Tere
Kastiga UAZ-l kohapealt äraminek raske. Kui mõlemad sillad järgi, siis veel liigub, kuid kui ainult tagasild, siis hing kinni.
Kas võib olla see jama et poob tagasillas midagi kinni. Tagasilda sai aasta tagasi remonditud ja paigaldatud uus tigu ja taldrik-komplekt. Difri hambumuse paikapanekul sai paber vahelt läbi lastud ja kui sild kokku sai käis kõik ilusti ringi.
Kas võimalik olukorda lahendada ilma tagasilda lahtikiskumata?
Uaz tagasild
Moderaatorid: jr, Landy, Moderators
Mul hiljaaegu sama jama oli. Ainult tagasillaga ei liikunud paigast, aga kui esisild ja aeglusti ka sees olid, siis liikus. Diagnoosiks oli purunenud tagadiffer. Oli teine ikka päris ribadeks. Kunagi varem oli ka sama teema, hästi ei mäleta enam, aga siis vist olid tagasilla difrilaagrid puruks.
Arvan, et ega sa tagasilla lahtivõtmisest vist ei pääse.
Arvan, et ega sa tagasilla lahtivõtmisest vist ei pääse.
...aga mis siin ikka pikalt targutada...
Mul mõlemal korral oli nii, et sõitsin, jäin seisma ja uuesti sõitma hakates enam kohapealt ei liikunud. Viimasel korral korraks enne nagu tundsin, et miskit justkui pidurdas hetkeks, kuid kuna diisel, siis arvasin, et tõmbas kuskilt õhku vahele. Mingeid teisi hääli küll enne tähele ei pannud. Keera tagumised poolassid välja, kui siis esisillaga sõidab probleemideta, siis peaks suht kindel olema, et miskit selle tagumise difriga jamasti. Ma ise ka suht võhik sellel alal, aga endal sellised kogemused.
...aga mis siin ikka pikalt targutada...