terminitega "dana 44" , "kast 242" jne. Paha,-hea

Igaks petteks siis masin Jeep Grand Cherokee Limited 4.0i 135kw 94.a. aut.kast ning kere roheline

Moderaatorid: jr, vtl, Moderators
Jah . Sellist infot, mis seal võiks või oli jne. ehku värk! Tegemist ei ole ikkagit uue masinaga. Ennem mind võibollagit ennem teda kellelt mina masina sain on kindlasti miskit näpitud tehtud?! Seega ei saa kindel olla mis varustuses sõiduk 14.a. pärast on.insener007 kirjutas:Mina sain oma sellesisulistele küsilausetele vastused TopPartsist, kus Kaido oli VIN koodi alusel lahkelt nõus kogu auto tehases koostamise listi kolmel lehel välja printima.
Kom korda lugesin läbi - mitte midagi aru ei saa. Ja täiesti kaine olen.valerka kirjutas:Jah . Sellist infot, mis seal võiks või oli jne. ehku värk! Tegemist ei ole ikkagit uue masinaga. Ennem mind võibollagit ennem teda kellelt mina masina sain on kindlasti miskit näpitud tehtud?! Seega ei saa kindel olla mis varustuses sõiduk 14.a. pärast on.insener007 kirjutas:Mina sain oma sellesisulistele küsilausetele vastused TopPartsist, kus Kaido oli VIN koodi alusel lahkelt nõus kogu auto tehases koostamise listi kolmel lehel välja printima.