jeep crand cherlokee tagatuled jamavad

Moderaatorid: jr, vtl, Moderators

Vasta
roland4
Rookie

jeep crand cherlokee tagatuled jamavad

Postitus Postitas roland4 »

mure selline,et tagatuled ei pole ja seoses sellega ka pidurituled. koik ulejaanud tuled ok(suunad,tagakaigu ja udutuled) kui suude on valjas siis uks pidurituli poleb aga kui suude sees siis ei. kas on voimalik,et uhe pirni labipolemisel uttleb ules kogu jama.
ORUMETS
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas ORUMETS »

tuttav mure ! mul esines viga selles et lühis tekkis käru pistikus ja põletas tagatulede ploki läbi! oli sama moodi ,aga viisin elektriku juurde ja nüüd töötavad aga komp näitab viga! see asub taga vasakul pool plastikute all
wrangler yj
nelikvedu tekitab sõltuvust! 56 935 696
via101

Postitus Postitas via101 »

Ma ka mõtlesin ja otsisin seda asja taga aga ei leidnud,lõpuks mõtlesin et kontrolliks pirne ja oh imet olidki need katski :?
Leidsin veel mingi pistiku sealt vasakult plastiku alt,et oskab keegi öelda mis sinna taha sab ühendada? mingi 12 pinine vms pistik vasakul plastiku taga
Kasutaja avatar
Terribleone
Mudder

Postitus Postitas Terribleone »

Kontrollige massi. Endal samamoodi vilkusid ja tegid igast tsirkust need tagatuled. Kõik pesad puhtaks ilusti ja tuleb vaadata, et klemmid ilusti jõuavad ühendusteni. Endal näiteks vasaku tagumise massi klemm ei ulatunud ja sp. ka see tulede vilkumine seal oli.

Samamoodi oli mul probleem esimeste udukatega. Vahetasin pirnid ära, eemaldasin vee ja muu sodi sealt seest aga ikka udukad ei põle. Tükk aega mõtlesin ja nuputasin ja siis järsku :idea: krt tulede nuppu tuleb välja tõmmata, et esimesed udukad tööle hakkaksid. my bad
Jõud taha - ütles karu ja lõi t*ra läbi toore kase!
Kasutaja avatar
ibra
I live off from the mud

Postitus Postitas ibra »

via101 kirjutas:Ma ka mõtlesin ja otsisin seda asja taga aga ei leidnud,lõpuks mõtlesin et kontrolliks pirne ja oh imet olidki need katski :?
Leidsin veel mingi pistiku sealt vasakult plastiku alt,et oskab keegi öelda mis sinna taha sab ühendada? mingi 12 pinine vms pistik vasakul plastiku taga
Sinna ühendatakse käru juhtmestik.
Me oleme kõik võhikud,ainult erinevates valdkondades.
Vasta

Mine “Chrysler / Jeep / Wrangler”