jeep crand cherlokee tagatuled jamavad
Moderaatorid: jr, vtl, Moderators
jeep crand cherlokee tagatuled jamavad
mure selline,et tagatuled ei pole ja seoses sellega ka pidurituled. koik ulejaanud tuled ok(suunad,tagakaigu ja udutuled) kui suude on valjas siis uks pidurituli poleb aga kui suude sees siis ei. kas on voimalik,et uhe pirni labipolemisel uttleb ules kogu jama.
- Terribleone
- Mudder
Kontrollige massi. Endal samamoodi vilkusid ja tegid igast tsirkust need tagatuled. Kõik pesad puhtaks ilusti ja tuleb vaadata, et klemmid ilusti jõuavad ühendusteni. Endal näiteks vasaku tagumise massi klemm ei ulatunud ja sp. ka see tulede vilkumine seal oli.
Samamoodi oli mul probleem esimeste udukatega. Vahetasin pirnid ära, eemaldasin vee ja muu sodi sealt seest aga ikka udukad ei põle. Tükk aega mõtlesin ja nuputasin ja siis järsku
krt tulede nuppu tuleb välja tõmmata, et esimesed udukad tööle hakkaksid. my bad
Samamoodi oli mul probleem esimeste udukatega. Vahetasin pirnid ära, eemaldasin vee ja muu sodi sealt seest aga ikka udukad ei põle. Tükk aega mõtlesin ja nuputasin ja siis järsku

Jõud taha - ütles karu ja lõi t*ra läbi toore kase!
Sinna ühendatakse käru juhtmestik.via101 kirjutas:Ma ka mõtlesin ja otsisin seda asja taga aga ei leidnud,lõpuks mõtlesin et kontrolliks pirne ja oh imet olidki need katski![]()
Leidsin veel mingi pistiku sealt vasakult plastiku alt,et oskab keegi öelda mis sinna taha sab ühendada? mingi 12 pinine vms pistik vasakul plastiku taga
Me oleme kõik võhikud,ainult erinevates valdkondades.