Mitsu Pajero 2,8TD `95a.

Moderaatorid: Maasturid, Moderators

Kasutaja avatar
TiitR
I live off from the mud

Mitsu Pajero 2,8TD `95a.

Postitus Postitas TiitR »

Tere maasturite pererahvas. Alates tänasest (kuigi liitusin klubiga juba paar päeva varem, kuna oli 1 jahiauto soov juba ammu meeles mõlkunud) on mul siia foorumisse arvatavasti palju asja ja loodan, et te mind kui rohelist maasturi sõpra kohe väja ei naerea ega muu sellist. Kuna masin sellelaadne esimene, siis edaspidine isalik soovitus kulub alati marjaks ära. Neliveolistest masinatest olen omanud ainult Audi A4 Quattrot :oops: , kuid nüüdseks on lisandunud hobide juurde ka jahipidamine ja kõrgema masina vastu on tekkinud suht/koht hädavajalik nõue. Kiibitsesin oma nädal aega ühte Mitsu Pajerot ja täna see ka soetatud saadi. Kuna ise oman tänavasõitudeks spotrveduga BMW-d E60 ja ainumad kogemused on töökaaslase X5-ga, millest ainult kõrgvaade ja lummetuisanud linnatänavate läbimine nö. maasturite kapsaaeda olen sattunud, siis igasugu soovitused/noomitused on teretulnud. Enne tänast ostu olen lugenud kõik siinsed leheküljed läbi, mis puudutasid Mitsu Pajerot, kuid mõned küsimused tekkisid siiski.
1. Oman hetkel `96a. Pajero wagonit Super Select versiooni, mis omab autom. käimarit ja kas on tõene, nagu müüja väitis, et antud masinal on mootoril kett ülekanne?
2. Täna TLN-st TRT-sse ca.110 km/h tulles (kus oli nõetekohane 100 märk väljas) ei undanud masin kuskilt otsast, ega õõtsunud masin pea üldse (mida olin vaikselt kartnud)...tähendab see vist ainult head?
3. kuna müüja ei osanud öelda, mis õli hetkel sees, siis plaanin teha õli vahetuse. Küsin, kas oleks mõistlik panna poolsünt. õli ja kas vahetada nii vahekastis, kui ka tagasillas korraga õli ära?
4. Esiakna pesu paak lekib, nii, et kui kellelgi infot kust oleks (ka kõiki muid osi antud mudelile) osta, andku aga julgelt teada.
Teid juba ette tänades.
Tiit.
P.S kui midagi veel meenub või kui ise midagi küsida tahate, andke aga hoogsalt tuld. :D
Viimati muutis TiitR, L Mai 29, 2010 10:58 pm, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar
Maasturid
Legod Varuosadest
Kontakt:

Postitus Postitas Maasturid »

1.Mootoril on kett ülekanne.
2.Üldiselt küll.
3.Kui ei tea(uue auto ostul),siis on mõistlik kõik õlid vahetda.
4.Usun,et meit leiab selle vidina!
http://www.maasturid.ee
*Toomas Kärp = Maasturid = Radadel aastast 2004
* Wildtrak 2.0 Bi-turbo
* LC120
Kasutaja avatar
TiitR
I live off from the mud

Maasturid kirjutas:1.Mootoril on kett ülekanne.
2.Üldiselt küll.
3.Kui ei tea(uue auto ostul),siis on mõistlik kõik õlid vahetda.
4.Usun,et meit leiab selle vidina!
Tänud vastamast. Tean kohast Roosna-Alliku ainult nn. pakiautoauto lammutust, egas mitte seal ei pesitse? Ja kui palju kusitakse sellise asja (punkt 4. eest)? Samuti küsimus, et esiratastel puuduvad vist rummukapslid, kas ka neid on teil saada?
Tiit.Pilt
Viimati muutis TiitR, K Mai 21, 2008 12:49 am, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar
TiitR
I live off from the mud

Veel 2 küsimust. Juhiukse piilari lon kirjas, et soovitatakse mõõtu 265/70/15, kuid all 235/75/15, kas peaks mugavuseks/läbivuseks rehvid ära vahetama, eriti kui veel, et taga rehvidel jääk ca. 3 mm.? Ning kas oleks mõnda pädevamat venda Tartus, kes näitaks ette see neliveo süsteemi täpse rakenduvuse lülituskangi näol?
Kasutaja avatar
Maasturid
Legod Varuosadest
Kontakt:

Aknapesu paak ilma mootorita maksab meil 200-
* Wildtrak 2.0 Bi-turbo
* LC120
Kasutaja avatar
Ptyyp
Fitting 38"

Postitus Postitas Ptyyp »

Endal samasugune masin nagu sinul ainult, et manuaal kastiga. Neliveolülitused peaks samasugused olema ka automaadil. Enda masinal neid kange näpidud juba küll.
Võin jagada mõningaid näunäiteid
Helista: 56257376 Priit
Tunneb ennast 4x4 roolis hästi!
Kasutaja avatar
TiitR
I live off from the mud

Maasturid kirjutas:Aknapesu paak ilma mootorita maksab meil 200-
Mootor töötab, kuid paaki ise juba paigatud ja lekib ikkagi. Kas Gargo/DNP/DHL-ga tuleks ka kõne alla? Või on Sul endal vahepeal Tartusse asja? P.S ega Sul rummukapsleid eraldi pakkuda pole? Kodulehelt ei lugenud esimese hooga seda välja.
Viimati muutis TiitR, K Mai 21, 2008 8:33 pm, muudetud 2 korda kokku.
Kasutaja avatar
TiitR
I live off from the mud

Ptyyp kirjutas:Endal samasugune masin nagu sinul ainult, et manuaal kastiga. Neliveolülitused peaks samasugused olema ka automaadil. Enda masinal neid kange näpidud juba küll.
Võin jagada mõningaid näunäiteid
Helista: 56257376 Priit
Homme tulen Mitsuga veel linna (õli+filtrite vahetus + raua paigaldamine), seejärel jälle ei tea millal, kuna linnasõitudeks teine auto :) . Äkki saaks homme kokku?
Kasutaja avatar
Ptyyp
Fitting 38"

Homme 10.00-14.00 olen väga hõivatud aga peale seda sobib! Helista homme ja lepime kokku!
Kasutaja avatar
Maasturid
Legod Varuosadest
Kontakt:

TiitR kirjutas: P.S ega Sul rummukapsleid eraldi pakkuda pole? Kodulehelt ei lugenud esimese hooga seda välja.
Mida on mõeldud rummu kapslite all?Rummulukke?Velje kapslid?
* Wildtrak 2.0 Bi-turbo
* LC120
Kasutaja avatar
TiitR
I live off from the mud

Ptyyp kirjutas:Homme 10.00-14.00 olen väga hõivatud aga peale seda sobib! Helista homme ja lepime kokku!
Ok, helistan.
Kasutaja avatar
TiitR
I live off from the mud

Maasturid kirjutas:
TiitR kirjutas: P.S ega Sul rummukapsleid eraldi pakkuda pole? Kodulehelt ei lugenud esimese hooga seda välja.
Mida on mõeldud rummu kapslite all?Rummulukke?Velje kapslid?
Krt. ma olen selles "jeebinduses" veel nii pum-pum :oops: ...äkki krt. ongi hoopis veljekapslid puudu? Kuidagi väga lahtine tundub see rummuots. Äkki kui homme kodanik Ptyyp`iga kokku saan, siis äkki selgub mis täpselt puudu on.
Kasutaja avatar
TiitR
I live off from the mud

Nii, küsiks veel paar küsimust. Nimelt täna sai nii õhu, küte, termostaat, õliflter + õli vahetatud ja küsimus, et kuidas peab liikuma 2,8TDI automaat edasi? Asi nimelt selles, et selge see et tulles vahetult BMW e60 160 KW roolist otse selle masina rooli, pole tõmme tuntav ega arvestatav :D , kuid ise lootsin, et nii õhu kui küttefiltri vahetuse asi paraneks, kuid tuhkagi - asi ikka väga uimane (minu jaoks), kas võib kahtlustada mingeid hälbeid? P.S mingeid erilisi tossu (erineva värvivarjundiga pole täheldanud)...kui siis natuke musta gaasi lisamisel. Kuid gaasi surudes on asi ikka mega uim, kas asi on kinni rohkem mu mõttes, või on tegemist mingi tehnilise probleemiga?
fagott
True Off Roader!

Postitus Postitas fagott »

Kui gaasi andes tuleb natuke musta,siis kõik ok.Tal ju poole vähem kilovatte ja kaalu kah rohkem.Ega villised reeglina mingid kiirendusautod pole kah,neil rohkem läbivus hinnas...
Kasutaja avatar
Ptyyp
Fitting 38"

Võta stopperiga aega palju 0-100km aega kulub!
Vasta

Mine “Mitsubishi”