Uaz tagasild

Gaz 69, UAZ 469 või Gaz 66 või ZIL. Ühine nimetaja kogu Vene maasturliikurite kohta. Olgu ta siis veok või sõiduk. Lubatud ka roomiksõidukid ja sõjaväetehnika.

Moderaatorid: jr, Landy, Moderators

Vasta
bon
Mudder

Uaz tagasild

Postitus Postitas bon »

Tere

Kastiga UAZ-l kohapealt äraminek raske. Kui mõlemad sillad järgi, siis veel liigub, kuid kui ainult tagasild, siis hing kinni.
Kas võib olla see jama et poob tagasillas midagi kinni. Tagasilda sai aasta tagasi remonditud ja paigaldatud uus tigu ja taldrik-komplekt. Difri hambumuse paikapanekul sai paber vahelt läbi lastud ja kui sild kokku sai käis kõik ilusti ringi.
Kas võimalik olukorda lahendada ilma tagasilda lahtikiskumata?
jack
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas jack »

Kas hing lihtsalt kinni või on aru saada, et tagumistel ratastel oleks justkui pidurid peal?
...aga mis siin ikka pikalt targutada...
bon
Mudder

Postitus Postitas bon »

Ei saagi täpselt aru. Ei jõua vedada nagu oleks kuskil kinni.
Samas kui esisild sees, siis äklisema kohapealt äraminekuga tõmbab ka tagaratta ringi.
jack
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas jack »

Mul hiljaaegu sama jama oli. Ainult tagasillaga ei liikunud paigast, aga kui esisild ja aeglusti ka sees olid, siis liikus. Diagnoosiks oli purunenud tagadiffer. Oli teine ikka päris ribadeks. Kunagi varem oli ka sama teema, hästi ei mäleta enam, aga siis vist olid tagasilla difrilaagrid puruks.
Arvan, et ega sa tagasilla lahtivõtmisest vist ei pääse.
bon
Mudder

Postitus Postitas bon »

Kas siis mingit häält ei tulnud sisse kui laagrid või differ katki
Mul ei ole küll midagi kuulda.
Peale difri vahetust ei ole masin eriti midagi sõitnudki. Niisama majapidamises rohkem "õuenarriks" olnud.
jack
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas jack »

Mul mõlemal korral oli nii, et sõitsin, jäin seisma ja uuesti sõitma hakates enam kohapealt ei liikunud. Viimasel korral korraks enne nagu tundsin, et miskit justkui pidurdas hetkeks, kuid kuna diisel, siis arvasin, et tõmbas kuskilt õhku vahele. Mingeid teisi hääli küll enne tähele ei pannud. Keera tagumised poolassid välja, kui siis esisillaga sõidab probleemideta, siis peaks suht kindel olema, et miskit selle tagumise difriga jamasti. Ma ise ka suht võhik sellel alal, aga endal sellised kogemused.
Vasta

Mine “UAZ / GAZ / ZIL jt”