just see imelik , et enne kui välja sureb siis töötab hästi ja jõu puudust ka ei ole.
Kasutaja avatar
zum
Rock Crawler

Postitus Postitas zum »

Paak vaakumisse ei tõmba äkki? Et ei saa korgist õhku peale vms :roll:
Kasutaja avatar
Priitm
Rock Crawler

zum kirjutas:Paak vaakumisse ei tõmba äkki? Et ei saa korgist õhku peale vms :roll:
Juba proovisin täna :twisted: ei aidanud!

Aga muidu tõmbab paagi vaakumisse küll.

nii homme proovin siis :
1) Panen pumbale otse kankust kütte peale
2)Keeran süüdet
Kasutaja avatar
ibra
I live off from the mud

Postitus Postitas ibra »

Mis selle vana pumbaga juhtus ,et see uus vana peale pandi? Kui vana veel alles siis soovitan vana pumpa proovida.Aga et eelmine omanik väitis et põletas masuuti ,nii et vähe pole ,ei tähenda veel et pump korras oleks.
Me oleme kõik võhikud,ainult erinevates valdkondades.
Vasta

Mine “Hooldus ja Remont”