K: 94.a. grand cherokee limited tehnika?

Moderaatorid: jr, vtl, Moderators

Vasta
valerka
Rookie
Kontakt:

K: 94.a. grand cherokee limited tehnika?

Postitus Postitas valerka »

Tere. Sirvisin otsingu otsast lõpuni :) kuid ennast piinavat ei kohanud. Seega kuna ise suht algaja ja enamus jutte (teemasi, postitusi) üles ehitatud
terminitega "dana 44" , "kast 242" jne. Paha,-hea :roll: niisiis mille järgi või kust otsida vastava silla, kasti info sedelit koodi(nr) , et teada saada millise tehnikaga enda auto varustatud on?
Igaks petteks siis masin Jeep Grand Cherokee Limited 4.0i 135kw 94.a. aut.kast ning kere roheline :lol:
Õigel masinal peaks olema ikkagi 3 pedaali
Jeep Grand Cherokee limited 4.0i 135kw aut.kast 94.a.
insener007
Fitting 44"

Postitus Postitas insener007 »

Mina sain oma sellesisulistele küsilausetele vastused TopPartsist, kus Kaido oli VIN koodi alusel lahkelt nõus kogu auto tehases koostamise listi kolmel lehel välja printima.
Chero
valerka
Rookie
Kontakt:

insener007 kirjutas:Mina sain oma sellesisulistele küsilausetele vastused TopPartsist, kus Kaido oli VIN koodi alusel lahkelt nõus kogu auto tehases koostamise listi kolmel lehel välja printima.
Jah . Sellist infot, mis seal võiks või oli jne. ehku värk! Tegemist ei ole ikkagit uue masinaga. Ennem mind võibollagit ennem teda kellelt mina masina sain on kindlasti miskit näpitud tehtud?! Seega ei saa kindel olla mis varustuses sõiduk 14.a. pärast on. :wink:
Kasutaja avatar
Myrgel
Rock Crawler
Kontakt:

Postitus Postitas Myrgel »

valerka kirjutas:
insener007 kirjutas:Mina sain oma sellesisulistele küsilausetele vastused TopPartsist, kus Kaido oli VIN koodi alusel lahkelt nõus kogu auto tehases koostamise listi kolmel lehel välja printima.
Jah . Sellist infot, mis seal võiks või oli jne. ehku värk! Tegemist ei ole ikkagit uue masinaga. Ennem mind võibollagit ennem teda kellelt mina masina sain on kindlasti miskit näpitud tehtud?! Seega ei saa kindel olla mis varustuses sõiduk 14.a. pärast on. :wink:
Kom korda lugesin läbi - mitte midagi aru ei saa. Ja täiesti kaine olen.

Ennem mind võibollagit ennem teda kellelt mina masina sain on kindlasti miskit näpitud tehtud?!

Suudad ehk end kokku võtta ja oma murdes kirjutatud teksti laialt levinud kirjakeelde ümber tõlkida.

Jõudu:
Urmas
Toyota Land Cruiser LJ70 TR2
www.myrgel.com
valerka
Rookie
Kontakt:

:lol: ühesõnaga ei saa kindel olla, et masin samadest tükkidest koosneb millega ta tehasest tuli :lol:
Kasutaja avatar
reimo
Rock Crawler
Kontakt:

Postitus Postitas reimo »

Kõige lihtsam - näita autot kellegile, kes Grande enne lähemalt näinud on, ja saad vastuse.

Limited tuli tehasest 249 vahekastiga - kui Sul on vahekasti kangil asendid 4Hi, N ja 4Lo, siis on see seal siiani all. Sild oli tehasest Dana 35C, selle eraldamiseks Dana 44-st leiad abi siit:
http://www.jeeps-offroad.com/f51/rear-a ... post328676
Aga kui keegi ülekandeid muutnud vms, siis seda Sa sildilt ikka aru ei saa.
Oli Grand Cherokee '93 metsasõitudeks - müüdud
Nüüd Grand Cherokee '12 teedel liikumiseks ja veduriks
Kasutaja avatar
vanaisa
Fitting 38"
Kontakt:

Postitus Postitas vanaisa »

mina saatsin päringu Jeepi tegelastele ja päeva pärast potsatas postkasti factory build sheet, kus siis kirjas kõik tehnikast, millega auto tehaseväravast välja veeres.
Vasta

Mine “Chrysler / Jeep / Wrangler”